Glej zadeva je takšna. Lahko vzameta al 2.0 TDI-la al pa 1.9 TDI-ja. Odvisn kok moči hočeta; prvi ma 140KM drugi pa 105KM (če nista uživalca hitrosti

masta čist dost 105KM; sam že kr neki časa občasno vozim 1.9TDI 90KM IV in kr dobr vleče), razlika je pa pol miljona. Od opreme ti bi priporoču (spet odvisno al ti je do bolj športne izvedbe al bolj komfortne) al sportline al pa comfortline (trendline mislim, da nima 2.0 motorja). Sportline ma nenormalno dobre športne sedeže, športno podvozje, trokraki športni volan in pa serijske 16 col alu, medtem ko ima comfortline tempomat, senzor za dež, funkcijo c.h/l.h., ledvena opora in še neki "detajlov". Sam se bi odloču za 2.0TDI Sportline - mene je preprosto povedano - navdušil. Iz (žal dodatne) opreme pa bi vzel Climatronic (313.000), kovinsko barvo (cca 100.000), tempomat (44.000), tvoj oče pa bo verjetno hotu še 4 vrata (še cca 190.000). Osnovni ceni sta trenutno za 1.9TDI 4.577.000, za 2.0 TDI pa 5.030.000. Comfort in Sport zvedbi prideta isto, ker si pač izključujeta opremo. Kolkr ugotoviš je cena še vedno kr neki čez "serijsko", sam tko pač je.
Moj nasvet je pa takšen: če ne rabita avta takoj, počakajta! Porsche je že dal (za začetek

130.000 popusta na osnovni model (kao jubilej AH Porsche). V Nemčiji so že začel dajat klimo zastonj! (cca 200.000), boj bo trd (hudo me zanima kako bo z Astro), cene bodo še "padle". V Wolfsburgu že majo presežke proizvodnje, avto ne gre tako za med kot so mislili. Sam bi počakal slabo leto na 30. obletnico Golfa na 2.0TDI Generation, ki bo sigurno naphan z opremo in cenejši.
Upam, da sem malo orisal sliko, odločitev pa je v vajinih rokah.
LP Tilen