dCi 110 Engine torque (Euro5 -Euro6 ready) : 20 Nm more than the previous version, 260Nm available over a wide speed range; from 1,750 to 2,500 rpm
High responsiveness and low-end torque favored by a new turbocharger with low inertia
55 Diesel 4,86 6,21 7,61
49 Diesel 5,02 6,02 7,96
Vocko je napisal/-a:Sami imamo doma 1.5 106 km, ravno prejšnji teden sem vozil enak avto (novejši tip sicer) z 110 km motorjem, ni nobene opazne razlike. Če bi menjal, bi vzel 1.6. Pa še ketno ima in ne jermena, tako da ti odpade strošek velikega servisa.
pskoda je napisal/-a:Vocko je napisal/-a:Sami imamo doma 1.5 106 km, ravno prejšnji teden sem vozil enak avto (novejši tip sicer) z 110 km motorjem, ni nobene opazne razlike. Če bi menjal, bi vzel 1.6. Pa še ketno ima in ne jermena, tako da ti odpade strošek velikega servisa.
Ne odpade "veliki servis" ampak odpade samo menjava jermena (okrog 20eur ali manj) vse ostalo je treba menjat in tudi ketno je treba menjat, ko se raztegne oz ropota in ta je dosti dražja od jermena in končno ne prišparaš veliko oz nič
pskoda je napisal/-a:Vocko je napisal/-a:Sami imamo doma 1.5 106 km, ravno prejšnji teden sem vozil enak avto (novejši tip sicer) z 110 km motorjem, ni nobene opazne razlike. Če bi menjal, bi vzel 1.6. Pa še ketno ima in ne jermena, tako da ti odpade strošek velikega servisa.
Ne odpade "veliki servis" ampak odpade samo menjava jermena (okrog 20eur ali manj) vse ostalo je treba menjat in tudi ketno je treba menjat, ko se raztegne oz ropota in ta je dosti dražja od jermena in končno ne prišparaš veliko oz nič
IcEm4n je napisal/-a:A ni ta "stari" 78kW tudi brez filtra trdih delcev?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov