alfa331.5 je napisal/-a:No zdej mam pa spet en neumen vprašanj.
A je možno da ti radar zmer hitrost od zadaj?
Če je a ste že kdaj naletel tko na katirega?
LP Joseph
Nu-NRG je napisal/-a:Ja je mozno .. radar. Je cist vseeno kje je .. vedno bo racunal tvojo hitrost. Ali pa provida .. ima montiran kamere tudi zadaj .. ta more bit zajeb .. letis tm z enim se ti fajn zdi kako si v zavetrju .. pol pa kr na enrkat lucke!Ceprav me zanima kako je z tem snemanjem nazaj. Glede na to da policist ni imel razloga da se je tako hitro peljal .. razn da je nekoga spredaj snemal .. to bo verjetno bimmer najvec vedel .. bo izdal se kakega skritega aduta
vito je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:Ja je mozno .. radar. Je cist vseeno kje je .. vedno bo racunal tvojo hitrost. Ali pa provida .. ima montiran kamere tudi zadaj .. ta more bit zajeb .. letis tm z enim se ti fajn zdi kako si v zavetrju .. pol pa kr na enrkat lucke!Ceprav me zanima kako je z tem snemanjem nazaj. Glede na to da policist ni imel razloga da se je tako hitro peljal .. razn da je nekoga spredaj snemal .. to bo verjetno bimmer najvec vedel .. bo izdal se kakega skritega aduta
Mene je najprej snemou od zadi, pol me je pa prehitu me je pa še spredi posneu. Pol pa grde modre lučke pa je šlo 30.000 sit
__PAJSAR__ je napisal/-a:Pomoje, da ti mora pokazat display od laserca, če ti to zahtevaš.
Se pravi, če ti pomeri v rit in te potem ustavi naslednja patrulja 200 m naprej, ti bo težko pokazal display. Razen, če ti ga bo prnesu pokazat tja.
baron je napisal/-a:__PAJSAR__ je napisal/-a:Pomoje, da ti mora pokazat display od laserca, če ti to zahtevaš.
Se pravi, če ti pomeri v rit in te potem ustavi naslednja patrulja 200 m naprej, ti bo težko pokazal display. Razen, če ti ga bo prnesu pokazat tja.
Ne lahko ti pa reče, če si želiš ogledat rezultat na laserju, da greš pogledat k polcajem, ki so te zmerl. In pol se verjetno vičini ne da nazaj vozt in spet merjo veselo naprej.![]()
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov