Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-črnuče

Radar od zadaj???

Napisal/-a Josephe Ne feb 08, 2004 7:52 pm

No zdej mam pa spet en neumen vprašanj.
A je možno da ti radar zmer hitrost od zadaj?
Če je a ste že kdaj naletel tko na katirega?

LP Joseph

Uporabniški avatar
Dery
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana(okolica)

Napisal/-a Dery Ne feb 08, 2004 7:59 pm

Mene je na izanki dobu... stem da me niso ustavl ampak sm sam dam dobu slikco, stem da je bil avto ubistvu pod kotom od zadi slikan(iz parkinga od zadi :) )

No in se to me je dubu pr 75kmh :twisted: (15k)

Lp

vito
Novinec

Kraj: medvode

Napisal/-a vito Ne feb 08, 2004 8:06 pm

Od zadi te lahko sam slika iz civilnga avta, al pa te posname s kšno alfico. Z laserjem te pa ne more

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Ne feb 08, 2004 8:14 pm

Smo že enkrat debatiral o teh radarjih. Je en celo prlepu slikco kako zgleda slkica ki ti jo poslejo na dom :twisted: . Je pa avto ki je parkiran po naprej in ga sploh ne vidiš.

LP
The MAN

baron
Novinec

Re: Radar od zadaj???

Napisal/-a baron Ne feb 08, 2004 8:36 pm

alfa331.5 je napisal/-a:No zdej mam pa spet en neumen vprašanj.
A je možno da ti radar zmer hitrost od zadaj?
Če je a ste že kdaj naletel tko na katirega?

LP Joseph

lahko te zmerjo tudi od zadaj oz. ko se oddaljuješ, samo ustavjo te pol bolj težko :wink:

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Viper123 Ne feb 08, 2004 8:39 pm

vito je napisal/-a:Z laserjem te pa ne more

Seveda te lahko! Saj se radiski valovi prav tako dobijajo in prihajajo nazaj, samo z to razliko, da se pac razdalja povečuje. To ni tehničnih ovir, edina ovira je kako voznika, ki ga izmerijo ustavit :D

LP
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Ne feb 08, 2004 9:18 pm

Ja mislim, da tudi to ni problem. 200m naprej je se ena patrulja.
SlikaSlika

vito
Novinec

Napisal/-a vito Ne feb 08, 2004 9:40 pm

Se opravičujem, pol te pa lahko tud od zadi zmerjo :(

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Ne feb 08, 2004 9:40 pm

Ja je mozno .. radar. Je cist vseeno kje je .. vedno bo racunal tvojo hitrost. Ali pa provida .. ima montiran kamere tudi zadaj .. ta more bit zajeb .. letis tm z enim se ti fajn zdi kako si v zavetrju .. pol pa kr na enrkat lucke! :) Ceprav me zanima kako je z tem snemanjem nazaj. Glede na to da policist ni imel razloga da se je tako hitro peljal .. razn da je nekoga spredaj snemal .. to bo verjetno bimmer najvec vedel .. bo izdal se kakega skritega aduta :)
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

vito
Novinec

Napisal/-a vito Ne feb 08, 2004 9:52 pm

Nu-NRG je napisal/-a:Ja je mozno .. radar. Je cist vseeno kje je .. vedno bo racunal tvojo hitrost. Ali pa provida .. ima montiran kamere tudi zadaj .. ta more bit zajeb .. letis tm z enim se ti fajn zdi kako si v zavetrju .. pol pa kr na enrkat lucke! :) Ceprav me zanima kako je z tem snemanjem nazaj. Glede na to da policist ni imel razloga da se je tako hitro peljal .. razn da je nekoga spredaj snemal .. to bo verjetno bimmer najvec vedel .. bo izdal se kakega skritega aduta :)

Mene je najprej snemou od zadi, pol me je pa prehitu me je pa še spredi posneu. Pol pa grde modre lučke pa je šlo 30.000 sit :cry:

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Ne feb 08, 2004 9:53 pm

vito je napisal/-a:
Nu-NRG je napisal/-a:Ja je mozno .. radar. Je cist vseeno kje je .. vedno bo racunal tvojo hitrost. Ali pa provida .. ima montiran kamere tudi zadaj .. ta more bit zajeb .. letis tm z enim se ti fajn zdi kako si v zavetrju .. pol pa kr na enrkat lucke! :) Ceprav me zanima kako je z tem snemanjem nazaj. Glede na to da policist ni imel razloga da se je tako hitro peljal .. razn da je nekoga spredaj snemal .. to bo verjetno bimmer najvec vedel .. bo izdal se kakega skritega aduta :)

Mene je najprej snemou od zadi, pol me je pa prehitu me je pa še spredi posneu. Pol pa grde modre lučke pa je šlo 30.000 sit :cry:

Grda .. prov igral se je ..

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Kraj: Babno Polje

Napisal/-a ule Ne feb 08, 2004 10:00 pm

Sem tudi že enkrat vidu (na srečo sem šel po omejitvah), 200 naprej pa patrulja. :?

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Ne feb 08, 2004 10:50 pm

Lahko, vendar se ponavadi v praksi to zelo redko izvaja! Tehnično gledano je pa izvedljivo ravno tako, kot če vozi v smer merjenja, s to razliko kot so že rekli fantje da se razdalja povečuje!
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Ne feb 08, 2004 11:27 pm

stari, to je oni jebački radar še iz stare jugoslavije... spredaj, zadaj od strani, vspovsod te lahko nastrela...
Slika

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Ne feb 08, 2004 11:32 pm

Pomoje, da ti mora pokazat display od laserca, če ti to zahtevaš.
Se pravi, če ti pomeri v rit in te potem ustavi naslednja patrulja 200 m naprej, ti bo težko pokazal display. Razen, če ti ga bo prnesu pokazat tja.
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

baron
Novinec

Napisal/-a baron Po feb 09, 2004 4:56 pm

__PAJSAR__ je napisal/-a:Pomoje, da ti mora pokazat display od laserca, če ti to zahtevaš.
Se pravi, če ti pomeri v rit in te potem ustavi naslednja patrulja 200 m naprej, ti bo težko pokazal display. Razen, če ti ga bo prnesu pokazat tja.

Ne lahko ti pa reče, če si želiš ogledat rezultat na laserju, da greš pogledat k polcajem, ki so te zmerl. In pol se verjetno vičini ne da nazaj vozt in spet merjo veselo naprej. :roll: :shock:

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG To feb 10, 2004 9:26 am

baron je napisal/-a:
__PAJSAR__ je napisal/-a:Pomoje, da ti mora pokazat display od laserca, če ti to zahtevaš.

Ne lahko ti pa reče, če si želiš ogledat rezultat na laserju, da greš pogledat k polcajem, ki so te zmerl. In pol se verjetno vičini ne da nazaj vozt in spet merjo veselo naprej. :roll: :shock:

Vsekakor je on tebe meril in ne ti njega in bo on tebi dokazal ne obratno :)

tekumseh
Nov uporabnik

Napisal/-a tekumseh To feb 10, 2004 9:54 am

to foro uporabljajo kapsi na avtocesti jesenice-lesce ko pred onim tunelom kjer je omejitev 100 stoji na parkirišču en golf ustavjo te pa potem malo naprej na texasu ko pride magistralna gor.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov