Jst sicer spredi nimam meglenk, sam mi je hudo če ma kdo pržgane, še posebi če jih ma ful narazn, je ful stylish za vidt. Maky kaj gre teb tok use na tem svetu na falus, pa nej bojo to meglenke, al pa bencinci

. Eni pa zgleda ne marajo airbrush-a na pokrovčkih za tank :P joke, upam da si že prebolel pleh-udovstvo
Drgač pa glih zdej k smo šli na drag u petek iz brnčičeve pred lec-arno mi je po obvoznci za ritjo furu en mislm da nekdo, z nečim (da ne bo jezn name) in mi nabiju dolge u fiko (nakar se je izkazal da mu kratke tok visok svetjo, desna). Pol mu jst nafukam zadne meglenke in pol mi tip z dolgimi začne blendat. Pa j***m mu matr. In pol mu na križišču na rudniku rečem da mu lampa previsok svet, pa on neki jalala, da ni vedu (pol je vidu da je res), pa kaj mi ma useen tok za ritjo furat če je folk pred mano. Pa mi kolega njegov reče da nej se umaknem če mi ne gre več, da sta mi zato za ritjo vozila, model to men resno. Ja! moj swift gre sam 140, moj swift gre u 3. 160 j***m mu, kam nej bi šou če je bil folk pred mano na obeh pasovih. Sej sm se mu umaknu in pol sm mu dolge jebu za ritjo pa mu vozu za ritjo k itak ni nakamor mogu, tko k jst ne preeej.
Sej sori k ga ( al pa če bereš, te) blatim, sam mal je treba mislt na cesti.
Pa mogu sm si dušo mal spucat k me še zdej jezi

, pa pol še drag-at ni hotu z mano...

k ne vem kaj spet neki bla-bla, škoda avta...
Prej sm neki makiju pičkiu na začetku posta, pol sm se pa na tole spomnu pa...
ahhh