Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
AleX_79
Nov uporabnik

Kraj: Lucija

Meglenke ....?!?!?!

Napisal/-a AleX_79 Po feb 09, 2004 8:39 pm

Mene me zanima ce folk sploh ve kdaj se uporablja meglenke ? ... oz. ce sploh vejo katere meglenke prizgejo (sprednje ali zadnje)!

Namrec opazam, da vedno vec je takih ki vozi lepo s parkirnimi lucmi in meglenkami... in to se mi ne zdi lih prav.
Se posebej so meglenke motece ko dezuje, ki se vse blesci in ce ti kaksn pripelje nasproti z meglenkami enostavno ne vidis vec nic.

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber Po feb 09, 2004 8:41 pm

Tako je.
Veliko ljudi sploh ne ve, da imajo prižgane meglenke, še posebej zadnje. Take bi morali policaji ...

Uporabniški avatar
Matt
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Matt Po feb 09, 2004 8:47 pm

ko je ravno debata o tem....najbolj mi grejo na k***c tisti ko je cisto malo megle pa strasijo s tisto tazadnjo. Pa piz** ce je en avto za teboj ugasn tisto pofu*** meglenko. khm pa lep pozdrav
www.mhd-racing.com
Slika Na novo rojen 04.07.2004

Uporabniški avatar
AleX_79
Nov uporabnik

Napisal/-a AleX_79 Po feb 09, 2004 8:50 pm

Matt:
se popolnoma strinjam s tabo,.... da ce je en avto za tabo lahko ugasnes zadnjo meglenko !

Sicer se pa najdejo piloti ki tudi v kaksnem dezju veselo prizgejo vse mogoce luci na avtu.
Pol pa ce mu mal poblendas da ga opozoris, pa ti zacne neki mahat in lovit muhe po avtu :?

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Po feb 09, 2004 8:55 pm

AleX_79 je napisal/-a:Pol pa ce mu mal poblendas da ga opozoris, pa ti zacne neki mahat in lovit muhe po avtu :?

točn tko... jest grem pa pol še če sm z vitaro ene 25 cm mu za ritjo da me meglenka mnj slepi... :P po pa le pogrunta daj neki narobe pa ugasne... :)

am? če bi mi naprimer un zapremzu pa bi mu jest v rit prletu, kdo bi bil kriv? škode pr men ne bi blo nč, k so rori gor... razn mt pa fotr mi neb več avta dala, ampk useen, kdo bi bil kriv... :?:
Slika

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Po feb 09, 2004 8:57 pm

Ma meni se zdi da je tle na forumu skoraj brezveze o tem govorit ker smo folki tle gor dovolj osveščeni o avtih in vožnji in usem kar spada zraven, tako da noben od nas ne bo kaj takega delal...

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Po feb 09, 2004 8:59 pm

Kriv bi bil ti zaradi varnostne razdalje...

Uporabniški avatar
AleX_79
Nov uporabnik

Napisal/-a AleX_79 Po feb 09, 2004 8:59 pm

Jaz bi si najraje montiral celo vrsto reflektorjev spredi in zadi ,.... in ko se tipi tako vozijo bi mu naredil rentgen :twisted:

Uporabniški avatar
Quik
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a Quik Po feb 09, 2004 9:01 pm

veliko je takih, ki prisegajo na meglenke ob cistno normalni noci saj je potem avto veliko lepsi :roll:

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po feb 09, 2004 9:02 pm

AleX_79 je napisal/-a:Jaz bi si najraje montiral celo vrsto reflektorjev spredi in zadi ,.... in ko se tipi tako vozijo bi mu naredil rentgen :twisted:

mel to kolega na wranglerju... hotel jaz isto nardit na pajerotu...
un strešni nosilec pa kake 130w lapmpe... ene 6 bi jih blo dost
pa še 4 spredaj... da jih je glih lepo okroglo 10

pol pa meglenka vs. daylight :lol: :lol: :lol:
SlikaSlika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po feb 09, 2004 9:03 pm

Quik je napisal/-a:veliko je takih, ki prisegajo na meglenke ob cistno normalni noci saj je potem avto veliko lepsi :roll:

take itak sovražim...
suha cesta,pač tema ampak zakaj rabiš sredi centra meglenke pa tud ne vem...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Po feb 09, 2004 9:15 pm

jest sem mel na katrci davnega leta 90 zadi črne šipe (to so bili še časi, ko nismo vedl, a je homologacija kaj za pojest al je to orodje), na polici pa pršraufano taveliko Saturnusovo špic lampo s 100 Wattno žarnco. Da vidš, kako so hitel ugašat luči, ko si jim nazaj posvetu. Ja, to so bli cajti... Sem bil pa enkrat pametn, pa sem enmu kamionu ze od dalec poblendu, k je mel meglenke, pa mi je nazaj poblendu, pa jest njemu przgem se spiclampe, pol pa ne vem vec, kaj se je zgodl, ker je zgledal, kot, da so marsovci pristal. Pa ce ni mel tip 10 parov raznih luci gor tud nc ne recem. Sam to sem se vidu, da se je zablescal, pol sem se pa ustavu, ker nisem vec vidu, ke gre cesta...

Aja, sicer pa je meglenka zadaj v naselju, če imaš za seboj avto ali v koloni prepovedana po mojih podatkih.

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Po feb 09, 2004 9:36 pm

Uporaba zadnje meglenke pri voznji v koloni, ce nisi zadnji je prepovedana.

Glede prednjih, pa men avto leps zgleda ce ma przgane, samo morjo bit cist spodi na odbijacu. Motjo me pa tud vecinoma ne, ker vsaj mene, ne slepijo.

Aja, se uporaba zadnje meglenke. Pomoje jo je priporocljivo uporabljat pr voznji po AC, kadar dez pada, pa se voda kadi ;P Drgac pa ljudje ponavad pozabjo da jo majo przgano.
Enkrat sm enmu blendu, k je ni hotu ugasnt in potem tip v megli ustavi sred mosta, kjer folk vozi 90-120km/h in gre prot men in mi hoce udret v avto (se dobr da sm zaklenu) pol mal odprem sipo, me je hotu pa kr mahnt. :?

Uporabniški avatar
blazz
Novinec

Kraj: Logatec

Napisal/-a blazz Po feb 09, 2004 9:36 pm

Rjuhar je napisal/-a:jest sem mel na katrci davnega leta 90 zadi črne šipe (to so bili še časi, ko nismo vedl, a je homologacija kaj za pojest al je to orodje), na polici pa pršraufano taveliko Saturnusovo špic lampo s 100 Wattno žarnco. Da vidš, kako so hitel ugašat luči, ko si jim nazaj posvetu. Ja, to so bli cajti...

He, he to bi blo nekej zame. V nedeljo zvečer mi je ena mona pof********* od zadaj svetila z dolgimi lučmi in to par 10 km. In to ne 200 m odzadi ampak lepo par metrov za mano k smo vozil v koloni. Pržigam zadnje meglenke, NEČ ni reagiral :evil: :evil: Pol se mi je zarad lukenj v cesti zdel da mi blenda, sm si misli p**** a mi kej gori zadaj al kaj, ma pismo nisem videl pol kurca pred sabo. Pol sem pa na eni pumpi izvedel manever k me je skor stal večerne zabavice, k sem punco v avto mal prestrašu :twisted: :twisted: . Sem se samo čez pumpo peljal sem mislu da mi bo ratal za njega pridit, pol se mi je pa še en uslinu pred mano in mu nisem mogel dolgih prižgat :evil: :evil: :evil: :evil: Tolk bi mu svetu, da bi lohk z ugasnjenimi lučmi pelu mamico mu spalim. To je blo od Blagovice do Trojan in ena rumena cordoba s celjsko registracijo. Že res, da smo na tistem koncu mi z GO tablico nižja kasta, sm če ga še enkrat dobim mu jo bom dal po glav, da ne bo pol šepal :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Po feb 09, 2004 9:43 pm

policija bi lahko "zlorabo" meglenk bolj pogosto kaznovala!
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Po feb 09, 2004 11:30 pm

Ko je treba imet prizgane luci jih ljudje ne prizgejo, ko je lepo sonce pa ljudje prižigajo meglenke. To pa delajo zato, da pokazejo okolici, da oni imajo meglenke. :x
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Smrkec
Novinec

Napisal/-a Smrkec Po feb 09, 2004 11:58 pm

Eh folk je res čudn :!: Da ne govorim o dogodku danes ko sem prepreču karambol.Sam nebi o tem tuki k ni prava tema.
Se jih je ze par pred mano vozel z zadno meglenko in so jo kr hitr ugasenli pa čeprov so bli nemci pa čehi pa ka jst vem kaj še. Tolk dolg blendam pa dolge pustim pržgane, da se mu more un bogi kolešček v glavi obrnt, da skapira, da neki ni vredu :!:

Uporabniški avatar
swiftrider
Novinec

Kraj: črnuče

Napisal/-a swiftrider To feb 10, 2004 12:37 am

Jst sicer spredi nimam meglenk, sam mi je hudo če ma kdo pržgane, še posebi če jih ma ful narazn, je ful stylish za vidt. Maky kaj gre teb tok use na tem svetu na falus, pa nej bojo to meglenke, al pa bencinci :evil: . Eni pa zgleda ne marajo airbrush-a na pokrovčkih za tank :P joke, upam da si že prebolel pleh-udovstvo :wink:

Drgač pa glih zdej k smo šli na drag u petek iz brnčičeve pred lec-arno mi je po obvoznci za ritjo furu en mislm da nekdo, z nečim (da ne bo jezn name) in mi nabiju dolge u fiko (nakar se je izkazal da mu kratke tok visok svetjo, desna). Pol mu jst nafukam zadne meglenke in pol mi tip z dolgimi začne blendat. Pa j***m mu matr. In pol mu na križišču na rudniku rečem da mu lampa previsok svet, pa on neki jalala, da ni vedu (pol je vidu da je res), pa kaj mi ma useen tok za ritjo furat če je folk pred mano. Pa mi kolega njegov reče da nej se umaknem če mi ne gre več, da sta mi zato za ritjo vozila, model to men resno. Ja! moj swift gre sam 140, moj swift gre u 3. 160 j***m mu, kam nej bi šou če je bil folk pred mano na obeh pasovih. Sej sm se mu umaknu in pol sm mu dolge jebu za ritjo pa mu vozu za ritjo k itak ni nakamor mogu, tko k jst ne preeej.
Sej sori k ga ( al pa če bereš, te) blatim, sam mal je treba mislt na cesti.

Pa mogu sm si dušo mal spucat k me še zdej jezi :wink: , pa pol še drag-at ni hotu z mano... :roll: k ne vem kaj spet neki bla-bla, škoda avta...

Prej sm neki makiju pičkiu na začetku posta, pol sm se pa na tole spomnu pa...

ahhh :lol:

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY To feb 10, 2004 4:50 am

jaz pa imam take teorije

ko dežuje na avtocesti, prižgem zadnjo meglenko, eventuelno še na kaki regionalki, če vidim, da se mi za avtom delajo oblački, da se počutim kot bugs bunny, ki teče prehitro

FUL mi gre na živce, če mi kaki avstrijci pičijo z meglenkami, naslednjo zimo pa imam v rokavu presenečenje zanje, če bo vse po sreči.... nekaj v smislu rentgena, ja :D

uživajte še dalje, pa čim manj kakanja
Slika

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 To feb 10, 2004 8:55 pm

Jz pa včasih ko grem proti domu po ožjih castah proti domu kjer je veliko hoste prižgem meglenke. Pa to zaradi srnjadi. Ker tolk bol narazn svetijo hitreje vidš če je kakšna žival za cesto pa pomoje te tut kakšna srnca mal prej opazi.

ampka takoj ko srečam avto jo ugasnem tako kot dolge. Sem priden nč me linčat :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

pa še to včasih mi je prou žal da če hočem pržgat zadnjo meglenko da morem najprej prvo. Velikrat se mi kdo z dolgimi lučmi prlima na rit pa bi nažgal zadnje meglenke ki so zlo močne samo morjo bit pol še prve nažgane pol pa vem da bi motu avte ki vozjo nasprot. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov