TONKO je napisal/-a:Tolk ljudi sem že slišal na raznih forumih, da so jim vdrli v avto v BTC-ju....da mi je kr slabo ko grem tja. Sej ploščico vedno ven vzamem. Men samo ni jasno, kako da se to še vedno dogaja in zakaj ni več policije tam bo BTC-ju. Vem da imajo veliko kamer...samo ti nič ne pomaga, če imaš modela posnetega.
Če bi pa zalotil koga ki bi stikal po avtu...pol bi se pa se men zasmilil. Iroija bi la k bi me pol ontožil
mevden je napisal/-a: nazaj kljucavnica pokvarjena,
G-4S je napisal/-a:HaBBkE je napisal/-a:mevden je napisal/-a: nazaj kljucavnica pokvarjena,
Zato sem jih pa jest ven vzel![]()
Itak so te kljucavnice pri novejsih avtomobilih samo reklama za lopove
Pol pa brez šipe ostaneš, tako kot jest
sploh ni tko, jst uzamem vedno ploščico sabo, pa stvari, v avtu mam tko, da se ne vidjo, ker oni, udrejo not, če vidjo kej s čemer bi lahk zaslužil.MaKo je napisal/-a:Ej mene tudi zmeraj stisne, ko parkiram kje v BTC-ju ali na obmocju Rudnika. Jutri grem spet v Lj in spet v BTC in drugega kot da ploscico vzamem s sabo mi res ne ostane. Sicer je pa zalostno kaj se dogaja na teh velikih park placih. Kje je cez dan policija oz. kje so varnostniki!?
daewoo je napisal/-a:sploh ni tko, jst uzamem vedno ploščico sabo, pa stvari, v avtu mam tko, da se ne vidjo, ker oni, udrejo not, če vidjo kej s čemer bi lahk zaslužil.MaKo je napisal/-a:Ej mene tudi zmeraj stisne, ko parkiram kje v BTC-ju ali na obmocju Rudnika. Jutri grem spet v Lj in spet v BTC in drugega kot da ploscico vzamem s sabo mi res ne ostane. Sicer je pa zalostno kaj se dogaja na teh velikih park placih. Kje je cez dan policija oz. kje so varnostniki!?
men so v alfo udrl, ker so vidl na polici zvočnike, so mi celo polico odnesl, pa 30cdjev k so pogledal, pa spojler.(sm ga mel v prtlažniku, glih sm ga hotu pršravfat.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov