Debate, ki niso vezane na ostala področja...

mevden
Uporabnik

Kraj: Ljubljana-Fužine

OROPAN!

Napisal/-a mevden Če feb 12, 2004 3:38 pm

dans sred dneva pred CITY PARKOM V BTC-ju so vdrl v mojga pezoja.picka im matrna.nardil so sam skodo.ni me blo 10 minut pridm nazaj kljucavnica pokvarjena, avtoradio pa strli na pol vn. zgleda da so vidl da se vracam in spizdil, al pa niso mel casa ker radio ni sou vn. prej sm se mucu pol ure da sm ga dobu vn,zdej ga mam doma.na servisu pa pravjo da morm cakat 6 tednov za novo kljucavnico.6 tednov?pa sploh se avta ne da zaklent.a bom kr odprtga puscu po ljublani al kaj?nevem no, GROZNO. pa glih ko pravs da se to teb ne more zgodit nikol. policije nism klicu, nimam zavarovanga, pa se ni nobene koristi ce bi jih poklicu...

NASVET: uzamte usaj ploscico s sabo ce boste parkiral v BTC-ju! kradejo ko srake, sploh pa tm!

Uporabniški avatar
nightrider31
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a nightrider31 Če feb 12, 2004 3:40 pm

moje sozalje,ce bi ga dobil ajooj kaj bi mu delal :evil: :evil:
Slika

TONKO
Nov uporabnik

Napisal/-a TONKO Če feb 12, 2004 3:44 pm

Tolk ljudi sem že slišal na raznih forumih, da so jim vdrli v avto v BTC-ju....da mi je kr slabo ko grem tja. Sej ploščico vedno ven vzamem. Men samo ni jasno, kako da se to še vedno dogaja in zakaj ni več policije tam bo BTC-ju. Vem da imajo veliko kamer...samo ti nič ne pomaga, če imaš modela posnetega.
:evil: Če bi pa zalotil koga ki bi stikal po avtu...pol bi se pa se men zasmilil. Iroija bi la k bi me pol ontožil :(

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Če feb 12, 2004 3:44 pm

Samo pred avto ga fuknem in povozim.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

iKst
Uporabnik

Napisal/-a iKst Če feb 12, 2004 3:51 pm

TONKO je napisal/-a:Men samo ni jasno, kako da se to še vedno dogaja in zakaj ni več policije tam bo BTC-ju.

Če 2x z ročno obrneš ob 3h ponoč ko 2km okol ni nobenga se jih pa vedno dosti najde. Policajev mislim.

Uporabniški avatar
Matt
Uporabnik

Napisal/-a Matt Če feb 12, 2004 3:56 pm

malo sale: zdej ko ti kljucavnica ne dela in ga kje pustis ti vsaj to ne bojo unicili. :) saj vem da je bad. sorry....
www.mhd-racing.com
Slika Na novo rojen 04.07.2004

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Če feb 12, 2004 4:06 pm

Ej mene tudi zmeraj stisne, ko parkiram kje v BTC-ju ali na obmocju Rudnika. Jutri grem spet v Lj in spet v BTC in drugega kot da ploscico vzamem s sabo mi res ne ostane. Sicer je pa zalostno kaj se dogaja na teh velikih park placih. Kje je cez dan policija oz. kje so varnostniki!?
:evil:

klemen
Novinec

Napisal/-a klemen Če feb 12, 2004 4:07 pm

Drugič pa le pokliči policijo ker če je veliko število prijavljenih kraj potem lahko na podlagi tega dajo več policistov tja. Je pa vprašanje koliko jih mika loviti narkomane po BTC-ju.

Je pa BTC edini kraj kjer snamem plošcico iz avtoradia.
Slika

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor Če feb 12, 2004 4:15 pm

Sam fora je k ne kradejo sam radijev ampak tud avte. In to sred belga dneva. Poznam enga k v sparu dela je ob 2 popoldne mel konc sihta pa ax-a ni blo vec.

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Če feb 12, 2004 4:16 pm

Bor je napisal/-a:Sam fora je k ne kradejo sam radijev ampak tud avte. In to sred belga dneva. Poznam enga k v sparu dela je ob 2 popoldne mel konc sihta pa ax-a ni blo vec.

Se preden ugotovis, da ga nimas vec, je ze razrezan za rezervne dele. In trgovanje se lahko zacne :(

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Napisal/-a [SlasH] Če feb 12, 2004 4:39 pm

pichka jim materna! Najboljš, da maš na avtu kljuke in ključavnice pod napetostjo in vsakega, ki se jih dotika strese :!:
Let there be rock!

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Če feb 12, 2004 4:43 pm

[SlasH] je napisal/-a:pichka jim materna! Najboljš, da maš na avtu kljuke in ključavnice pod napetostjo in vsakega, ki se jih dotika strese :!:

Al pa, da pri zaklepanju uporabljas isto tehniko kot jo je Mr.Bean pri svojem mini-ju :wink:

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Če feb 12, 2004 5:08 pm

TONKO je napisal/-a:Tolk ljudi sem že slišal na raznih forumih, da so jim vdrli v avto v BTC-ju....da mi je kr slabo ko grem tja. Sej ploščico vedno ven vzamem. Men samo ni jasno, kako da se to še vedno dogaja in zakaj ni več policije tam bo BTC-ju. Vem da imajo veliko kamer...samo ti nič ne pomaga, če imaš modela posnetega.
:evil: Če bi pa zalotil koga ki bi stikal po avtu...pol bi se pa se men zasmilil. Iroija bi la k bi me pol ontožil :(

Niti nisem vsega prebral in vprašanje nima veliko veze z temo, ampak vseeno... koliko praviš da je kamer v BTC? Jest bi tut kako rabu... pa so mi rekli da majo samo eno. Kaj zdaj, majo kamere ali ne?

Drugač pa oropanemu, moje sožalje. Pa še neki, a ni logično da ploščico neseš s sabo? ALi pa jo vsaj zakleneš v predal...
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Uporabniški avatar
babyM
Novinec

Napisal/-a babyM Če feb 12, 2004 5:28 pm

Moje sožalje za tebe in tvojga pežojčka.......pa toliko bolj v svarilo ostalim da je treba ploščice dol jemat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ko ne moreš pomagat pa nagajaj, važno je sodelovati ;)

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Re: OROPAN!

Napisal/-a habbich Če feb 12, 2004 5:30 pm

mevden je napisal/-a: nazaj kljucavnica pokvarjena,

Zato sem jih pa jest ven vzel :twisted:

Itak so te kljucavnice pri novejsih avtomobilih samo reklama za lopove

G-4S

Napisal/-a G-4S Če feb 12, 2004 5:39 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

alexM
Stalni uporabnik

Napisal/-a alexM Če feb 12, 2004 5:40 pm

Samo je za popizdit,folk krade sredi belega dneva kot,da je to nekaj normalnega in vsakdanjega.Saj je tud en iz tega foruma pisal,da je dobil 2 cigota poleg zdaj jebejo pa njega.V kur.... naj gre vse skupaj.

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Če feb 12, 2004 5:41 pm

G-4S je napisal/-a:
HaBBkE je napisal/-a:
mevden je napisal/-a: nazaj kljucavnica pokvarjena,

Zato sem jih pa jest ven vzel :twisted:

Itak so te kljucavnice pri novejsih avtomobilih samo reklama za lopove

Pol pa brez šipe ostaneš, tako kot jest :wink:

Tud to je ze blo :evil:

Pravim da je to dobr za take place kot je BTC, kjer ti pomojem ne bodo razbijali sipe in s tem opozorili nase. Sam ce ti bo pa hotu notr v avto pridet je pa itak vseen kaj mas

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby Če feb 12, 2004 5:53 pm

MaKo je napisal/-a:Ej mene tudi zmeraj stisne, ko parkiram kje v BTC-ju ali na obmocju Rudnika. Jutri grem spet v Lj in spet v BTC in drugega kot da ploscico vzamem s sabo mi res ne ostane. Sicer je pa zalostno kaj se dogaja na teh velikih park placih. Kje je cez dan policija oz. kje so varnostniki!?
sploh ni tko, jst uzamem vedno ploščico sabo, pa stvari, v avtu mam tko, da se ne vidjo, ker oni, udrejo not, če vidjo kej s čemer bi lahk zaslužil.
men so v alfo udrl, ker so vidl na polici zvočnike, so mi celo polico odnesl, pa 30cdjev k so pogledal, pa spojler.(sm ga mel v prtlažniku, glih sm ga hotu pršravfat. :evil:

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Če feb 12, 2004 6:04 pm

daewoo je napisal/-a:
MaKo je napisal/-a:Ej mene tudi zmeraj stisne, ko parkiram kje v BTC-ju ali na obmocju Rudnika. Jutri grem spet v Lj in spet v BTC in drugega kot da ploscico vzamem s sabo mi res ne ostane. Sicer je pa zalostno kaj se dogaja na teh velikih park placih. Kje je cez dan policija oz. kje so varnostniki!?
sploh ni tko, jst uzamem vedno ploščico sabo, pa stvari, v avtu mam tko, da se ne vidjo, ker oni, udrejo not, če vidjo kej s čemer bi lahk zaslužil.
men so v alfo udrl, ker so vidl na polici zvočnike, so mi celo polico odnesl, pa 30cdjev k so pogledal, pa spojler.(sm ga mel v prtlažniku, glih sm ga hotu pršravfat. :evil:

Ok, ploscico tudi jaz vedno s sabo vzamem, ravno tako telefon, denarnico in podobne vredne stvari. Toda kako naj s sabo vzamem polico z zvocniki. In ce se lotijo zvocnikov mi lahko brez problema iz prtljaznika vzamejo se ojacevalec pa woofer...
Vedno se tudi jaz trudim, da ni v avtu videti nic prevec mamljivega za roparje. Saj to je pa tudi edino kar lahko naredim!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov