Gricko je napisal/-a:sicer ne poznam tvojega odgovora, se pa vprašam
za kaj hudiča bi ti ta funkcija tako prav prišla, da boš dodatno nabavljal ta madul???
1 Da pred bifejem pokažeš kako se ti luči saame prrižgejo / vgasnejo ( ja sem že videl par takih "pavov" kako napihneni so šli v bife vsi ponosni da imajo to--ps, to ima že vsak novejši)
2 - da živiš bogu iza nogu, kjer nimate štroma pred bajto in rabiš to funkcijo (ponoči seveda) da najdeš vhod v hišo po tem ko vgasneš avto
3- na kampiranju, da najdeš vhod v šotor in vsem sosedom pokažeš kaj imaš??
sorry, ampak v tej funkciji ne vidim poante....sploh pa ne, da bi dodatno to montiral in dajal denar.....na svojem sem to enkkrat probal (iz firbca če dela) in to je bilo to
Gricko je napisal/-a:sicer ne poznam tvojega odgovora, se pa vprašam
za kaj hudiča bi ti ta funkcija tako prav prišla, da boš dodatno nabavljal ta madul???
1 Da pred bifejem pokažeš kako se ti luči saame prrižgejo / vgasnejo ( ja sem že videl par takih "pavov" kako napihneni so šli v bife vsi ponosni da imajo to--ps, to ima že vsak novejši)
2 - da živiš bogu iza nogu, kjer nimate štroma pred bajto in rabiš to funkcijo (ponoči seveda) da najdeš vhod v hišo po tem ko vgasneš avto
3- na kampiranju, da najdeš vhod v šotor in vsem sosedom pokažeš kaj imaš??
sorry, ampak v tej funkciji ne vidim poante....sploh pa ne, da bi dodatno to montiral in dajal denar.....na svojem sem to enkkrat probal (iz firbca če dela) in to je bilo to
DePalmo je napisal/-a:Ko sem ugotovil da sem imel to funkcijo na 206ki sem to kar redno uporabljal ko sem ponoči prišel domov. Ni bilo več treba svetit oz. ugibat kje je ključavnica na vratih od hiše, je kar avto posvetil. Torej je tole zelo priročna zadeva in nevem zakaj foušija.
DePalmo je napisal/-a:Ko sem ugotovil da sem imel to funkcijo na 206ki sem to kar redno uporabljal ko sem ponoči prišel domov. Ni bilo več treba svetit oz. ugibat kje je ključavnica na vratih od hiše, je kar avto posvetil. Torej je tole zelo priročna zadeva in nevem zakaj foušija.
Gricko je napisal/-a:kot sem rekel, za moje pojme dokaj brez veze,pa da ti utemeljim svoj pogled:
za k bajti pridet, sem montiral senzorske luči in od tega imamo vsi nekaj ne le jaz ko se pripeljem...pa še bolje funkcionira
Gricko je napisal/-a:da se mi luči na avti skoz prižigajo in vgašajo ( podnevi, ponoči....20x na dan ) škodujem lučem -žarnicam in paraboli / leči ( glede na to, da mam xenon, mi prav nič ne diši pogosta menjava), škodujem akumolatorju.......dnevne luči - ledice so ravno zaradi manjše obremenitve akuja in manj pogoste uporabe glavnih luči tako fajn....z to funkcijo pa vse to izničiš oz poslabšaš....
vw-team je napisal/-a:A se da rešit z modulom da bo leaiving funkcija delovala ob odklepu a je kdo že vezal to zadevo v 6ko?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov