Debate, ki niso vezane na ostala področja...

music_man
Novinec

Kraj: doma

INFORMATIVNI DAN (JUTRI)

Napisal/-a music_man Če feb 12, 2004 7:10 pm

No zadeva je sledeca kot se marsikdo mam jutr informativni dan za faks in dej me zanima ce mi lahka kdo pove kasno je prometno stanje jutr u lj recimo d bi bil tam okol 9 zutri a je takrat se dokej normalno? Kaj pa parkplac a se ga da dobit kje v okolici FRI-ja tko d je odaljen do ene 15, 20 min. pa d bo se frej ob ene 9ith zutri al je to ze misija nemogoce. To me pa zanima zato ker bi sou z avtu ker mam pol se ene nujne opravke ce ne bi blo tega grem z vlakom pol pa z busi po lj.
Kaj pa recmo d pridem sam nekam u lj z avtu pa pol z busi naprej. S kerih avtobusnih vozjo busi do tržaške oz do FRI-ja. Pa kje bi blo pametn pustit avto a je v tivoliju kej placa.
TNX za odgovore

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Če feb 12, 2004 7:22 pm

Ja lahko pustis v Tivoliju, al pa poskusis parkirat pri Maxiju, seveda je vse placljivo. Al pa celo pri Intersparu na Vicu... tam bo zihr frej :D

Drugac pa z malo srece dobis parking tut v neposredni okolici FRIja, odvisno koliko dobro poznas okolico.

Ce parkiras v Tivoliju te 1ka pripelje direkt pred FRI, iz smeri Crnuce pa skozi Bezigrad in center te pripelje 6ka tut direkt pred FRI. Al pa ce parkiras v Murglah, pa se z 1ko pripeljes do FRIja (iz druge smeri). Opcij imas vec.

Upam da sem ti kaj pomagal... ce mas se kaksno vprasanje kar... ;)

LP

Uporabniški avatar
Pero
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pero Če feb 12, 2004 7:27 pm

ob 9h je tam že vse zaparkirano. Skor ni šans da boš našel plac.

Sprehodil se boš pa verjetno vsaj 500-1000m, pa računaj koliko hitro hodiš. Pa še zapravil boš cajt da se voziš gor-dol ko boš iskal parking.

Verjetno je varijanta na dolgem mostu še najlažja

Pozdrav iz Viča :P

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Če feb 12, 2004 7:29 pm

Samo ne parkiraj na kaksnem plocniku za FRi-jem, ker bos zelo verjetno dobil lisicke na avto.
Pet minut stran pes ti jaz predlagam:

Po iz trzaske na jadransko, pri drugem semaforju( pri avtosoli (na desni)) desno in takoj levo v krimsko. tam je naselje stanovanjskih his in pred hiso se zmeraj da parkirati kaksen avto. Toliko z moje strani!

LP, pa veliko srece

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Če feb 12, 2004 8:46 pm

ja po uni taroa knigci poglj k smo jo dobil... :)

jest glih zto negrem z avtm k bom parkplac nenajdu sploh, pa zto da se ga gremo pol nafukat po greva pa s punco u koloseja po pa na ulak pa domu... :P u soboto je pa rekla da me ona pelje... :) hehe...

no sega mjbi kj vidmo tm okol... :) LP
Slika

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Napisal/-a just_in Če feb 12, 2004 8:48 pm

aja pa pozabu sm rečt...

baje so ju3 eni izpiti al neki na faksih in sploh nau nč za parkirat... saj tko so men rekl žeštudentje na elektofaksu... :)
Slika

Uporabniški avatar
Ceri
Nov uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a Ceri Če feb 12, 2004 9:01 pm

Jst hodm na FRI in ga parkriram ob kterikoli uri. Ga pa pustim pri blokih okroh 5 minut od FRI-ja v smeri Fri-Vič. Sam je pa res da jutr najbrž ne bo placa k je full folka u Lublani, iz cele Slovenije. Tko da je boljš da greš full prej kokr pa ob 9ih.
Slika
There are 10 kinds of people. Those who know binary notation and those who don't.

VW_edge
Novinec

Napisal/-a VW_edge Če feb 12, 2004 9:10 pm

Jst dobim skor zmeri za parkirat na enem makadam parkirišču, k je ob tržaški zravn merkatorja, oz. nasproti bencinske.

Na park plac pa prideš tako, da iz tržaške zaviješ na jadransko, pol pa prva ulica desno in spet takoj ( 10m ) desno med bloki.

Uporabniški avatar
vazman
Stalni uporabnik

Napisal/-a vazman Če feb 12, 2004 10:13 pm

Ja se da dobit parkirplac, tut bolj pri centru, v uni ulici jst ponavad parkiram, sprut ko pripelješ na Trzasko iz aškerceve, prvo krizišce levo al pa kaka ulica tam okol. Vendar samo do 7 ure, pol bo bol tezko.
Ce pa nisi najbol vajen po Lj vozit, oz. jo ne poznaš dovolj ti skoraj odsvetujem krizarjenje ko je vse nabito, mene je precej koštalo. ( klepar !!!!!!)
lastnik:
Lada Vesta 1.6 16v (2017, od 8/2019 - )
Opel Astra classic F 1.6 16V (2001, od 12/2015-9/2019)
Lada 111 1.5 (2001, od 7/2012-12/2015)
Škoda Felicia 1.3 -(1999, od 1/2012-7/2012)
Lada 111 1,5 (2001, od 1/2003-1/2012)
Lada 1500 SL- (1979) oldtimer s certifikatom (od 8/2007-)
Lada Riva 1600 (1985) oldtimer s certifikatom (od 10/2014-)

music_man
Novinec

Kraj: doma

Napisal/-a music_man Če feb 12, 2004 10:15 pm

OK tnx za pomoc dej sm tko neki zmutu d bom verjetn dol sou z vlakom pol pa naprej z enmu frendom. Ma bo ze kak 8)
aja Just_in na ker faks gres ti gledat ? se mrbit se res vidmo sam k te ne poznam ti pa verjetn tut ne mene. Razn ce mas kesn XYZ čut :D

Uporabniški avatar
SaleXIII.
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a SaleXIII. Če feb 12, 2004 10:51 pm

Kva pa vam ni jasn folk?!?!?!
Ze dve leti hodim na FRI pa dobim parkplac oddaljen najvec 200m od faksa ob katerikoli uri. Lisic pa tam na plocnikih se nisem zasledil. Sicer jst obicajno parkiram na unem travniku za faksom, ampak odkar so ogradili z kolicki (in s tem za*ukal ene 20 parkirnih mest) se obvestil redarstva ne dajejo vec.
Ne vem, ne vem kako vi tam placa ne najdete :?: Res pa da ne vem kako bo za informativni dan

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Napisal/-a just_in Pe feb 13, 2004 7:14 am

music_man je napisal/-a:OK tnx za pomoc dej sm tko neki zmutu d bom verjetn dol sou z vlakom pol pa naprej z enmu frendom. Ma bo ze kak 8)
aja Just_in na ker faks gres ti gledat ? se mrbit se res vidmo sam k te ne poznam ti pa verjetn tut ne mene. Razn ce mas kesn XYZ čut :D

strojno pa gradbeno.... :)

ja sj toj sam tko, sj bo sam ene 10000 folka po faksih različnga, in glih mi2 seva najdla... :) LoL :EE
Slika

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Napisal/-a Daco Pe feb 13, 2004 8:47 am

SaleXIII. je napisal/-a:Kva pa vam ni jasn folk?!?!?!
Ze dve leti hodim na FRI pa dobim parkplac oddaljen najvec 200m od faksa ob katerikoli uri.

Kva pa teb ni jasn?!? Mlad si se, pa ne ves... :P
Jaz ze 5 let hodim na FRI in da, najdejo se dnevi ko ne dobis parking max 200 metrov oddaljen. Tam na plocniku pred vrtcem za faxom pa kar pogosto talajo obvestila redarstva, za lisice pa nisem preprican. Sem jih pa nekaj tudi ze videl v okolici faxa. Vecinoma se da dobit vedno parking v radiju 500 m okoli faxa, sam najprej moras malo bolje spoznat okolico, ce pa brezbrizno povsod puscas avto pa lahko naberes tut kaksno kazen. BTW... na uni zelenici, ki so jo "unicili" so tut znal limat obvestila redarstva. ;)

Pozdrav od veterana FRIja :lol:

P.S. Sej obljubim da letos diplomiram ;)

Uporabniški avatar
Ceri
Nov uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a Ceri Pe feb 13, 2004 9:08 am

Ej sam nas je pa velik k hodmo na FRI :P
Slika
There are 10 kinds of people. Those who know binary notation and those who don't.

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Napisal/-a Daco Pe feb 13, 2004 9:21 am

Ceri je napisal/-a:Ej sam nas je pa velik k hodmo na FRI :P

Najbol da naredimo anketo... LOL
Pa ustanovimo avtomobilisticni klub bivsih in sedanjih FRIjevcev, grem stavit da bi bili najstevilcnejsi... :P

Kar me pa niti ne cudi, sej forum je na internetu... in kaksna je verjetnost, da povprecni moski, ki se ukvarja z racunalnistvom in ima rad avtomobilizem, najde forum in aktivno sodeluje na njem. Mislim, da precej vecja kot pri drugih "poklicih".

LP ;)

Uporabniški avatar
SaleXIII.
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a SaleXIII. Pe feb 13, 2004 11:14 am

Ja tle sm mogoce mal v prednosti, ker iz določenih razlogov se mi je*e za obvestila, drgac pa je v tistem parkcu pod drevesom cist zmeri placa za dva avta (razen takrat k tam parkira pocez en k*rcev clio z NM registracijo in za*ebe se mene :evil: )
Je pa res da nas je dost iz FRIja tle, se je Divjak reku da smo ubermensch :P
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov