imilet1 je napisal/-a:UNI K MATE TAKE BEDNE RAJ NE PISAT KER POL ISPADETE VELIK BOLJ NERESNI KOKR STE!!!!!!!!!!
NAJ PIŠE UN K KEJ VE!!!!
ule je napisal/-a:djarty je napisal/-a:Kako utišati golfa 2 dizla ? Tja, jazst sem mojega tako, da sem dal radio bolj na glas![]()
aRTy
Muziko si zrihatj v avtu pa bo.
imilet1 je napisal/-a:ja mene pa zanima ali se da, oz.če se da kako utišat golfa dizla ker pr 120 km/h moram radio "pojačat" za ene 10 črtic gor da ga sploh še silišm?
A se da kako izolirat al pa kej drugega??
MetodTrobec je napisal/-a:imilet1 je napisal/-a:ja mene pa zanima ali se da, oz.če se da kako utišat golfa dizla ker pr 120 km/h moram radio "pojačat" za ene 10 črtic gor da ga sploh še silišm?
Lahko pa postopiš ne enak način kot gospod Van Gogh. :P
X-Hair je napisal/-a:imilet1 je napisal/-a:UNI K MATE TAKE BEDNE RAJ NE PISAT KER POL ISPADETE VELIK BOLJ NERESNI KOKR STE!!!!!!!!!!
NAJ PIŠE UN K KEJ VE!!!!
Jah no.....se je pa tudi vprasanje cudno. Kako naj utisam golfa, ki je star tolko in tolko let pa se dizl povrhu, jao.
ule je napisal/-a:MetodTrobec je napisal/-a:imilet1 je napisal/-a:ja mene pa zanima ali se da, oz.če se da kako utišat golfa dizla ker pr 120 km/h moram radio "pojačat" za ene 10 črtic gor da ga sploh še silišm?
Lahko pa postopiš ne enak način kot gospod Van Gogh. :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov