A je mel kdo podobno srečanje?
lp
COBRA je napisal/-a:mene zanima, če se policijski golfi dvojke še furajo okol, ker že dolgo nisem videl nobenga? Včeraj zvečer sm se pelal na šiht v medvode, pa sm mal prehitro pripelal skoz tunel (tunel pred avtocesto za kranj, omejitev 80km/h, pripelal sm okol 120,130), na koncu tunela pa je v temi stal bel golf II! Zdaj ne vem-al je kermu crknu,al pa je bil radar. Če bi bil radar, bi me ustavu...pomoje. A te lahko slika, pa da te sploh ne ustavi?
![]()
lp
MacTron je napisal/-a:COBRA je napisal/-a:mene zanima, če se policijski golfi dvojke še furajo okol, ker že dolgo nisem videl nobenga? Včeraj zvečer sm se pelal na šiht v medvode, pa sm mal prehitro pripelal skoz tunel (tunel pred avtocesto za kranj, omejitev 80km/h, pripelal sm okol 120,130), na koncu tunela pa je v temi stal bel golf II! Zdaj ne vem-al je kermu crknu,al pa je bil radar. Če bi bil radar, bi me ustavu...pomoje. A te lahko slika, pa da te sploh ne ustavi?
![]()
lp
uf... bel golf II karavan je policijski radar ma zadi... v prtljazniku ker je obrnjen ravno v drugo smer da bi zmedu folk
justyGTR je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:COBRA je napisal/-a:mene zanima, če se policijski golfi dvojke še furajo okol, ker že dolgo nisem videl nobenga? Včeraj zvečer sm se pelal na šiht v medvode, pa sm mal prehitro pripelal skoz tunel (tunel pred avtocesto za kranj, omejitev 80km/h, pripelal sm okol 120,130), na koncu tunela pa je v temi stal bel golf II! Zdaj ne vem-al je kermu crknu,al pa je bil radar. Če bi bil radar, bi me ustavu...pomoje. A te lahko slika, pa da te sploh ne ustavi?
![]()
lp
uf... bel golf II karavan je policijski radar ma zadi... v prtljazniku ker je obrnjen ravno v drugo smer da bi zmedu folk
ne un je golf III
COBRA je napisal/-a:mene zanima, če se policijski golfi dvojke še furajo okol, ker že dolgo nisem videl nobenga? Včeraj zvečer sm se pelal na šiht v medvode, pa sm mal prehitro pripelal skoz tunel (tunel pred avtocesto za kranj, omejitev 80km/h, pripelal sm okol 120,130), na koncu tunela pa je v temi stal bel golf II! Zdaj ne vem-al je kermu crknu,al pa je bil radar. Če bi bil radar, bi me ustavu...pomoje. A te lahko slika, pa da te sploh ne ustavi?
![]()
lp
MacTron je napisal/-a:uf... bel golf II karavan je policijski radar ma zadi... v prtljazniku ker je obrnjen ravno v drugo smer da bi zmedu folk
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov