Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Emil Fouquet
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Srnjakov golaž

Napisal/-a Emil Fouquet So feb 14, 2004 11:33 pm

Evo, danes namesto da bi sel ven... bom kr doma ostal.

Na poti s Ptuja v Maribor sem pac moral naleteti na dobro rejenega srnjaka, ki je hotel poblize pogledati fiatovo znacko na havbi. Sla je havba, odbijac, vrata, blatnik... skode precej. Prvi avto, nov, pa se leto ga nimam... Lovska druzina pa ze ima pojedino.

Koliko fejst lahko pri takem udarcu fase podvozje? Sej vem, da danes kleparji vse to lepo zrihtajo (na oko)... samo sem od par ljudi ze slisal, da to ne bo vec to...

Kaj naj naredim? Prodam avto, kupim drugega? Al naj ga popravljenega furam se dalje...

Lp, Emil

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Ne feb 15, 2004 1:27 am

Še najbolje bo, da avto kar prodaš, ker izgleda ne znaš varno vozit. :P

Uporabniški avatar
Spasky
Novinec

Napisal/-a Spasky Ne feb 15, 2004 5:07 am

MetodTrobec je napisal/-a:Še najbolje bo, da avto kar prodaš, ker izgleda ne znaš varno vozit. :P

Pr teb bi bilo pa najpametneje,da sam sebe vržeš v peč! :twisted: :P
Mitsubishi outlander
Mini Cooper S
Suzuki LTR
Ducati Diavel

Uporabniški avatar
Spasky
Novinec

Re: Srnjakov golaž

Napisal/-a Spasky Ne feb 15, 2004 5:15 am

[quote="Emil Fouquet"]Evo, danes namesto da bi sel ven... bom kr doma ostal.

Na poti s Ptuja v Maribor sem pac moral naleteti na dobro rejenega srnjaka, ki je hotel poblize pogledati fiatovo znacko na havbi. Sla je havba, odbijac, vrata, blatnik... skode precej. Prvi avto, nov, pa se leto ga nimam... Lovska druzina pa ze ima pojedino.

Koliko fejst lahko pri takem udarcu fase podvozje? Sej vem, da danes kleparji vse to lepo zrihtajo (na oko)... samo sem od par ljudi ze slisal, da to ne bo vec to...

Kaj naj naredim? Prodam avto, kupim drugega? Al naj ga popravljenega furam se dalje...

To si ga moral pa dobro zadet,da je šla hauba in vrata.
A imaš kasko(divjad)?Kr pol ti v bistvu naredijo zastonj brez odbitne franšize.Če mašina ni stradala naj ti ga dajo na kanal pa malo pregledajo podvozje,če je kaj zamaknjeno ga rajši probaj prodat.

Lep pozdrav
Mitsubishi outlander
Mini Cooper S
Suzuki LTR
Ducati Diavel

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Ne feb 15, 2004 9:52 am

najprej en velik lonc vzemi, pa žago,dobro oster nož, vse daj iz mize dol in začni rezat meso za golaž :lol: :lol:

ne resno: če nimaš divjadi posebaj zavarovane bo treba kar lepo sam popravljat...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Emil Fouquet
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Emil Fouquet Ne feb 15, 2004 12:17 pm

K sreci sem dal zavarovati tudi proti divjadi (toplo priporocam tudi vsem ostalim, ki vas caka zavarovanje) tak, da glede tega ni panike. Tud meni ni jasno, kak ga lahko poskodovano vse to...

Hitrost je bila 'le' 60km/h ampak fasalo pa je fejst. Ampak baje da to nima veze. Pri 20km/h je ze lahko ogromna skoda...

CM
Novinec

Napisal/-a CM Ne feb 15, 2004 12:34 pm

Sla je havba, odbijac, vrata, blatnik... skode precej.

enmu mojmu kolegu je pa srna še hladilnik predrla...edn je pa dost avto razbil ko je zavil ko je uletela na cesto in se je prebrnu....pazt bo treba :)

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Po feb 16, 2004 12:14 am

Smo vidl tudi ze terence v kosuto .. no ja .. totalka na obeh :)
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
swiftrider
Novinec

Kraj: črnuče

Napisal/-a swiftrider Po feb 16, 2004 12:35 am

Fotroumu sodelaucu je šla klima, kiler, pa use kar sodi zraven in do tja.
Drgač so pa te srne ene pizde materine zarad kterih sm že neštetokrat bremzu k sm se pelu k punci k žvi mal naprej od polhovga gradca. Iste kurbe so zajci in razni potepuški psi. Enkrat sm enka oplazu tko da sm slišu sam en pok (ob prižgani muzki). Na avtu ni blo nč, kužata sm pa tud vidu u špeglu k je zlaufu. Model se mi je kr vrgu pred avto, jst pa 130 in sm ga komi obvozu...no, ne čist...

Če je podvozje kej u kurcu, pa če si agresiven voznik k dostkrat vozš hitr čez ovinke pol je mogoče dobr da menjaš. Drgač pa zdej res že zlo dobr zrihtajo take stvari če daš pravmu popraut.

spela
Nov uporabnik

Napisal/-a spela Po feb 16, 2004 12:53 am

Huh, men je šlo vse od havbe, luči, prednje šipe, hladilnika, klime, zvita prednja stena,.......... na bivši astri od mojga lubija. Je lovec potem gledu raztrganega srnjaka in je bil komentar: to pa že ni blo 90 km/h. Sej res ni blo - pr 140 še dobr, da nisem šla s ceste. Mater, takrat so meli lovci v Dolskem fešto :pij:
Podvozje je blo pa ok, ker sem srnjaka nabasala direkt na havbo in ne pred avto :roll:

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo Po feb 16, 2004 1:00 am

Enkrat nagazil pribl 100 km/h v jazbeca. :cry: Razbit odbijač, razsut kiler polomljena vetrnica spodnji nosilec pa zasukan za 180 stopinj. (z macolo sn ga komaj poglihal nazaj.)

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Po feb 16, 2004 1:39 am

Fiat Tipo je napisal/-a:z macolo sn ga komaj poglihal nazaj

A jazbeca? :?

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo Po feb 16, 2004 2:07 am

Ne, spodnji nosilec od kilerja :!: Jazbec je neznano kje.

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Po feb 16, 2004 2:21 am

Po mojem je nekje v okoliških gozdovih in že kuje zaroto proti tebi. :shock: Kmalu se bojo začele dogajati čudne stvari, ki si jih ne boš znal razložiti... :shock:

P.S.: Ravno berem štorije o volkodlakih in sem v feelingu :P

Uporabniški avatar
Bossek
Nov uporabnik

Kraj: Žiri

Napisal/-a Bossek Po feb 16, 2004 3:26 am

do sedaj sem samo eno žival zbil in še to sn ji glavo stran odbil :roll:
Se vozim od vranskega proti kamniku in ravno ko sem z sovoznikovega sedeža vzel flašo skoa je sam nekaj počilo, pogledam v špegu in edin kar sn vidu je bla ena glava v zraku pa na tleh mrtu mačk :cry:

No ja se mi lih ni blo easy ker sn ga tko hladnokrvno ubil sam sn si reku saj jih še delajo :P
Slika

TONKO
Nov uporabnik

Napisal/-a TONKO Po feb 16, 2004 1:33 pm

spela je napisal/-a:Mater, takrat so meli lovci v Dolskem fešto :pij:

A so te vsaj na pojedino povabil :EE

Jst sem drugač iz tam...a to si imela crash na glavni cesti (Lj - Litija) :vrum ?
A si mogla pol sama škodo krit?...kolk te je prišlo?
Kwa je pa fant reku? :g:

PeCi
Stalni uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a PeCi Po feb 16, 2004 1:48 pm

Bossek je napisal/-a:do sedaj sem samo eno žival zbil in še to sn ji glavo stran odbil :roll:
Se vozim od vranskega proti kamniku in ravno ko sem z sovoznikovega sedeža vzel flašo skoa je sam nekaj počilo, pogledam v špegu in edin kar sn vidu je bla ena glava v zraku pa na tleh mrtu mačk :cry:

No ja se mi lih ni blo easy ker sn ga tko hladnokrvno ubil sam sn si reku saj jih še delajo :P

:EE

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Po feb 16, 2004 2:23 pm

No saj jaz se tudi tako tolažim, tudi babe so še vedno v proizvodnji. :D

spela
Nov uporabnik

Napisal/-a spela Po feb 16, 2004 3:12 pm

TONKO je napisal/-a:
spela je napisal/-a:Mater, takrat so meli lovci v Dolskem fešto :pij:

A so te vsaj na pojedino povabil :EE

Jst sem drugač iz tam...a to si imela crash na glavni cesti (Lj - Litija) :vrum ?
A si mogla pol sama škodo krit?...kolk te je prišlo?
Kwa je pa fant reku? :g:

Nč povabli :evil:

Na glavni cesti, ja, mal naprej od dolskega britofa je hudič skoču iz hoste direkt na havbo :sadd

Škode je blo za pol milijona, krili sami, ker je bil takrat moj stari preveč škrt in ni imel ustreznega zavarovanja. Je pa ironija, da glih na tistih parih 100 metrih ni znaka za divjad. Stoji šele malo naprej.

Moj ni nč reku, ker je sam (po svoji krivdi) sesul v kratkem že 2 avta, poleg tega sem mu pol dala za vozit svoj avto, jaz pa na vlak :!:

music_man
Novinec

Kraj: doma

Napisal/-a music_man Po feb 16, 2004 9:27 pm

Jest pa sosed sva enkat zgazla srnjaka z dobrih 70 km/h (on je vozu).
Imela sva pa sreco d je blo to z gozdarskmu tovornjakom k majo doma zagarstvo pa je na tovornjaku spred ena taka fajna plata iz litega zeleza ene 2,5 cm debela pa kovinske stange :)
Tovornjak sma sam oprala z strajfiksom k so bli gor ostanki srnjaka in kri. Od srnjaka je pa osalo bore malo se za golaz ni blo :( edin kar sm obdrzu je blo mal roga v spomin :)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov