Debate, ki niso vezane na ostala področja...

[YuGo]
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Dobrota je res sirota!!! ne nasedajte!

Napisal/-a [YuGo] Ne feb 15, 2004 3:45 am

No evo, ura je 3:31, pa itaq ne morem spat. V glavnem bil sem v Mariboru, se opravim domov. Na parkirišču v zelo znanem klubu se zapeljem iz boxa in avtu, ki je bil spredaj poblendam in se mu umaknem nazaj, da bo pac parkiral. On pa polni sus rikverc in seveda v moj avto tresne, kaj pa drugega. Ovi lepo parkira noter in priziba ven, kolega njegov pa isto. Policija je bla 20m vstran in prideta tja pogleda, poseveti po mojem avtu in seveda, na hitro se ne vidi kaj dosti. Pa pač reče policaj kaj zahtevam jaz, pa je reko da naj se raje sama zmenima, ker bo tolko in tolko dnara za plača (govoril je o neki vzvratni vožnji in predlogu sodniku in znesku 45k sit), pa pubec je bil pijan ali zadet ali kaki, v glavnem izpit bi mu šel (eno leto ga je imel), plus kazen za vožnjo pod vplivom substanc. Policaj nekaj palamudi, da se raje tak zmenima, voznik tak ni vedo prav zakaj se gre in pravi, da bi blo boljše, da se tak zmenima. Ovi kolega pa je začel bit freh in takrat sem popizdo, nadrl sn ga ko pesa. Pride še drugi policaj in se na mene spravi naj se pomirim itd., da nihče ni bil freh, pa seveda mu rečem kaj te govori, če ga ni blo sploh tu in da ni slišal. Dobro pol oni policaj kaj je že prej poslušal reče svojemu sodelavcu, da je res bil freh. V glavnem policija je vidla, da je voznik pijan in da je avto tresnil, ampak jima ni bilo se s tem ukvarjat, ne vem no. Pol pa sn jaz pristal in sn mislo naj mu bo, da ne bo plačo kazni, ne bo zgubo izpita, pa še kupon obdrži.
Policija oddide in pol nix iz tega, voznik mi je pravo kak je komaj avto zrihtal, pa da nima dnara, pa da mi on to zrihta, pa bla bla bla. Njegov kolega je itaq bil freh, tak da sem še njemu povedal svoje, da je pol lahko vtihno. In sn mu reko 5 jujrov, pa sma zmenjena, tolko da si dam to porihtat. No, v glavnem pogajanje je trajalo nekaj časa in pol reče naj grem z njim noter v klub da bo menjal dnar in mi dal. Prvo ga iščem ko norca, pol pa mi začne jurja po pol tiščat, pa ga pogledam pa mu rečem, da je fu.jen pa grem, ker se mi ni blo za zajebavat s takimi primitivci.
Sem mislil potem klicat policijo in da pridejo nazaj, ampak sem si premislo, ker ne bi rad mel posla z nobenim, zgledali so v njegovi družbi vsi debili in seveda barabe.

No, v glavnem, to sem mogo napisat, ker to da sem punci povedo še ni bilo dovolj, še nekdo je moral slišat. Nasedem pa nikoli več, nikoli več nobenega poročila o prometni nesreči, samo policija še, pa čisto nič več drugega. Če pa je voznik pijan, pa itaq, da jim pojemljejo izpite vstran.

Policija pa si itaq zasluži vse graje!

Aja naj še omenim, da se pri meni skoraj nič ne pozna (odvijač je malo poševno, pa malo se na haubi vidi, ampak bomo že poravnali :), on pa ma kuferan not zvit.

lp

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne feb 15, 2004 5:01 am

Jeba to ja takoj kes na roko al pa kupon cene pa policijo!
hehe tisto o o haubi pa ti kr verjamem!
Blatniki v one spicu so trdi ko pes! :D :D haube pa tudi :wink:

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Po feb 16, 2004 12:10 am

No ja .. kuponcek, porocilo podatke zapisnik .. potem pa mu das na voljo, da ti da kes ali pa gres na zavarovalnico :P
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov