Napisal/-a honeybee To okt 27, 2015 5:24 pm
torej.....
danes mi DHL prinese paket in ker me ni bilo doma je paket prevzel drug. Ko pridem domov in odprem paket vidim, da je gore vse kar je moje moj naslov in sploh ne moje naročilo. Grem gledat ali bi prišlo do kake zlorabe in bi mi kdo pobral denar z računa - vse štima in nobena transakcija, ki bi bila takšne vsote.
No v glavnem - upam, da je kupec tudi slovenec, ker nazaj ne bom pošiljal in dam raje na bolho.
Diski in ploščice za Ford oz. Volvo (po oglasu pašejo na obe vozili)
cena s poštnino med 50 in 100 eur
poslano (in najverjetneje tudi naročeno) prejšnji teden
Če se kdo prepozna naj preventivno preveri, če nisem slučajno jaz dobil saj na paketu je bilo moje ime in priimek. Kolikor se spomnim sem pri tem trgovcu že naročeval nekaj drugih stvari in je verjetno stisnil napačnega kupca.
Pravi kupec mi mora povedati ebay številko artikla, ime trgovca, natančno ceno (odstopa lahko par centov), številka dokumenta (belegnummer - če ni prejel po zs naj kontaktira prodajalca in začne se s 2015- in številke), številko stranke (kundennummer - naj kontaktira prodajalca, ampak bo po vsej bverjetnosti ravno moja cifra).
Ker sem pošten in bi rad artikel dal pravemu lastniku saj se gre za lepo cifro. Če gre za slovenca bo vse kar bo naredil je to, da se mi bo pripeljal, da mu izročim, ker jaz ne bom vozil nikamor (vsaj ne na moje stroške).
Če je pa lastnik tujec pa gre tole na bolho.
lp
darkside