Spectre je napisal/-a:Jaz menim da bo kvaliteta sigurno padla,
thunderbolt je napisal/-a:Spectre je napisal/-a:Jaz menim da bo kvaliteta sigurno padla,
Ampak ne na račun cenejše delovne sile, ampak zaradi splošnega šparanja znamk.
ban je napisal/-a:Bo veselo ko se bo izkazalo da so ti "migranti" tudi teroristi. Počakaj še nekaj let, boš videl kako bo veselo.
Sonderklasse je napisal/-a:ban je napisal/-a:Bo veselo ko se bo izkazalo da so ti "migranti" tudi teroristi. Počakaj še nekaj let, boš videl kako bo veselo.
uf ja...sami teroristijao jao
trombaP je napisal/-a:Sonderklasse je napisal/-a:ban je napisal/-a:Bo veselo ko se bo izkazalo da so ti "migranti" tudi teroristi. Počakaj še nekaj let, boš videl kako bo veselo.
uf ja...sami teroristijao jao
ti si se že naučil kak turki spore rešujejo v Nemčiji? S pomočjo nekih njihovih starešin,nemških zakoni za njih ne veljajo, fatri pa še vedn določajo s kom se bo hčera poročila. Das ist normal?
Sonderklasse je napisal/-a:2.) Slaba izobrazba
...Ogromno ljudi, ki je prišlo so zdravniki, odvetniki, inženirji, arhitekti, profesorji, zato daleč od tega, da smo dobili neko maso neizobraženih.
.
primozek68 je napisal/-a:@sonderklasse: malo na pamet spet, a ne?
Die Statistik zeigt den Bestand an gemeldeten offenen Arbeitsstellen* in Deutschland im Jahresdurchschnitt der Jahre von 2007 bis 2015. Im Jahr 2015 waren im Jahresdurchschnitt 562.372 freie Arbeitsstellen gemeldet. Damit wurde der höchste Wert freier Arbeitsstellen der letzten Jahre in Deutschland erreicht.
In ne 1.1 mio.
trombaP je napisal/-a:Muslimani se v tujini dobro razumejo med sabo in je lahko vzrok v tem da odlično z njimi sodeluješ.
Ko so ropi igralnic in bank v Nemčiji so vpleteni večinoma turki in palestinci tudi dobro sodelujejo med sabo. Vera povezuje ljudi.Jaz jih imam poln kufer in komaj čakam da pridem domov.
primozek68 je napisal/-a:In ne 1.1 mio.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 25 gostov