Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Pacek
Novinec

ALI IMA POLICIJA NOV AVTO IN TO FBI PRIMEREK Opažen zvečer?

Napisal/-a Pacek To feb 17, 2004 9:18 pm

ob 20:30 se peljem skozi center Jesenic mimo policijske postaje nakar zagledam na pločniku Črni jeep isti kakor v filmih ličen FBI jeepom črn šipe zatemnjene 90 % ni se vidlo noter 0 tablica LJ- VO524 jaz sem vozil 30 z mojo drvarnico pred mano sta bila 2 avta, nakar pridem vzporedno z jeepom ki je bil na pločniku. Nakar stisne po gasu in vozi do konca pločnika cca. 90m prehiti pred menoj vozeča avta in skoči dobesedno pri ene 60 km/h na cesto in skozi rdečo naprej vedno hitreje v neznano :) Zdej pa nevem a je biu to kak ljubljančan ki je prišel z policije razpizden in je oddrvel po pločniku neznano kam, ali pa je kaka policijska tajna spet :twisted:

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk To feb 17, 2004 10:19 pm

mislim, da bo kr prva možnost :?

btw: a je to res, da so kapsi sfukal vektro v6- tastaro? kao da so se preveč iživljal

Uporabniški avatar
Cweto
Nov uporabnik

Napisal/-a Cweto To feb 17, 2004 10:24 pm

Res je, v enem intervjuju je šef prometne policije (na brdu) reku, da je razneslo motor, ker so ga vsi preveč teral, in da zdej nimajo avta, ki bi šel več kot 200! :D :D :D

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 To feb 17, 2004 10:34 pm

Sem vidu pred magistratom v LJ podobno zadevo, mercedezov džip + bmw đip, oba temnjena za popizdit samo sta mela luči na strehi, Eden tamalo (na magnet, samo modra okrogla) drugi pa prave policijske luču (s tem da je ena stran dajala na rdečo, mogoče sem slabo vidu...)

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG To feb 17, 2004 10:36 pm

Skull23 je napisal/-a:Sem vidu pred magistratom v LJ podobno zadevo, mercedezov džip + bmw đip, oba temnjena za popizdit samo sta mela luči na strehi, Eden tamalo (na magnet, samo modra okrogla) drugi pa prave policijske luču (s tem da je ena stran dajala na rdečo, mogoče sem slabo vidu...)

Nisi slabo videl :) Teli "special" avti majo dve razlicni barvi .. sem tudi zee videl BMW 7 pa eno magnetno modro pa na drugi strani magnetno rdeco :P
To so pomojem interne fore :P
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty To feb 17, 2004 10:42 pm

Za tistega prvega ljubljanskega đipa v jesenicah, dvomim da je bil policijski. Sploh če je bil kak ogromni američan. Zato k v lj. je pred americarsom na brnčičevi, velikokrat parkiran ogromen črn GMC... Pa tut naši kopsi, dvomm da bi si prvošl požrešnega V8.
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To feb 17, 2004 11:13 pm

P*čka jim materna kupujejo si neke jake avte a ne razmišljajo da jih v SLO sploh ne rabijo, sej je itak vsepovsod omejitev 50, jakih avtov pa TOLKO tui ni...
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Sr feb 18, 2004 12:09 am

za tiste, ki še ne veste (ki vas niso naučili v avtošoli) kaj pomeni RDEČA in MODRA luč na strehi:

to so vozila za spremljanje izrednih prevozov, prevozov pomembnih oseb (predsednik, poslaniki, ukrajinke (j/k)) ipd.

še nikoli niste morali takemu vozilu umaknit? jaz sem enkrat skor letu s ceste, ko sta se dva vzporedno prpelala (po obeh pasovih, vsak na enem, ja!), pa normalno sta ga žgala po moje vsaj 50, jaz pa nasproti 90... komaj ustavim na robniku, pa pol cela kavalerija mimo mene... qrc, sem pač pogoltnil, ko sem videl te luči utripajoče :?
Slika

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Kraj: Babno Polje

Napisal/-a ule Sr feb 18, 2004 5:56 am

borut007 je napisal/-a:Danes je brat v okolici Ptuja srečal policijo z nekim novim belim džipom. Ni mu uspelo ugotoviti znamke, vendar pa pravi da takšnega avta še ni videl. :?

Novi nisan terano. Pri nas ga imajo tudi (bele barve). :?

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Sr feb 18, 2004 9:43 am

RegY je napisal/-a:za tiste, ki še ne veste (ki vas niso naučili v avtošoli) kaj pomeni RDEČA in MODRA luč na strehi:

to so vozila za spremljanje izrednih prevozov, ...
ž

Ja, recimo, ko Hans pele jahto na morje, pa ga spremlajo ML - i z rdeče-modrimi lučmi, a ne Regy...

Vozila s spremstvom. Takoj moraš zapeljat s ceste ali čisto na rob in USTAVIT!!

Klausz
Novinec

Napisal/-a Klausz Sr feb 18, 2004 9:58 am

To je bil zihr MB ML xxx, ker jih bo ta vikend v Planici za cel gnojise... te majo spredaj na bulbarju eno modro pa eno rdeco lucko...
ce boste v Planici si oglejte kok bogata je nasa drzava, ker si jst nism predstavlu da ma nas protokol tok ML-ov

Drgac je pa tastari Vectri z Grica res masino raznesl, je bla ster mesece neuporabna, pol so pa vgrdil novo masino direkt iz Dojcland in se ze kr ene pol leta veselo fura okol...

:)

Uporabniški avatar
matevz
Novinec

Kraj: Kropa

Napisal/-a matevz Sr feb 18, 2004 10:08 am

vsaj eden k mal ve o teh avtih.drgač se nism mislu mešat v debato,ampak pri takih izjavah kot so nekatere,že morm nekej rečt.po moje vsi mislijo da je t :D
RegY je napisal/-a:za tiste, ki še ne veste (ki vas niso naučili v avtošoli) kaj pomeni RDEČA in MODRA luč na strehi:

to so vozila za spremljanje izrednih prevozov, prevozov pomembnih oseb (predsednik, poslaniki, ukrajinke (j/k)) ipd.

še nikoli niste morali takemu vozilu umaknit? jaz sem enkrat skor letu s ceste, ko sta se dva vzporedno prpelala (po obeh pasovih, vsak na enem, ja!), pa normalno sta ga žgala po moje vsaj 50, jaz pa nasproti 90... komaj ustavim na robniku, pa pol cela kavalerija mimo mene... qrc, sem pač pogoltnil, ko sem videl te luči utripajoče :?

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr feb 18, 2004 10:11 am

Eni smo mal starejši, pa vemo kako so še ruskega predsednika peljal čez ljubljano - takrat je blo šele teh lučka za vidt vse je rdeč pa plav svetil.

LP
Nebivedu

TONKO
Nov uporabnik

Napisal/-a TONKO Sr feb 18, 2004 10:18 am

Pred 1 tednom sem šel smučat na nočno v Kronajsko goro. Pa se peljemo po gorenjski AC (cca 180 km/h), pač tolk kolikor so tud drugi vozili po prehitevalnem pasu. In pol prehitimo črn BMW serije 7 (predzadnji model). Pol pa kr naenkrat ta z BMW začne vozit za nami (vsemi ki smo bili na prehitevalnem pasu), pa poblenda, + luči (modro in rdečo) je imel pa čisto spodaj pod odbijačem. Modra in rdeča luč sta pa utripale k stroboskop...ful hudo. Pol je pa še sireno spustu...mi pa sam :shock: Pol sem pa zapelu na vozni pas (valda zmanjšal na 130)....model pa samo mimo padu...mi smo se pa oddahnil :wink: . BMW je potem dol zavil na odcepu za Brdo (itak).
Sam sedmica je bla pa res huda :bow ...pa čist črne šipe. A mislte da ma homologacijo? :con Kwa če ga policaji ustavjo :EE

Uporabniški avatar
PhoenixX
Novinec

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a PhoenixX Sr feb 18, 2004 11:16 am

...to ti je varnostno obvescevalna

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Viper123 Sr feb 18, 2004 11:26 am

Eh.. to so se zgubl :P
No, možno je tudi, da so si prišli ogledat "lepote" našega mesta. Recimo trg, ki se kao vidi iz vesolja :rofl :rofl :rofl :EE :cry

LP
Slika

Uporabniški avatar
pat
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a pat Sr feb 18, 2004 12:59 pm

to z 7bmw.ni policijski, ga ma en privat.v nemčiji namontirali po naročilu.ma tud sireno.
Je delat treba.....

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti Sr feb 18, 2004 2:23 pm

Sem vido dva ML-a črna ,črne šipe in ti dve lučki namontirani... pune gase mimo!!!!
To bi jaz tud delal!! :shock: 8)

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Sr feb 18, 2004 2:37 pm

kje bi dobil plave in rdeče lučke??
ml-a z bullbarom že mam doma,šipe ma tud temnjene,ni glih ml 500 tko ko od varnostne službe ampak vseeno :P :P :P :P :P :P
SlikaSlika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov