Jaz sem zadnjic tudi prehiteval enega jipa, mislim, da j e bila Kia ta vlka krava. No, pač prehitim ga prav lepo, pol pa on meni blinka, dam vse štiri žmigavce, da bi se mu opravičil, če sem ga že ogrožal (pa ga res nisem!!!) pa gledam špegel pa on meni butla deli! Pol pa se vprašam, kdo je zdaj tu butl?? On ali jaz?
Koliko krat sem že bankino lizal zaradi takih, ki ne gledajo, ko gredo prehitevat? No, vsak se lahko preceni, ajde zabrenzaš pa je to to! Se mi je že 2 krat zgodilo, da sem tak silovito bremzal, da nisem utegnil sklopke stisnit, da mi je avto crkno, pa še pol metra sem bil na bankini, če nebi brenzal bi poknilo!
Priznam, da sem sam že tudi sranje naredo, pa še bom, vsakem se lahko zgodi "sranje". Sem enkrat tu pri nas pri carini htel s stranske ceste spelat, pa je stal glih tak tovornjak, da nisem nič videl! Sem počasi lezel, lezel naprej, pa gas, pa glih v tem trenutku avto, a na srečo je bil počasen(carina pa to) pa je zabremzal, sem ga pozdravil pa ni blo panike! Bil pa bi jaz kriv, se ve da zaradi tovornjakarja, ki se tak "pametno" parkiral! V glavnem, ko vozim se trudim, da ne bi nikogar ogrožal, da čim več opazujem promet!
To, da bi dirkal z nekom v semaforih. Kaj vam te je? Nimam niti avta takega, da bi se lahko španal-90PS! Res je, da se tu in tam vozim za katerim hitreje, če je on hiter seveda, ker mi to paše, saj bo njega prvo radar speko

!