Debate, ki niso vezane na ostala področja...

m.P.
Novinec

Kraj: Kamnik

Dejte mi neki povedat...

Napisal/-a m.P. To feb 17, 2004 10:20 pm

Tkole, situacija je taka.

Verjeten ste že večina doživel kakšen drag race na semaforju. Se pravi čakaš prvi v vrsti pred semaforjem, nakar se zraven pripelje nekdo ravno tko "butast" :wink: kot ti in ko se prižge zelena oba naspidirana pohodita gas in pol se zgodi kar se pač zgodi. Situacija je pa še bolj zanimiva, če se komu po parih metrih zaključi pas :twisted: Men se recimo to večkrat zgodi v Trzinu (tisti, ki se vozjo v teh koncih bojo že vedl kje), ko na sosednji pas prpelje nekdo, ki se mu že na daleč vidi, da bi rad prišel na moj pas pred mano. Sej ne rečem, sem tud jst tak :oops:

Sam zdej mi pa vi povejte kaj si mislte o takih ljudeh, ki vam hočjo onemogočit, da bi zapelal na njegov pas? Men recimo to včasih rata, včasih pa tud ne, če je na sosednem pasu kakšna mrcina. Naživce mi gre, ker se ponavadi taki ljudje pol začnejo čudn obnašat. Al začnejo počas pelat al začnejo kr neki bremzat,... Pa kaj a vs to tolk razkuri al kaj? Včasih res ne vem kaj vse so ljudje sposobni in kdaj se bo enmu utrgal?

Povejte mal vaše mnenje, če razumete kaj sm sploh mislu...
Če je ravno ni zabavno [Colt CZ3, Lancer SW].

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Re: Dejte mi neki povedat...

Napisal/-a Nu-NRG To feb 17, 2004 10:31 pm

m.P. je napisal/-a:Tkole, situacija je taka.

Verjeten ste že večina doživel kakšen drag race na semaforju. Se pravi čakaš prvi v vrsti pred semaforjem, nakar se zraven pripelje nekdo ravno tko "butast" :wink: kot ti in ko se prižge zelena oba naspidirana pohodita gas in pol se zgodi kar se pač zgodi. Situacija je pa še bolj zanimiva, če se komu po parih metrih zaključi pas :twisted: Men se recimo to večkrat zgodi v Trzinu (tisti, ki se vozjo v teh koncih bojo že vedl kje), ko na sosednji pas prpelje nekdo, ki se mu že na daleč vidi, da bi rad prišel na moj pas pred mano. Sej ne rečem, sem tud jst tak :oops:

Sam zdej mi pa vi povejte kaj si mislte o takih ljudeh, ki vam hočjo onemogočit, da bi zapelal na njegov pas? Men recimo to včasih rata, včasih pa tud ne, če je na sosednem pasu kakšna mrcina. Naživce mi gre, ker se ponavadi taki ljudje pol začnejo čudn obnašat. Al začnejo počas pelat al začnejo kr neki bremzat,... Pa kaj a vs to tolk razkuri al kaj? Včasih res ne vem kaj vse so ljudje sposobni in kdaj se bo enmu utrgal?

Povejte mal vaše mnenje, če razumete kaj sm sploh mislu...

Kulj lepo vse in prav .. se dogaja vsem .. ampak bom spustil gas naj gre naprej .. brez veze da se men smeji pa ego raste kako sem ga .. ko pa je on tam razfookan pa mrtu .. pa mogoce se kaksn zadi (nalet) tako kot danes grem od punce .. pa en divji golf TDI neki izivu pa sem mu pokazal .. pa sva sla .. pa sva bla bok ob boku pol pa sem jaz mel avto pred sabo pa ni hotu spistit .. samo zato da bo on glavni .. pa naj bo .. jaz vem da ma fotr istega golfa .. pa da ce bi jaz prsu v cetrto bi ga tko nascal da bi un samo gledu :) ampak sem hotu rect .. ce ze to delamo .. dejno to delat z glavo ne z jajci. Bodi vljuden pa pusti tist ego na strani .. ni zadna sansa da bos nekomu pokazal kaj tvoj avto dela :) Brez veze zarad egota narest pizdarijo na cesti.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
PIKI
Novinec

Kraj: Izlake

Napisal/-a PIKI To feb 17, 2004 10:53 pm

najlepš je če TI koga razpizdiš, ne d bi hotu al pe de bi se zezu kr tko, ik j punvad še un kriv... Tko k se men dons nardil...se prpelem u križišed levo zavijem in čakam...avto k se je pelu pu prednostni, u trenutki k zavije da žmiguc...itak sm zlezu že skor na sredino križišča d putegnem za njim k j bla kulona pol... no un u trenutki k zavije da žmiguc (boh ne dej d bi prej puvedu kam misl it). in pol mi blenda pa ploza kje stojim, jz pa kao d me boli in mu poplozam nazaj pa še eneparkat lepo pomaham, d človeka še bolj razpizdiš...če je d**** se bom pa še jst debilno obnašu :)

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To feb 17, 2004 11:10 pm

Ista situacija se ti zgodi v Mariboru... Konec ptujske... Tam sn že večkrat bil blizu da bi tiste znake na koncu pasa podr... ;)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
PIKI
Novinec

Kraj: Izlake

Napisal/-a PIKI To feb 17, 2004 11:32 pm

Sicer moja fiesta 50KM ni bila za dreg (v takem primeru bolj za drek ) se spomnim, da sem hotel tam na koncu enkrat spičit šlepara (samo vlačilec, brez prikolice). Ko je tovornjakar videl kakšen je moj namen, je stop

jap, ne gre se z traktorji (vlačilci brez prikolice) kosat, sm ga pelu enga...mater to spul bolš ku marsktir avto (ke do 90 km/h, pol se vse neha :D) je pol ta kolega isto probavu..kao drag neklje u celi na semaforji z eno hondo (prau d esi najmanj) pa d ga je šišnu dokler ni un pršu do sto.. :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco To feb 17, 2004 11:46 pm

Ma to se je tut ze men parkrat zgodil. Jaz ko sem v situaciji da nekoga spustim, ker se mu iztece pas vedno spustim. Poskusam bit v prometu cimbolj solidaren, sej itak nebom umrl ce bom na cilj prsu tiste 3 sekunde poznej k enga spustim! Sem mel pa dvakrat situacijo, ko sem bil jst tisti na pasu ki se je zakljuceval. In sicer enkrat v LJ pri dolgem mostu, drugic pa v MB ko desno zavijas na AC... ne vem tocno kako se rece tistemu delu :D

No na dolgem mostu je bil en fotr s kadetom karavanom v delavski obleki jst pa zravn na semaforju cakam na desnem pasu. Pa sm si mislu, ok bom mal potegnu pa mim njega pa naprej... sm se lih odpravljal na morje. Jst gasa, on gasa, prva, druga do blokade, tip pa vztraja... sva sla vzporedno... pišuka kr neki, pol k se je pas ze zakljucil pa je bil ze odstavni pas na mostu sem sel mim njega pr ene 100km/h mamicu mu j***m, pol je pa zmanjsal normalno na 50-60km/h. V MB mi je pa isto tko en star fotr z zenicko prtisnu na gas in me ni hotu spustit k****n, sam se mi ni dal ukvarjat z njim, pa se MB ravno ne poznam najbolje, nisem vedel kaj me caka...sem popustil gas, pa lepo za njim in ko smo se vkljucili na AC ga je pulu kao... 150, pa sm pol mim njega spizdu 180... drugac vec al manj umirjeno vozim. Sam kaj falus se majo za preseravat, sej mas makino pejt vozi... sej jst sm bil pa tut neumen k sem se ukvarjal z njimi. Zdaj vem, da bi jim pustil veselje pa nej bojo dirkaci :P

LP ;)

m.P.
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a m.P. To feb 17, 2004 11:48 pm

Nu-NRG je napisal/-a:Kulj lepo vse in prav .. se dogaja vsem .. ampak bom spustil gas naj gre naprej .. brez veze da se men smeji pa ego raste kako sem ga .. ko pa je on tam razfookan pa mrtu .. pa mogoce se kaksn zadi (nalet) tako kot danes grem od punce .. pa en divji golf TDI neki izivu pa sem mu pokazal .. pa sva sla .. pa sva bla bok ob boku pol pa sem jaz mel avto pred sabo pa ni hotu spistit .. samo zato da bo on glavni .. pa naj bo .. jaz vem da ma fotr istega golfa .. pa da ce bi jaz prsu v cetrto bi ga tko nascal da bi un samo gledu :) ampak sem hotu rect .. ce ze to delamo .. dejno to delat z glavo ne z jajci. Bodi vljuden pa pusti tist ego na strani .. ni zadna sansa da bos nekomu pokazal kaj tvoj avto dela :) Brez veze zarad egota narest pišukarijo na cesti.

Ja, to ti dam čist prav, da je treba svoj ego mal krotit, sam včasih pa res ne gre no.

Sam jst to ne počnem zato da bi zmagu al pa da bi bil glavni. Men je kul da vidm kaj moja šajtrga zmore. Noben problem mi ni prenest poraza. Na živce mi gre drug folk ker se pol začne kr neki razburjat... sej ga nism silu, da počne neumnosti. In pol včasih začnem razmišljat, da si ni tipson zapomnu tablice in bi prišlo do kakšnega maščevanja (zgleda mal preveč filme gledam :wink: ) ker folk dandanes je res nor.
A je kakšnmu tud kej tazga že padel na pamet?
Če je ravno ni zabavno [Colt CZ3, Lancer SW].

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Sr feb 18, 2004 12:00 am

m.P. js se pa nikol ne spuščam v tele drage.Ne pustim se sprovocirat.V Velenju doživljam večkrat da se mi folk prilepi za rit pa neki nabija na gas kao dejma dirkat,al pa na semaforju ko se ustavim se folk pripravlja da bi dragala.Js enostavno peljem lepo 50km/h naprej.Un pa ko budala štarta,na koncu pa se mora ustavit ker je na drugem semaforju rdeča luč.Js pa se ozadi lepo pripeljem in sma spet na istem :wink:
Js nevem kaj je z folkom.a zdej če maš mal spedenan auto to pomeni da morš zdej kr divajt z folkom naokrog.
Enkar pa sm enga tipa nategnu da je verjetno popizdu ko hudič.Oba sma se ustavla na semaforju un pa mi je signaliziru da grema dragat.Js mu pa pokažem z roko da kdo bo prvi do drugega semaforja.Cesta je bla prazna.Pozna ura zvečer.Glih sm šel mal v lajf.Tip je mel Bravota.Oba ful na gas pritiskama pa čakama na zeleno luč :twisted: Zelena luč se prižge,tip pohodi gas ko norc,se ful zakadi iz gum,js pa lepo zapeljem na desno na križišču in se normalno odpeljem naprej.

Grem na pijačo in se sprašujem in kva je tip naredu?Sam enga vlkega osla iz sebe pa auto je mal načel.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Sr feb 18, 2004 12:01 am

m.P. je napisal/-a:
Nu-NRG je napisal/-a:Kulj lepo vse in prav .. se dogaja vsem .. ampak bom spustil gas naj gre naprej .. brez veze da se men smeji pa ego raste kako sem ga .. ko pa je on tam razfookan pa mrtu .. pa mogoce se kaksn zadi (nalet) tako kot danes grem od punce .. pa en divji golf TDI neki izivu pa sem mu pokazal .. pa sva sla .. pa sva bla bok ob boku pol pa sem jaz mel avto pred sabo pa ni hotu spistit .. samo zato da bo on glavni .. pa naj bo .. jaz vem da ma fotr istega golfa .. pa da ce bi jaz prsu v cetrto bi ga tko nascal da bi un samo gledu :) ampak sem hotu rect .. ce ze to delamo .. dejno to delat z glavo ne z jajci. Bodi vljuden pa pusti tist ego na strani .. ni zadna sansa da bos nekomu pokazal kaj tvoj avto dela :) Brez veze zarad egota narest pišukarijo na cesti.

Ja, to ti dam čist prav, da je treba svoj ego mal krotit, sam včasih pa res ne gre no.

Sam jst to ne počnem zato da bi zmagu al pa da bi bil glavni. Men je kul da vidm kaj moja šajtrga zmore. Noben problem mi ni prenest poraza. Na živce mi gre drug folk ker se pol začne kr neki razburjat... sej ga nism silu, da počne neumnosti. In pol včasih začnem razmišljat, da si ni tipson zapomnu tablice in bi prišlo do kakšnega maščevanja (zgleda mal preveč filme gledam :wink: ) ker folk dandanes je res nor.
A je kakšnmu tud kej tazga že padel na pamet?

Zadnic se peljeva z punco dam .. pa se malo pred tablo brezovica mi na rit res HITRO in AGRESIVNo zacne blizat en BMW X5 .. pa se punci recem naj spegu pogleda ker so ji BMWji vsec .. pa se mu un pederajs lima na rit v nulo .. potem pa je tabla brezovca kar pomeni omejitev 50 (Pa se radar je zelo rad tam pred bencinsko) in jaz pobremzam iz 70 na 50 z zmernim pritiskom na stopalko nakar zadaj slisim skripanje gum pa si mislim .. oke ogrozam promet .. ampak en kekec z X5 se ne bo neki duval na cesti pa limal na rit .. naj prehiti ali drzi varnostno .. kdo je zdej tle kriv .. on .. pazi to .. me prehiti .. in pelje .. na sred brezovce caka in potem ko sem sel mimo se da za mano .. seveda tokrat je drzal varnostno .. potem pa na dolgem mostu se postavi poleg mene .. pa jaz sipo odprem pa ga uprasam "Kaj pa je?" z nasmeskom na ustih .. pa mi on rece sej se bova midva ustavla .. v uni sekundi meni cez oci ruletice padejo, sem jaz imel pas takoj odpet in me je punca ze grabla za roko. Mislm!! Pretepu bi ga sredi krizisca .. pol pa se je zlo na hitr pobral. VSE IMA SVOJE MEJE. V naselju se drzim omejitev ne norim in drzim varnostno. Nikol ne ves kaj ti skoci na cesto .. JAO GROZA KAKSNE MANIRE MA FOLK. Ce men to kdo nardi (bremza) pa da je to upraviceno .. ja jebat ga .. tko je .. drgac pa sem enkrat enmu zelo grdo zapru pot na slovenski in ce nebi on odreagiral kakor je .. bi poclo kriv pa jaz. Ga dohitim na kriziscu .. ustavim stopim iz avta ter se mu upravicim ter zahvalim da je zadevo speljal tko da ni pocl in sem mu dal vizitko. Aja pa kar se tice odstopanja pri racingu pa limanja na avtocesti. ZMERAJ RAJ NEHAJ IN SE UMAKNI KOT DA RATA SRANJE! Nikol si ne rect sej bo on bremzu pa bo on pocakal .. ker potem ponavadi rata katastrofa .. kot sem rekel .. sem pa tja ego na vrvico in malo zdrave pameti ..

PS: Sem opazil da je zmeraj vec brezglavih voznikov na cesti. Zadnic se peljem po obvoznici in kar na enkrat bam iz dovoznega pasa na prehitevalnega ena zenska z puntotom jaz pa bremzooooooooooooooooo (brez skripanja gum) in ji posledicno padem na rit .. potem se umakne in mi pokaze "a si nor" :/:o:/ DIO PAMET!!!! :evil: :evil: :evil: PA KDO JE ZDEJ TLE KRIVVVVVVVVVVVVVVV! Fotr je mel na ta racun prometno. Un direktivo na prehitevalca se z 80 fotr pa zadi z 140 .. valda je pocl.

LP, Klemen

Uporabniški avatar
PriSon
Novinec

Napisal/-a PriSon Sr feb 18, 2004 1:12 am

Jaz sem zadnjic tudi prehiteval enega jipa, mislim, da j e bila Kia ta vlka krava. No, pač prehitim ga prav lepo, pol pa on meni blinka, dam vse štiri žmigavce, da bi se mu opravičil, če sem ga že ogrožal (pa ga res nisem!!!) pa gledam špegel pa on meni butla deli! Pol pa se vprašam, kdo je zdaj tu butl?? On ali jaz?
Koliko krat sem že bankino lizal zaradi takih, ki ne gledajo, ko gredo prehitevat? No, vsak se lahko preceni, ajde zabrenzaš pa je to to! Se mi je že 2 krat zgodilo, da sem tak silovito bremzal, da nisem utegnil sklopke stisnit, da mi je avto crkno, pa še pol metra sem bil na bankini, če nebi brenzal bi poknilo!
Priznam, da sem sam že tudi sranje naredo, pa še bom, vsakem se lahko zgodi "sranje". Sem enkrat tu pri nas pri carini htel s stranske ceste spelat, pa je stal glih tak tovornjak, da nisem nič videl! Sem počasi lezel, lezel naprej, pa gas, pa glih v tem trenutku avto, a na srečo je bil počasen(carina pa to) pa je zabremzal, sem ga pozdravil pa ni blo panike! Bil pa bi jaz kriv, se ve da zaradi tovornjakarja, ki se tak "pametno" parkiral! V glavnem, ko vozim se trudim, da ne bi nikogar ogrožal, da čim več opazujem promet!
To, da bi dirkal z nekom v semaforih. Kaj vam te je? Nimam niti avta takega, da bi se lahko španal-90PS! Res je, da se tu in tam vozim za katerim hitreje, če je on hiter seveda, ker mi to paše, saj bo njega prvo radar speko :lol:!

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Sr feb 18, 2004 3:52 am

Oki na semaforjih se lih ne morm španat (običn dizl 55PS :D )
Pa tud drgač na cest vozim po omejitvah al pa še celo pod njimi.
No in zadnjič je lih fora bla. Jaz tko lepo peljem 90 po omejitvi u eni ravnini, na konc ravnine pa omejitev 70 ( pa pogost radar stoji) in videm u špeglu enga ki pridrvi za mano(že na ravnin sem ga gleu) , jaz lepo zmanjšam na 70. in tip se mi prilima na rit pa poblenda.Jaz mal gledam pa študiram kaj bi nardil (norit itak z dizlom je brezveze, k me lahk s***** en kekec z fičekom :D ) .No in se spomnim pa dam lepo u tretjo pa počakam do konca omejitve pa gas do blokade :D Ko sem pogledu u špegl..... MEGLA tipa pa nikjer :lol: no pol pa se je umiro pa vozu za mano u varnostni razdalji (zgleda da je mel dost vonja po nafti:))
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Sr feb 18, 2004 7:39 am

lisko1 je napisal/-a:Oki na semaforjih se lih ne morm španat (običn dizl 55PS :D )
Pa tud drgač na cest vozim po omejitvah al pa še celo pod njimi.
No in zadnjič je lih fora bla. Jaz tko lepo peljem 90 po omejitvi u eni ravnini, na konc ravnine pa omejitev 70 ( pa pogost radar stoji) in videm u špeglu enga ki pridrvi za mano(že na ravnin sem ga gleu) , jaz lepo zmanjšam na 70. in tip se mi prilima na rit pa poblenda.Jaz mal gledam pa študiram kaj bi nardil (norit itak z dizlom je brezveze, k me lahk s***** en kekec z fičekom :D ) .No in se spomnim pa dam lepo u tretjo pa počakam do konca omejitve pa gas do blokade :D Ko sem pogledu u špegl..... MEGLA tipa pa nikjer :lol: no pol pa se je umiro pa vozu za mano u varnostni razdalji (zgleda da je mel dost vonja po nafti:))

:DDD :cry :bow
To mi deli! :twisted:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr feb 18, 2004 10:07 am

Men gre tut na živce to k se ti prlima na rit, pa ti svet u avto in blenda, ker kao prepočas voziš in tko je en tip ponoč naletu na mino - prazna cesta nikjer nobenga cele pol ure se ni noben prpelu mim;
Peljem proti ostrem ovinku in en buksl se mi z lučmi in meglenkami prilepi na rit, da sm komi vidu kej naprej k me je full zaslepu. Pridem do ovinka in v ovinku vklopim pogon na vse 4 kolesa in peljem namesto v ovinek kar naravnost, tip, ki se mi je na rit prilimal pa za mano direkt na travnik - sm mislu, da bom crknu od smeha, k sm vidu, da je sam moje luči gledal. Pol sm ga pa pustu ene 20 minut tam na travniku, pa sem ga z enga grička opazoval (Opazoval sem bol luči, ker se drugega ni dosti videlo - tema namreč dela svoje), kako se matra avto spravit iz travnika, kjer se mu je ukopal.(on me ni vidu) čez ene 20 minut sem pa nazaj prišel, pa mu avto povlekel iz tistega res blatnega travnika in se odpeljal domov, še vedno nasmejan do solz.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Sr feb 18, 2004 10:16 am

nebivedu je napisal/-a:Men gre tut na živce to k se ti prlima na rit, pa ti svet u avto in blenda, ker kao prepočas voziš in tko je en tip ponoč naletu na mino - prazna cesta nikjer nobenga cele pol ure se ni noben prpelu mim;
Peljem proti ostrem ovinku in en buksl se mi z lučmi in meglenkami prilepi na rit, da sm komi vidu kej naprej k me je full zaslepu. Pridem do ovinka in v ovinku vklopim pogon na vse 4 kolesa in peljem namesto v ovinek kar naravnost, tip, ki se mi je na rit prilimal pa za mano direkt na travnik - sm mislu, da bom crknu od smeha, k sm vidu, da je sam moje luči gledal. Pol sm ga pa pustu ene 20 minut tam na travniku, pa sem ga z enga grička opazoval (Opazoval sem bol luči, ker se drugega ni dosti videlo - tema namreč dela svoje), kako se matra avto spravit iz travnika, kjer se mu je ukopal.(on me ni vidu) čez ene 20 minut sem pa nazaj prišel, pa mu avto povlekel iz tistega res blatnega travnika in se odpeljal domov, še vedno nasmejan do solz.

LP
Nebivedu

HAHAHAHA... :bow je dobu eno vzgojno... :cry upam da se je kej naucil iz tega! :twisted:
:har :rofl

LP ;)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr feb 18, 2004 10:31 am

Jst tudi upam, ker ga nisem nikol več potem videl, da bi se komu na rit prilimal, pa ga vidim skoraj vsak dan.

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Sr feb 18, 2004 10:47 pm

ej nebivedu edino pravilno.

Men se je pa enkrat en iz Nm proti Mirni peči ma rit prlimal. Jz lepo svojo vožnjo on pa za menoj pa dolge luči. Jz samo zadnjo meglenko in lepo svojih 70-90 naprej. Revež je na vsaki ravnini skoču na levi pas da bo prehitu samo je mel verjetno premal hrčkov da bi prehitu. Jz sem se pa čist lepo svojo vožnjo pelu pa seveda zadnjo meglenko :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

In pol je un kmal pogruntal da je vse brezveze in se je umaknu za ene 40m nazaj in pol sem tut jz meglenko ugasnu. :lol: :lol: :lol: :lol:
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Če feb 19, 2004 11:56 am

Zadi na polico špiclampo, pa mu razsvetliš spomin, da se iz avtošole spomne, kolk mora bit varnostna razdalja, pa za kaj so dolge luči... :evil:

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby Če feb 19, 2004 12:56 pm

no men gre pa na zivce, pelem iz gorenjske, pa vidm avto v vzvratnem ogledalu, prehiteva čez polno črto, par avtov, pride za mene in mi čist za ritjo fura, parkrat skuša prehitet, pa nasprot avto, se umakne(aja pred nami par avtov naprej je bil šlepar pelu ene 90kmh) spet čez polno hoče prehitet in hoče pred mano, ni blo dost placa za avto in on kr da bo not zavil, jst pa mal gasa pa trobla, gre za mano, ko smo pa pršl na območje, kjer je bla črtkana črta, sem mu pa pustu, da je šu pred mano.

Sam da me bo pa tko jebu pa ne bom pustu. :evil:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov