salesky je napisal/-a:Kak avto pa maš? Mislim maš urihtanga? Ker to je tudi fowšarija.
Sicer pa praši HaBBkE-ta kako se je on počutu ko su mu cel avto porušpal (dans sm ga vidu in ni lepo za videt), samo ne u LJ.
Zavaruješ lahko avto in ti potem zavarovalnica vrne stroške. Drugače pa lahko postaviš kamero če maš dnar.
Nu-NRG je napisal/-a:salesky je napisal/-a:Kak avto pa maš? Mislim maš urihtanga? Ker to je tudi fowšarija.
Sicer pa praši HaBBkE-ta kako se je on počutu ko su mu cel avto porušpal (dans sm ga vidu in ni lepo za videt), samo ne u LJ.
Zavaruješ lahko avto in ti potem zavarovalnica vrne stroške. Drugače pa lahko postaviš kamero če maš dnar.
Kwa blo? porušpal? Kaj to pomen?
salesky je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:Ps: Modrih ne bom klical :P
Edino prow!! Smo se naučil na forumu da nesmeš!
tigrica je napisal/-a:ja da vam še jaz nekaj napišem imam službeni avto golf štirica tdi zelo rada se vozim z njim in kaj se mi naredi na pošti starejši stric parkira zraven mene čisto zraven mene kot da drugje ni bilo prostora in odpre svoje vrate na moč in direktno u moje vrate on seveda zaklene avto kot da ni bilo nič jaz pa znorim ko zmaj seveda se je nekaj izgovarjov da ni nič kriv ampak na koncu sva se zmenila tako da je on vse lepo plačal kaj je bilo škode
lp tigrica
salesky je napisal/-a:Kak avto pa maš? Mislim maš urihtanga? Ker to je tudi fowšarija.
salesky je napisal/-a:Jaojao. A zej pa še pred Joyom?Pa sej tam so sami muriči (sej ti bi mogu vedet kdo je
).
Sploh pa zej po gradnikovih (u garažah) ful neki lomijo u avte in kradejo.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov