Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

PRASKE NA PARKIRIŠČIH!!

Napisal/-a imilet1 To feb 17, 2004 10:22 pm

zadnje čase opažam da mi nekdo namerno praska avto in me zanima ali se to dogaja še komu izmed vas,ja a mogoče ve če se da kako to preprečit(npr. kakšne kamere)
???UPAM DA MI NEBOJO ŠE KOLESNIH VIJAKO DOL POBRAL(NEBI SE ČUDU-FUŽINE)!!!

Norden
Novinec

Napisal/-a Norden To feb 17, 2004 10:41 pm

Varnostne vijake si kupi. Pa lado nivo.

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky To feb 17, 2004 10:41 pm

Kak avto pa maš? Mislim maš urihtanga? Ker to je tudi fowšarija.
Sicer pa praši HaBBkE-ta kako se je on počutu ko su mu cel avto porušpal (dans sm ga vidu in ni lepo za videt), samo ne u LJ.

Zavaruješ lahko avto in ti potem zavarovalnica vrne stroške. Drugače pa lahko postaviš kamero če maš dnar. :wink:
The MAN

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG To feb 17, 2004 10:46 pm

salesky je napisal/-a:Kak avto pa maš? Mislim maš urihtanga? Ker to je tudi fowšarija.
Sicer pa praši HaBBkE-ta kako se je on počutu ko su mu cel avto porušpal (dans sm ga vidu in ni lepo za videt), samo ne u LJ.

Zavaruješ lahko avto in ti potem zavarovalnica vrne stroške. Drugače pa lahko postaviš kamero če maš dnar. :wink:

Kwa blo? porušpal? Kaj to pomen?
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin To feb 17, 2004 10:52 pm

Nu-NRG je napisal/-a:
salesky je napisal/-a:Kak avto pa maš? Mislim maš urihtanga? Ker to je tudi fowšarija.

Kwa blo? porušpal? Kaj to pomen?

mislm, da so mu ga s kluči opraskal
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Napisal/-a salesky To feb 17, 2004 10:56 pm

Ja zelo lepo okoli in okoli avta. :evil: :evil:
The MAN

Uporabniški avatar
PIKI
Novinec

Kraj: Izlake

Napisal/-a PIKI To feb 17, 2004 11:03 pm

tud jst poznam ene par takih primerov...fovšija pa to, sam de so bli tud šraufi pa žeblji pod gumami, pa tko naprej.....celo enkrat je en kolegu steklovino (razbire flaše pa tak sranje) natrosu od garaže čez ceu dvoriše do ceste???? HALOOO :evil: :evil: :evil:

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

gf

Napisal/-a imilet1 To feb 17, 2004 11:55 pm

NE NI NČ URIHTAN,SAM ZGLEDA DA JE FOLK FOUŽ!!

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Sr feb 18, 2004 12:09 am

Pa kwa je folku da gre to NAMENOMA DELAT!!! MISLM ZA ZNORET! Da pa tazga vidim da NAMENOMA skodo dela .. prefukam ga zase pa se za vse vas. Ergo, truplo bo :!:

Ps: Modrih ne bom klical :P

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Napisal/-a salesky Sr feb 18, 2004 12:11 am

Nu-NRG je napisal/-a:Ps: Modrih ne bom klical :P

Edino prow!! Smo se naučil na forumu da nesmeš! :EE
The MAN

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Sr feb 18, 2004 7:41 am

salesky je napisal/-a:
Nu-NRG je napisal/-a:Ps: Modrih ne bom klical :P

Edino prow!! Smo se naučil na forumu da nesmeš! :EE

Sezmeraj vstrajam pri temu da vec glav vec vec. Drgac pa po drugi strani sem zgubil upanje v nase modre in nas pravni sistem. Preprosto receno .. smrdi. :evil:
Tovrnjakar te zapre na betonsko ograjo .. ti klices policaje .. kazen fases ti. Rockssssssssssssss

Uporabniški avatar
Pingu
Nov uporabnik

Napisal/-a Pingu Sr feb 18, 2004 8:03 am

Tudi sam sem iz Fužin 8)
Svetujem ti, da si umisliš garažo, pa vsaj dve ključavnici :idea:

Uporabniški avatar
tom2
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a tom2 Sr feb 18, 2004 8:19 am

Fužine, Slovenska olimpijska "vas"! :P
tom2

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Sr feb 18, 2004 8:25 am

Ma kok ste vsi pametni okol Fuzin, jst sm ze sred Rusjanovga trga pustil avto odklenjen sredi belega dne pa vse do vecera... cca. 3-4 ure pa mu ni nc zmankal :-P

Mislim da se po ksnih Jarsah pa Crnucah vec pizdarij dogaja okol avtomobilov. Vsaj kokr slisim od prijateljev in znancev. Sem mel en cas nazaj punco iz fuzin, pa sem bil tam skor vsak dan pa muziko zrihtano, pa polico itd... pa sem parkiral vedno na parkingu na preglovcu, tm pr ZD in mi ni nikol nc zmankal. Verjamem pa da se dogajajo pizdarije, sam ne mi pametovat da je to zato ker so to Fuđine... sicer nimam nic vec s Fuzinam, sam skor mislim da so eden "varnejsih" predelov LJ. :P

LP ;)

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica Sr feb 18, 2004 8:49 am

ja da vam še jaz nekaj napišem imam službeni avto golf štirica tdi zelo rada se vozim z njim in kaj se mi naredi na pošti starejši stric parkira zraven mene čisto zraven mene kot da drugje ni bilo prostora in odpre svoje vrate na moč in direktno u moje vrate on seveda zaklene avto kot da ni bilo nič jaz pa znorim ko zmaj seveda se je nekaj izgovarjov da ni nič kriv ampak na koncu sva se zmenila tako da je on vse lepo plačal kaj je bilo škode
lp tigrica

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Sr feb 18, 2004 9:09 am

tigrica je napisal/-a:ja da vam še jaz nekaj napišem imam službeni avto golf štirica tdi zelo rada se vozim z njim in kaj se mi naredi na pošti starejši stric parkira zraven mene čisto zraven mene kot da drugje ni bilo prostora in odpre svoje vrate na moč in direktno u moje vrate on seveda zaklene avto kot da ni bilo nič jaz pa znorim ko zmaj seveda se je nekaj izgovarjov da ni nič kriv ampak na koncu sva se zmenila tako da je on vse lepo plačal kaj je bilo škode
lp tigrica

Drugic ga dej okol cebule ;) Na take sem alergicen! Sicer pa kolegu so v fuzinama izpred bloka odpeljali megana .. pa na zalost ni bil kasko .. avta ni vec videl.

Punto_GT
Stalni uporabnik

Napisal/-a Punto_GT Sr feb 18, 2004 2:18 pm

Meni so ga tudi podrsali s ključem slab mesec nazaj, cel desni bok cca 2,5 m dolga črta (pred joy clubom), tko močno je prtisnu s ključem da je videt železo odspodi in če pogledaš pod soncem vdiš prou kako se je pleh upognu not od sile.

Zavarovalnica pa ne pomaga kaj preveč, ker če hočeš popravit moreš unovčit kasko, to pa je 1% odbitne franšize + 20% manj popusta naslednjo leto, tisto opcijo za na parkirnem pa ne velje ker ti priznajo samo če ti neznano vozilo podrsa ne pa človek
:(

Uglavnem čakam, da dobim tipa in da mu odrežem j***a :twisted:

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Napisal/-a salesky Sr feb 18, 2004 2:23 pm

Jaojao. A zej pa še pred Joyom? :twisted: Pa sej tam so sami muriči (sej ti bi mogu vedet kdo je :wink: ).

Sploh pa zej po gradnikovih (u garažah) ful neki lomijo u avte in kradejo.

LP
The MAN

Punto_GT
Stalni uporabnik

Napisal/-a Punto_GT Sr feb 18, 2004 2:28 pm

salesky je napisal/-a:Jaojao. A zej pa še pred Joyom? :twisted: Pa sej tam so sami muriči (sej ti bi mogu vedet kdo je :wink: ).

Sploh pa zej po gradnikovih (u garažah) ful neki lomijo u avte in kradejo.

LP

Ma ne ne murič ni bil, prbližno že vem kdo bi lahko bil, samo morem še malo po inšpekcionirat, ma k ga dobim ajej, ti ne bom pravu k bo preveč kruto :lol: :twisted:

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Sr feb 18, 2004 3:34 pm

Punto_GT je napisal/-a:
Meni so ga tudi podrsali s ključem slab mesec nazaj, cel desni bok cca 2,5 m dolga črta

Ce izmerim vse crte prid enekako okol 10metrov :evil: :evil: :evil:
Avto gre cel v strihanje, bo kot nov :-P ....aja pa zavarovalnica casti
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov