nejc1 je napisal/-a:Po izteku garancije je bedarija servisirat avto na uradnem servisu... Material nabaviš sam in pelješ k kakšnem popoldancu in bo kompleten redni servis z vsemi filtri max 100€, če si vsaj malo mojstra pa kar sam menjaš tisto olje in filtre...
avtoman je napisal/-a:Dvig cene servisnih storitev
Imam Seat Altea, ki se ji je iztekla garancijska in jamstvena doba. Do sedaj sem ga vozil na redne servise v Kamnik.. Ker mi je servis pri Grosuplju bliže, sem v St. Juriju povprašal v servisu za Volkswagne, koliko bi me stal servis na 90000 km . Dobil sem predračun 270€, pod pogojem, da plačam z gotovino. Do sedaj sem plačeval servise do 190€. Razlaga za višjo ceno naj bi bila menjava filtra za gorivo, ki naj bi bil zelo drag. Povprašal sem tudi v Kamniku, pa sem dobil popolnoma enak odgovor.
Rekel sem si, pa raziščimo, koliko v resnici stane tak filter in pridobil predračun nekaj čez 10€. Skupni strošek vsega materiala z kvalitetnim oljem je bil pod 70€.
Ker je cena servisa tako narasla za okoli 40% proti lanskemu letu, si ne morem misliti drugega, kot da hoče goljufiva firma Volkswagen nadoknaditi posege popravil na račun povišanja cen servisov, ali kaj.
Nezadovoljni kupec Volkswagnovih vozil.
xxl je napisal/-a:nejc1 je napisal/-a:Po izteku garancije je bedarija servisirat avto na uradnem servisu... Material nabaviš sam in pelješ k kakšnem popoldancu in bo kompleten redni servis z vsemi filtri max 100€, če si vsaj malo mojstra pa kar sam menjaš tisto olje in filtre...
Ali ni že bilo povedano okrog servisiranja v garanciji,da ga lahko opravljaš kjerkoli,kje imajo registrirano to dejavnost,recimo B.H.S. in podobni?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 24 gostov