To je derivat teme iz galerije, ta post je prvi po tem postu iz galerije. Ker je zadeva vsekakor zanimiva, a tudi precej "kregabilna", sem odprl novo temo (da ne "onesnažimo" galerijske teme). Vsekakor naj bo debata brez direktnih žaljivk (lahko samo indirektne, kot npr " Očitno je tvoja mama jedla pokvarjena j***a"

Ampak boljše vprašanje (katerega noben nikoli začuda ne postavlja) je sledeče: ZAKAJ ZA BOGA SE LJUDJE VOZITE Z ZNIŽANIMI AVTI?
1) Izgleda odurno; kot avto, kateremu je zadaj utrgalo torzijo, spredaj pa so spustili amortizerji, zdaj pa se vozi po fedrah oz. kot Citroen, kateremu je hidravlika "dol padla"
2) Predvidevam, da je vožnja katastrofalno neudobna (vsaj znižani avti s katerimi sem se vozil so bili taki, čeprav so lastniki trdili, da so njihove +1000eur fedre skoraj na Citroenovski ravni udobja. Niso bile. Na slovenskih cestah, katere sta analno posilila Ivan Zidar in Dušan Černigoj je tako početje še bolj samomorilsko)
3) Avtomobili so narejeni z izredno natančnimi tolerancami kar se tiče višine vozila - s predelavami (ne glede na to kako profesionano se niža) se to krhko ravnotežje podere. Res, da so nekateri avtomobili že tovarniško znižani, ampak tam je takemu početju prilagojeno celotno podvozje (nekoč sem gledal dokumentarec, kjer so BMWjevi inženirji opisovali kako dolge ure so preživeli na stezi in v vetrovniku, ko so le za nekaj milimetrov nižali serijske trojke... vsekakor niso le prišraufali komplet aftermarket vzmeti...)
4) Predvidevam, da ob takem početju trpijo tudi drugi sestavni deli podvozja, ki se posledično hitreje obrabijo, tako, da je takšno početje hudičevo drag, neudoben, estetsko neprijeten in potraten hobi.
Nočem nikogar kritizirat, le razumel bi rad, kakšen miselni proces nastopi v glavi povprečnega voznika, da tako pohabi svoje vozilo. Podobno kot bi rad razumel kaj piči enega razvajenega evropskega arabca, da se gre borit na za ISIS v Sirijo in Irak. Gotovo obstajajo razlogi za oba početja. Rad bi razumel kakšni so...