Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
uros83
Nov uporabnik

Gokart ?

Napisal/-a uros83 Ne feb 22, 2004 10:53 am

Zanima me kolko od vas se je ze vozilo z gokardom? Jaz sem se vceraj ko ga je kolega kupo, pa sma se vozla malo po plati ko drugace nogomet igrajo.Pa moram rec da je to prava mrcina glede hitrosti 80 km/h pa si 2 cm nad tleh.Kar se pa ovinkov tice pa moram rec da v nobenem avtu ne dozivis tega, kvecejmu na kaksnem hudem vrtiljaku.Vozo sem se 1 uro pa so me roke tak bolele da nisem mogo vec.Najbolše pa je kako osmico vozit pa ravno na meji da cutis da ti rit odnese pa ga pol z volanom uloviš.ali pa se pelas pune pol pa valan pune potegens pa naredis kake tri obrate za 360 stopinj.Porabi pa tudi ful malo bencina sma se 2 uri vozla puni gas skoz sma tankala 2 litra pa je se vec ko pol not ostalo.In ugotovil sem da ti potem norenje z avtom po cesta totalno mine sploh ti ne nabije vec adrenalnia.Ker enostavno nima smisal je z gokardom dosti bolse noret.Kaki so pa vasi obcutki na kartu?

Uporabniški avatar
Civic 4.th
Novinec

Napisal/-a Civic 4.th Ne feb 22, 2004 11:00 am

Jst sm vozu električni gokart v BTC, pa se mi ni zdel nič posebnega, res pa je da ta elektro gokart nikamor ne gre :cry:

lp :wink:
HONDA accord 2.0 VTEC

Uporabniški avatar
PIKI
Novinec

Kraj: Izlake

Napisal/-a PIKI Ne feb 22, 2004 11:25 am

ti elektrokarti so čist brez veze, k res nikamor ne gre :evil: :evil:

je ena proga z motornimi gokardi tko k u luciji :D v štorah pr celju...dobra ful uvinkasta proga, gokardi pa lepo letijo :D res ne morš nehat dirkat pa se iživ :)

2fast4u
Novinec

Napisal/-a 2fast4u Ne feb 22, 2004 11:26 am

Jaz vozo v Hajdošah, v Novalji, pa v BTC-ju parkrat. Saj ful rad grem pelat, če le mam možnost, samo še vedno mi je boljše avto :)

Da pa maš kakega močn gokart more pa to bit pravo ja :wink:
Saj mislim, da majo v Grazu 125 kubične za izposojo ne ? Tam bi blo treba it pelat :)

Warthog
Nov uporabnik

Kraj: Rdeči revirji

Napisal/-a Warthog Ne feb 22, 2004 12:08 pm

Jst sem imel včasih ko sem še mali bil (7. razred OŠ), 100ccm gokard. Na tiste čase imam ful lepe spomine, ampak je zelo malo prog v SLO in potem je kar strošek, da sploh prideš na progo, poleg vzdrževanja.... škoda da fotr ni privatnik :? :P
V glavnem zame je le letenje lepše od kartinga.
LP!

Uporabniški avatar
misty
Novinec

Kraj: dobrepolje

Napisal/-a misty Ne feb 22, 2004 12:14 pm

Sam sem dozdaj parkrat vozu bencinske gokarte (v Luciji in pred leti v eni hali na konc Celovške - se mi zdi da je blo tam), električnih še nism, baje da ni takega filinga, bo pa definitivno treba tud to probat.
Kar se tiče bencinarjev -> noro je vozt to stvarco. Ko se izživiš nad njemu :P te definitivno ne mika več da bi gonu po cesti ... vsaj mene. Ponavad je blo zadost adrenalina za cel teden ;);)
Priporočam vsakemu!

Uporabniški avatar
yugofreak
Nov uporabnik

Napisal/-a yugofreak Ne feb 22, 2004 1:21 pm

Jaz sem v tretjem in četrtem razredu dirkal z gokardom (razred 60 ccm), končna mislim okoli 100 km/h. stroški na leto 1.000.000 sit, pa je fotru dnara zmankalo pa sem na res veliko žalost mogo nehat.
občutek pa je kot da si prilepljen na asfalt :twisted: Fuuuul vredi!

najboljsi gokard je 125ccm, ima pospeške 0-100km/h 2,4 sekunde, končna pa je okoli 180km/h,...

sem lani mislo taki gokard kupit, bil je pripravljen na sezono in je stal 350k. pol pa mi je foter povedal da se z njim lahko vozim max 20-30 min, drugače gre mašina rakom žvižgat :evil:

LP
VOZNIŠKA DO ROBA, YUGO DO GROBA!!!

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 Ne feb 22, 2004 1:47 pm

PIKI je napisal/-a:ti elektrokarti so čist brez veze, k res nikamor ne gre :evil: :evil:

je ena proga z motornimi gokardi tko k u luciji :D v štorah pr celju...dobra ful uvinkasta proga, gokardi pa lepo letijo :D res ne morš nehat dirkat pa se iživ :)

a to tm pr cibby-u? kok je pa cena tam za kake 10 min?
sj pol ti tk roke stran padejo... :P
Slika

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Ne feb 22, 2004 4:42 pm

PIKI je napisal/-a:v štorah pr celju...

jao, si se pelu tam?!? ko bi se po speglu vozu, se pocutis ko da mas 400 kojou, tezisce spredi, brez elektronike pa na poledici... :P :lol: :lol: :lol: asfalt spoliran u nulo, drifta da je ze kr brezveze!! :twisted:

drugac v lublan na Rudniku sm se pred leti vozu - NUORO!!! :twisted: :twisted: :twisted: pa v Luciji tud, sam ni slo nikamor (al sm se pa js tak zredil), pa full v desno mi ga je vlekl skoz... :cry: sam v desnih ovinkih sm bil pa najhitrejsi!! :twisted: :twisted: :twisted:
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Ne feb 22, 2004 5:00 pm

Zok je napisal/-a:sam v desnih ovinkih sm bil pa najhitrejsi!! :twisted: :twisted: :twisted:

k sta cela 2 v desno :twisted: :lol: :lol: :lol:
2 v desno in 4 v levo :wink:
SlikaSlika

VIA
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a VIA Ne feb 22, 2004 7:09 pm

Jaz sem vozil kart celih 6let-2 leti v SLO pokalu in ostalo v AUT! Pol pa me je poskodba prisilila koncat kariero.

Glede stroskov,pa je na zacetku res tezko ja in ogromno stane (gume,treningi, startnine,oprema, vedno nove stvari na kartu...).Ampak sem imel sreco da sem bil dokaj dober in dobil pa mocnih AUT sponzorjev.. pol pa gre :)

Res pa je tudi da potem nimas kaj dosti od zivljenja (prostega cajta mislim).Kr je zate le sola,trening na stezi ali kakem P in kondicijski!Vikendi pa itak rezervirani od cetrtka pa do nedelje pozno v noc.Ce pogledas po povrsni plati je to vredu sport,drugace pa ful utrujajoc.

Glede adrenalina pa... ni boljsega kot se vsest v kart in dat GAAAAASA do konca
Slika

vito
Novinec

Kraj: medvode

Napisal/-a vito Ne feb 22, 2004 7:29 pm

Zok je napisal/-a:
PIKI je napisal/-a:v štorah pr celju...

jao, si se pelu tam?!? ko bi se po speglu vozu, se pocutis ko da mas 400 kojou, tezisce spredi, brez elektronike pa na poledici... :P :lol: :lol: :lol: asfalt spoliran u nulo, drifta da je ze kr brezveze!! :twisted:

drugac v lublan na Rudniku sm se pred leti vozu - NUORO!!! :twisted: :twisted: :twisted: pa v Luciji tud, sam ni slo nikamor (al sm se pa js tak zredil), pa full v desno mi ga je vlekl skoz... :cry: sam v desnih ovinkih sm bil pa najhitrejsi!! :twisted: :twisted: :twisted:

Ja vlekl te je u desno zato k si mel verjetn eno gumo prazno, kar se v Luciji redno dogaja. Sm mel enkrat jest tud pa sm tipu reku da mi jo napumpa in mi je prjavu da je za rento dobr... In pol se zlo hitr cel gokart zjebe in zato ne grejo več nikamor..

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Ne feb 22, 2004 7:33 pm

ne bomo o gumah v luciji...
mi je nekako ratalo zbušit obe sprednji v enem ovinku... priznam sem malo čudno zapelal in mal iz proge zletel... in to tam na prvem desnem ovinku... pol sm se pa ene 3minute cjazu do garaže... in sm seveda dubu še eno rundo za furat :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Ne feb 22, 2004 8:55 pm

Vozu v BTCju .. nic posebnega .. edin fajn filling zarad rok ;)
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Po feb 23, 2004 11:05 am

maky je napisal/-a:
Zok je napisal/-a:sam v desnih ovinkih sm bil pa najhitrejsi!! :twisted: :twisted: :twisted:

k sta cela 2 v desno :twisted: :lol: :lol: :lol:
2 v desno in 4 v levo :wink:

od tega sm unga taprvega (blagega) lahk zvozu brez rok, tk mocn ga je vlekl v desno!! :lol: :lol: :lol: :lol:

glede gum - v storah se mi zdi, da so kr iz trde plastike, tok slajda... :lol:
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po feb 23, 2004 2:19 pm

Heh največja fora u luciji mi je ko u kerem ovinku prpeleš do fula pa u ovinek pa prideš z zadnjo kolo iz asfalta......pa te odnese ko pr norcih:) men je ratal se na travi 4x obrnit:))
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov