Sicer še prihajam k sebi od salona v Ženevi, kjer so nas kot po navadi zasuli z novostmi. Ampak že je na vidiku ljubljanski salon - tokrat naj bi bil končno spet pravi avto salon.
Na forumu vas je kar nekaj zapisalo, da je bilo lani v Zagrebu zelo kul. Tudi pri nas obljubljajo, da bomo lahko videli kar nekaj novih avtov, ki so bili prvič razstavljeni v Ženevi, zato me kar mal matra, kaj bodo pripravili oziroma kaj vse bomo lahko videli. Po pravici povedano niti ne vem, kaj naj pričakujem. Me pa zanima kar nekaj avtov, še bolj zato, ker me je v Ženevi ujela viroza in sem si dejansko pogledal samo ene par avtov, v praktično nobenega pa nisem sedel.

Na seznamu je bilo kar nekaj kandidatov, a sem bil preveč zdelan za gužvanje s Kitajci. Najvišje na seznamu ostaja Stelvio, ki naj bi bil razstavljen, in Volvo XC60, ki pa ga žal ne bo. Me pa matra še Micra, baje je napredek res velik …
Glede na to, da vas je blo veliko v Zagrebu, greste tud k nam pogledat (anketa zgoraj)? Kaj pa vas najbolj zanima oziroma kaj pričakujete?
Aja, še info: salon odpre vrata v ponedeljek, 27. marca (po 15. uri za vse obiskovalce) in bo odprt do nedelje, 2. aprila.
lpg