corus je napisal/-a:Res ne vem zakaj je to potrebno, verjetno za naše divjake, ki jih je potrebno odstraniti s cest, vsak avto ima povsem dovolj moči in je ni potrebno povečevati, osnovne omejitve so v Sloveniji 50, 90, 130 in enako je v večini EU razen v Nemčiji, ki je edina država na svetu , ki ima avtocesto brez omejitve in še to samo na določenih odsekih, pa tudi Nemci vse bolj tazmišljajo o omejitvi na njihovih AC.
corus je napisal/-a:Zaradi vseh teh , ki si jih naštel še nobeden ni izgubil življenja na cesti, zaradi divjakov pa je skoraj vsak teden kakšna smrtna žrtev na naših cestah. Toliko o tistih prepočasni in o divjakih, ki bi jih morali zapreti in jim pobrati vozniška dovoljenja in to najmanj za 10 let, da pridejo k pameti.
pskoda je napisal/-a:corus je napisal/-a:Zaradi vseh teh , ki si jih naštel še nobeden ni izgubil življenja na cesti, zaradi divjakov pa je skoraj vsak teden kakšna smrtna žrtev na naših cestah. Toliko o tistih prepočasni in o divjakih, ki bi jih morali zapreti in jim pobrati vozniška dovoljenja in to najmanj za 10 let, da pridejo k pameti.
Pozabil si omeniti še alkohol
Med drugim so tudi vozniki, ki so izgleda vozniško kupili ne naredili, ki vozijo po ac v nasprotno smer
Si pa v podobni branži kot jaz pa še vedno ne govorim tega. Ja, nastradajo dostkirat ravno tisti, ki nimajo nič s tem. Ampak ali je to zaradi povečanja moči? Fajn nesrečo lahko povzročiš že s piksno s 50hp tako da moč tukaj meni pomeni samo boljše pospeške zame. Meni so bolj nevarni kaki stari ateki za volaom (zadnjič en parkiral pred kupom hlodov, reče ženi naj vn stopi, on bo pa bližje zapeljal. Nato poči, on stopi vn in reče, da je namesto na bremzo ponesreči na gas stopil..???), potem cel kup highlanderjev, ki ti sekajo pot. Pa debili, ki vozijo čez rdeče (sem v prejšnjem postu napisal, kako me je ena nabila v bok tako) itd..Je pa zanimivo, da v Nemčiji na no limit kar pošteno pritisnejo na plin. In imajo ornk konjenice. Pa nimajo zato takega krvnega davka..Po forumu brska: Google [Bot] in 22 gostov