Debate, ki niso vezane na ostala področja...

I. R. Baboon
Nov uporabnik

Kraj: Mislinja

Menjava sprednjih žarnic???

Napisal/-a I. R. Baboon To feb 24, 2004 11:02 am

Pri Ford Focus, na voznikovi strani... A je že kdo menjal...
Slika

miki00
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a miki00 To feb 24, 2004 11:56 am

treba je luč vn dat
oz. prj daš masko dol pol pa še luč! - s tem ne spremeniš nastavitev ker ma nastavitev vgrajeno v luči! :lol:
pa uspešno pri menjavi :!:
ajd!

Uporabniški avatar
Maverick
Novinec

Kraj:

Napisal/-a Maverick To feb 24, 2004 5:57 pm

Kako se jih pa pri Golfu IV, pa pr pasatu, K mi gre na falus d se avto pele na serves d ti k***** luč zamenajo

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 To feb 24, 2004 6:05 pm

MA js ne razumem kako maste lahko tako zajebano menjavo žarnic. Js usako žarnico v avtu menjam v 15 sekundah...

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate To feb 24, 2004 6:09 pm

Maverick: Golf IV in Passat mata opdobno.
Odpres masino in pogledas na zadnjo stran sprednje luci. Ce nimas srece (leva al desna stran) in je tm plastika za dotok zraka, jo odsraufi stran. Pol so pa luci zaprte z (pr men crnim) plasticnim pokrovom, k je na luci prtrjen z enim kovinskim zaticem. Ta zatic mors porint stran, (levo al pa desno) in pol das crno plastiko lahko stran. Pr Passatu letnik 97 je ta plastika prtrjena s plasticnim zaticem k je kr del pokrova (rad se zlomi ce je star).
Pol pa prides do zarnc. Te so notr prtisnjene s kovinskim "fedrom". S tem se mors pa mal zafrkavat. Pr Passatu mislm da ga je treba stisnt skupi na enem delu, da ga lahko das stran, pr golfu pa mislm da ga mors porint v luc pa potem vstran. Teh dveh zaticev, potem k si ju odsponu ni treba vn vlect. Uzem vn zarnco, dej drugo notr (ne dotiki se je na steklu pa prov jo obrn) pa nared obratn postopek od prej.

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky To feb 24, 2004 6:14 pm

no pr men je cela jeba! dolge in pozicijske nekako še lahko zamenjam... ostale pa naa! samo na servis al pa luč dol! :x :x :x :x
SlikaSlika

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky To feb 24, 2004 6:16 pm

Kolk jst to ne razumem zakaj firme ne nardijo enostavnega načina. Sicer pa pr cliotu B2 ni problema za menjavo. Porabiš ene 5min recimo niti ne.

Pa še posebno VW ki je zelo kupavan avto in bi ja moral bit enostaven način. Bwooo :roll:
The MAN

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 To feb 24, 2004 6:52 pm

Kolk jst to ne razumem zakaj firme ne nardijo enostavnega načina.

Tut servis more od nečesa živet. pa če bi ble samo žarnce težko za montirat. Dans je vse narjeno tako da morš bit doktor da zrihtaš pa še prej ko se pokvar bolš je.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky To feb 24, 2004 6:54 pm

Pa sej avto ni narjen da bo na servise hodu. Kje je tuki poskrbleno za lastnike?? Kaj ko bom šu na morje in mi slučajno crkne žarnca se bom mogu še s tem belit glavo? Da bom iskal ku ena mona tist servis kjer bi mi lahko žarnco zamenjal?? NE HVALA! :evil: Pa brez zamere.
The MAN

Uporabniški avatar
GapsoN
Novinec

Napisal/-a GapsoN To feb 24, 2004 10:47 pm

Jst mam pa tko... Voznikova luč lepo dostopna, sopotnikova pa: Nosilec akumulatorja stran, pa posodo za izravnavo hladilne tekočine, pa za dolge še posodo za pranje šip...Tko, ene 15 min, da vse nardim :twisted:
GapsoN ™
Nobody else

Živim da vozim
Slika

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 To feb 24, 2004 11:20 pm

To je pa jeba. Kaj pa če bi bil negdo nekje bogu za hrbtom v snegu ponoči in mu cedi žarnica in je ne more zamenjat in ne vidi nič na cesto? alpa da kr obe cedita. Na to firme ne pomislijo. Alpa da te policaj ustavi ker ti ne dela žaromet... če je izi za menjat lahko kr pred njim menjaš pa te spusti. Če moraš pa na servis, pa te lahko umes še 3krat ustavijo...

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Sr feb 25, 2004 7:21 am

GapsoN je napisal/-a:Jst mam pa tko... Voznikova luč lepo dostopna, sopotnikova pa: Nosilec akumulatorja stran, pa posodo za izravnavo hladilne tekočine, pa za dolge še posodo za pranje šip...Tko, ene 15 min, da vse nardim :twisted:

lucky bastard!jaz v 15 min ne zamenjam niti 1 dolge žarnice :evil: :evil:

sam na pajerotu je blo pa ko keks...
zadnje si od zunaj dol odšraufu pa zamenju,sprednje se pa ne spomnim ker niso crknile niti 1x v 7 letih :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
GapsoN
Novinec

Napisal/-a GapsoN Sr feb 25, 2004 7:34 am

Zadne jst eno plastiko dol snamem, pa ležišče vn vzamem in to je to :D
minutka dela :D Sam dozdej mi je sam ena pozicijska zadi crklna :D Lucky me 8)

Morm potrkat po lesu, da mi dons vse ne crknejo :lol: :lol:
GapsoN ™
Nobody else

Živim da vozim
Slika

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Sr feb 25, 2004 7:36 am

To je res kr neki, da mors za vsak jeben drek avto na servis pelat. A nimajo eni menda tko, da niti haube ne mors odpret. No ja, jest rabm cca 15minut za sprednje kratke zamenjat, za dolge, meglenke pa zmiguce pa ne vem, ker se nikol nisem, samo verjetno dalj. Zadnje je pa cist simpl zamenjat. 2 minuti pa je, ponavad pa pomaga ze samo da jo mahnes, pa zacne svetit. VW sindrom pac :)

I. R. Baboon
Nov uporabnik

Napisal/-a I. R. Baboon Sr feb 25, 2004 7:40 am

miki00 je napisal/-a:treba je luč vn dat
oz. prj daš masko dol pol pa še luč! - s tem ne spremeniš nastavitev ker ma nastavitev vgrajeno v luči! :lol:

Tocno tako, luc moras odstraniti... No verjetno bi slo tudi z odstranitvijo akumolatorja in njegovega podstavka, ampak to pomeni se vec dela... Zdaj pa me zanima, ce lahko policaj od mene zahteva, da menjam zarnico?
Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Sr feb 25, 2004 7:59 am

I. R. Baboon je napisal/-a:

Tocno tako, luc moras odstraniti... No verjetno bi slo tudi z odstranitvijo akumolatorja in njegovega podstavka, ampak to pomeni se vec dela... Zdaj pa me zanima, ce lahko policaj od mene zahteva, da menjam zarnico?

če ti piše v navodilih pod menjava žarnice : Za menjavo žarnice se oglasite na uradnem servisu pol ne...
men tako piše in če mi reče naj jo zamenjam mu bi lepo rekel da jo ne morem! ker jo res ne morem... vsaj na cesti ne :wink:
SlikaSlika

I. R. Baboon
Nov uporabnik

Napisal/-a I. R. Baboon Sr feb 25, 2004 9:27 am

maky je napisal/-a:
I. R. Baboon je napisal/-a:

če ti piše v navodilih pod menjava žarnice : Za menjavo žarnice se oglasite na uradnem servisu pol ne...
men tako piše in če mi reče naj jo zamenjam mu bi lepo rekel da jo ne morem! ker jo res ne morem... vsaj na cesti ne :wink:

Meni sicer ne pise, ampak zamenjati zarnico po navodilih pa je tudi nemogoce... Za servis pa samo ksenonke...
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost