GapsoN je napisal/-a:Jst mam pa tko... Voznikova luč lepo dostopna, sopotnikova pa: Nosilec akumulatorja stran, pa posodo za izravnavo hladilne tekočine, pa za dolge še posodo za pranje šip...Tko, ene 15 min, da vse nardim
miki00 je napisal/-a:treba je luč vn dat
oz. prj daš masko dol pol pa še luč! - s tem ne spremeniš nastavitev ker ma nastavitev vgrajeno v luči!![]()
pa uspešno pri menjavi
I. R. Baboon je napisal/-a:miki00 je napisal/-a:treba je luč vn dat
oz. prj daš masko dol pol pa še luč! - s tem ne spremeniš nastavitev ker ma nastavitev vgrajeno v luči!![]()
pa uspešno pri menjavi
Tocno tako, luc moras odstraniti... No verjetno bi slo tudi z odstranitvijo akumolatorja in njegovega podstavka, ampak to pomeni se vec dela... Zdaj pa me zanima, ce lahko policaj od mene zahteva, da menjam zarnico?
maky je napisal/-a:I. R. Baboon je napisal/-a:miki00 je napisal/-a:treba je luč vn dat
pa uspešno pri menjavi
Tocno tako, luc moras odstraniti... No verjetno bi slo tudi z odstranitvijo akumolatorja in njegovega podstavka, ampak to pomeni se vec dela... Zdaj pa me zanima, ce lahko policaj od mene zahteva, da menjam zarnico?
če ti piše v navodilih pod menjava žarnice : Za menjavo žarnice se oglasite na uradnem servisu pol ne...
men tako piše in če mi reče naj jo zamenjam mu bi lepo rekel da jo ne morem! ker jo res ne morem... vsaj na cesti ne
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost