Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Ceri
Nov uporabnik

Kraj: Kamnik

Izpuh Supersprint

Napisal/-a Ceri Sr feb 25, 2004 10:18 am

Ali ima mogoče kdo na svojem avtomobilu izpuh Supersprint in ima to predelavo vpisano v homologacijskem kartončku. Ker vem da za te izpušne lonce obstajajo TÜV certifikati, me zanima, če ga ima mogoče kdo za vozilo Golf 2 in bi ga biu pripravljen posoditi ali pa skenirati.
Slika
There are 10 kinds of people. Those who know binary notation and those who don't.

MAST
Nov uporabnik

Kraj: KOPER

Napisal/-a MAST Sr feb 25, 2004 10:24 am

JAZ IMAM GOLF II IN IMAM SUPERSPRINT IN TUDI JAZ IŠČEM PAPIRJE...... ČE KAJ DOBIM TI POSREDUJEM, ČE DOBIŠ TI POSREDUJ MENI!

Galantfrik
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Galantfrik Sr feb 25, 2004 11:09 am

OK, pa izklopi CAPS LOCK :roll:
Slika

Uporabniški avatar
Ceri
Nov uporabnik

Napisal/-a Ceri Če feb 26, 2004 10:09 pm

Ok, zdej bom pa uprašu neki drugega. Kdo od vas je že homologiru "športn" izpuh, ker me "nadvse" zanima, če so na LPP kej lezl pod avto gledat številke na loncu ali so samo pogledali izpuh od zunaj in pogledali na TUV certifikat, pa štempljali homo kartončk.
PS kaj se zgodi ko imaš poln kartonček, k jst mam polnga!
Slika
There are 10 kinds of people. Those who know binary notation and those who don't.

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Če feb 26, 2004 10:17 pm

Ja kr lepo lezejo pod avto pa cifre gledajo: v enem kartončkuz mi piše Dušilec Remus-in brez številk(so naknadno vpisal, ker so pozabl budale) v drugem pa izpušni lonec Remus+cifre.

Če maš pa kartonček poln ti najbrš začnejo v kkšno dodatno knigco pisat, dej Saleta upraš on ma celo knigo za svojo mazdo.

Uporabniški avatar
YugoGTI
Novinec

Kraj: dolenska

Napisal/-a YugoGTI Če feb 26, 2004 10:27 pm

Kaj ne zna noben na črno registrirat. Jest mam yugca že par let pa nism še nikol šel na tehničnega po legalni poti (doma porezani fedri, doma zatemnjene šipe, auspuh direkt sam en lonc), pa se še zmer vozm po naši kokoški 8)
Yugo 4 ever

Uporabniški avatar
Ceri
Nov uporabnik

Napisal/-a Ceri Če feb 26, 2004 10:40 pm

Po eni strani maš prov. Je pa tko, da nočem da me ps srcu stiska, kdaj me bojo pol plavi ustavl pa tablce pobral. Študent velik lažje nabere skup 5k za homologacijo, kokr pa 40k za kazen pa tablce...
Slika

Uporabniški avatar
YugoGTI
Novinec

Kraj: dolenska

Napisal/-a YugoGTI Če feb 26, 2004 10:46 pm

Ej mene so že neštetokrat ustavl. Policaj k vidi mojga yugca ma že usta do ušes pa še skor čez k z liziko maha da morm ustavt. Pol pa tud pridemo do trenutka da je treba homologacijo pokazat jest pa lepo pravm ˝da še nism dubu nazaj homologirne knjižce po pošti z LPP ja k se stvar mau zavleče˝ pol pa sam še piham in odbrenčim naprej 8)
Yugo 4 ever

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Pe feb 27, 2004 1:51 am

YugoGTI je napisal/-a:Kaj ne zna noben na črno registrirat. Jest mam yugca že par let pa nism še nikol šel na tehničnega po legalni poti (doma porezani fedri, doma zatemnjene šipe, auspuh direkt sam en lonc), pa se še zmer vozm po naši kokoški 8)
Yugo 4 ever

hehe, zakaj se mi zdi da sma si vec ali manj podobna :D
Jaz tudi pred usakim tehnicnim menjavam fedre in volan :lol:
Ce mas kako sliko te prosim da posljes da vidim tvojo strujo.
LP
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost