Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Slovenski avto leta 2018

Napisal/-a pskoda To jan 23, 2018 7:41 am

http://www.slovenskiavtoleta.si/2018/01 ... leta-2018/

Zakaj ni nič debate o tem?

ps.: zakaj ni zmagal top mazda z top motorjem in top kvaliteto?
Lp

Uporabniški avatar
Firediver
Mojster foruma

Re: Slovenski avto leta 2018

Napisal/-a Firediver To jan 23, 2018 8:00 am

Odgovor na tvoj ps: Zato, ker je tu Slovenija in nihče ne razmišlja s svojo glavo..
Človek brez problema, to strašna je stvar!

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Napisal/-a pskoda To jan 23, 2018 8:40 am

Potem je tako, če ni zmagal "pravi" avto ne razmišljaš z svojo glavo, če pa je bil "pravi" pa razmišljaš z svojo
Zanimivo mišlenje

ps.: drugače mi je to tekmovanje brezvezno, ker avtomobili niso v istem rangu oz sploh niso v nobeni stavri isti razen v volanu in 4 kolesih
Zadnjič spremenil pskoda, dne To jan 23, 2018 8:42 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Lp

Uporabniški avatar
jack86
Uporabnik

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a jack86 To jan 23, 2018 8:42 am

pskoda je napisal/-a:http://www.slovenskiavtoleta.si/2018/01/volkswagen-polo-slovenski-avto-leta-2018/

Sam dobro veš, kaj mora zmagati.
Brezveze. Tako kot volitve 2018.

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban To jan 23, 2018 8:53 am

Zakaj bi pa mazda morala zmagat?

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic To jan 23, 2018 9:03 am

Pa kakšna Mazda neki?! A je Mazda naredila dieselgate afera motorJE?! NI! Naj zmagajo poštene firme - do ljudi in okolja in tako je tudi prav!

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 To jan 23, 2018 9:25 am

@goskič : :o spet maš "svoje" dneve :?:

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic To jan 23, 2018 9:48 am

:D
Evo advokati in delničarji že v pogonu.

nered
Novinec

Napisal/-a nered To jan 23, 2018 9:55 am

Haha ocitno nizo od Mazde in Honde izsiliti placila za postavitev na prvo mesto. Primerjali pa so dve kvalitetne in zanesljive znamke Mazda/Honda z odpadom, ki je VW in Skoda.

Po dolgih letih VW sranja (Passat, Audi A6, VRS) nebi nikoli vec sel stran od Mazde. Ko se enkrat vsedes v Mazdo je vse ostalo odpad z redkimi izjemami.

Uporabniški avatar
Firediver
Mojster foruma

Napisal/-a Firediver To jan 23, 2018 10:01 am

pskoda je napisal/-a:Potem je tako, če ni zmagal "pravi" avto ne razmišljaš z svojo glavo, če pa je bil "pravi" pa razmišljaš z svojo
Zanimivo mišlenje

To ni moje mišljenje, niti ni stvar mišljenja posameznika, da mora zmagati "pravi" ali ne sme zmagati "napačni"...to je oris stanja, da zmaguje tisti vedno ISTI, pa četudi mu dokažejo veliko goljufijo, niti ni več tako kvaliteten in niti ne tako vzdržljiv, ampak ljudje še kar kupujejo in kupujejo...in to je zadeva, ki sem jo želel izpostaviti!

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo To jan 23, 2018 10:19 am

Ja in kak nej bi bil drug rezultat?....VAG gruppa je imela dva modela v ožjem izboru...

nered je napisal/-a:Haha ocitno nizo od Mazde in Honde izsiliti placila za postavitev na prvo mesto. Primerjali pa so dve kvalitetne in zanesljive znamke Mazda/Honda z odpadom, ki je VW in Skoda.

Po dolgih letih VW sranja (Passat, Audi A6, VRS) nebi nikoli vec sel stran od Mazde. Ko se enkrat vsedes v Mazdo je vse ostalo odpad z redkimi izjemami.

Ne da niso mogli, japonci tega ne dovoljujejo, jim je izpod časti...Medtem ko goljufivim švabom ni nič sveto...
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Napisal/-a pskoda To jan 23, 2018 10:26 am

Kolikor jaz vem je 2017 zmagal peugeot tako, da vsaj zame ni vedno isti.

Zoraj napisano ko se enkrat vsedes v Mazdo je vse ostalo odpad.
Jaz sem se vsedel v mazdo 4 leta nazaj, ko sem se odločal za nov avto. Vsedel sem se 1x in nikoli več razen, če bodo kaj naredili z notranjostjo pri 3 še posebaj pri cx3 in motorji.
Itak je moj pogoj vsaj 200hp in tukaj mazda takoj odpade

Kolikor vem so VSI goljufali glede izpustov pri dizlih samo kar je bil vw najhujši, ampak kolikor vem je samo vw priznal in plačal kazen. Vse ostale znamke so pa ppičke in bi prav tako morale priznat in plačat kazen
Zadnjič spremenil pskoda, dne To jan 23, 2018 10:31 am, skupaj popravljeno 3 krat.
Lp

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Napisal/-a dask To jan 23, 2018 10:27 am

nered je napisal/-a:Haha ocitno nizo od Mazde in Honde izsiliti placila za postavitev na prvo mesto. Primerjali pa so dve kvalitetne in zanesljive znamke Mazda/Honda z odpadom, ki je VW in Skoda.

Jah no, jaz sem pa diametralno nasprotnega mnenja. Mazde nikoli več. Z nobeno Škodo do sedaj nisem imel težav, zadnja ima v letu in pol prevoženih skoraj 80.000 km brez problema.
Je pa res, da tudi Avta leta VW Polota niti videt ne morem več. Toliko kot je bilo s tem enega s.ranja, ko ga je imela moja, pa tudi z nobenim še ne... tako da deljenje takih mnenj in tlačenja lastnikov drugih znamk v ne vem kam ni ravno neko merilo.

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo To jan 23, 2018 11:07 am

pskoda je napisal/-a:Kolikor jaz vem je 2017 zmagal peugeot tako, da vsaj zame ni vedno isti.

Zoraj napisano ko se enkrat vsedes v Mazdo je vse ostalo odpad.
Jaz sem se vsedel v mazdo 4 leta nazaj, ko sem se odločal za nov avto. Vsedel sem se 1x in nikoli več razen, če bodo kaj naredili z notranjostjo pri 3 še posebaj pri cx3 in motorji.
Itak je moj pogoj vsaj 200hp in tukaj mazda takoj odpade

Kolikor vem so VSI goljufali glede izpustov pri dizlih samo kar je bil vw najhujši, ampak kolikor vem je samo vw priznal in plačal kazen. Vse ostale znamke so pa ppičke in bi prav tako morale priznat in plačat kazen

Ostali, ki so goljufali so znali goljufat da jih niso niti dobili. Samo bežno se jim je zdelo,da so jih dobili goljufat....Švabe, e švabe pa ne znajo goljufat tak, da jih ne dobijo...Švabe so goljufi,da jih ni večjih na svetu...na vseh področjih,ne sam v avtomobilizmu.
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Napisal/-a pskoda To jan 23, 2018 11:54 am

To se popolnoma strinjam glede švabov in goljufanja (kolikor sem imel jaz izkušnje so italjani še hujši), ampak glede renoja in posledično mercedesa vem, da je bilo dokazano da goljufajo samo oni niso priznali. Isto je pri ostalih eni bolj prilagajajo eni manj

To goljufanje so odkrili čisto nehote in takrat so vozili vw-ja, zato je bil vw prvi na listi.
Lp

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic To jan 23, 2018 12:29 pm

Super programsko opremo so odkrili že nekaj let prej, predno je prišlo v javnost. Samo poštene, okolju prijazne in marketinško nevsiljive znamke to ni ganilo, kljub opozorilom.

Ampak ja, vsi goljufajo. Tudi Tomos. Samo Tomos ne prizna, ali pa ga še niso dobili. To pa ni znano. Vem pa da je zagotovo res.

Uporabniški avatar
Renault VG
Uporabnik

Napisal/-a Renault VG To jan 23, 2018 1:34 pm

Zakaj ni debate? Ker ni več nikakršnega dogodka, vse je postalo bolj kot ne brezveze. Je pa meni čisto vredu, da je Polo zmagal, za povprečnega SLO kupca najbolj primeren avto. Mene bolj moti Škoda na drugem mestu, zame bi moral biti tam Civic.

pleomax
Stalni uporabnik

Napisal/-a pleomax To jan 23, 2018 1:59 pm

Nisem ljubitelj vw,ampak je pa polo precej zrastel v dolžino in širino. Kar mi ni všeč je,da bi ta sprednji del armaturke,ko gleda proti tebi,lahko dali kaj drugega kot trdo plastiko,ki je pri dražjih verzijah še svetleča. Obup,ko se je dotakneš,saj se vse vidi. Tehnološko mu ni kaj za oporekat ampak za čestitat. Ima oraktično vse kar imajo občutno večji avtomobili. Oblikovno meni sicer še korak nazaj,pa je že prejšnji res klasičen,ampak to je moje mnenje,ker ne maram modelov,ki se oblikovno malo spremenijo oz. imajo preveč škatlasto klasično obliko. Zmoti me pa cena. Hitro si recimo na 17 jurjih s 95 konjskim bencinarjem. za tako ceno dobiš za številko večji 308 in 130 konjskim bencinarjem,ki je neprimerno močnejši in ima kakovostnejšo notranjost. Tam je armaturka 100% brez trde plastike recimo. cena bi mogla biti za kakšnega jurja nižja. To je mestni avto. Pa saj ni vw edini, marsikatera znamka je pošteno te majhne avte podražila, da ne omenjam hyundai/kia. Tam so cene nenormalno zrastle in presegajo že velikokrat evropske proizvajalce. Če primerjamo z i20 in riom,potem polo res ni drag.
Zadnjič spremenil pleomax, dne To jan 23, 2018 2:08 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
moj-avto
Stalni uporabnik

Napisal/-a moj-avto To jan 23, 2018 2:08 pm

pskoda je napisal/-a:http://www.slovenskiavtoleta.si/2018/01/volkswagen-polo-slovenski-avto-leta-2018/

Ker ne glasujejo na kvaliteto.
Avto, moj partner!

Uporabniški avatar
Firediver
Mojster foruma

Napisal/-a Firediver To jan 23, 2018 2:16 pm

pleomax je napisal/-a:... Pa saj ni vw edini, marsikatera znamka je pošteno te majhne avte podražila, da ne omenjam hyundai/kia. Tam so cene nenormalno zrastle in presegajo že velikokrat evropske proizvajalce. Če primerjamo z i20 in riom,potem polo res ni drag.

Če se omejiš samo na nabavno ceno, bo "res ni drag" mogoče še držalo. Sploh, če mora v vsakem primeru biti VW...

Aja, tudi Škoda se je fejst podražila, pa ni toliko govora, kot o podražitvi Hyundai/Kia.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov