pskoda je napisal/-a:http://www.slovenskiavtoleta.si/2018/01/volkswagen-polo-slovenski-avto-leta-2018/
Zakaj ni nič debate o tem?
ps.: zakaj ni zmagal top mazda z top motorjem in top kvaliteto?
pskoda je napisal/-a:Potem je tako, če ni zmagal "pravi" avto ne razmišljaš z svojo glavo, če pa je bil "pravi" pa razmišljaš z svojo
Zanimivo mišlenje
nered je napisal/-a:Haha ocitno nizo od Mazde in Honde izsiliti placila za postavitev na prvo mesto. Primerjali pa so dve kvalitetne in zanesljive znamke Mazda/Honda z odpadom, ki je VW in Skoda.
Po dolgih letih VW sranja (Passat, Audi A6, VRS) nebi nikoli vec sel stran od Mazde. Ko se enkrat vsedes v Mazdo je vse ostalo odpad z redkimi izjemami.
nered je napisal/-a:Haha ocitno nizo od Mazde in Honde izsiliti placila za postavitev na prvo mesto. Primerjali pa so dve kvalitetne in zanesljive znamke Mazda/Honda z odpadom, ki je VW in Skoda.
Po dolgih letih VW sranja (Passat, Audi A6, VRS) nebi nikoli vec sel stran od Mazde. Ko se enkrat vsedes v Mazdo je vse ostalo odpad z redkimi izjemami.
pskoda je napisal/-a:Kolikor jaz vem je 2017 zmagal peugeot tako, da vsaj zame ni vedno isti.
Zoraj napisano ko se enkrat vsedes v Mazdo je vse ostalo odpad.
Jaz sem se vsedel v mazdo 4 leta nazaj, ko sem se odločal za nov avto. Vsedel sem se 1x in nikoli več razen, če bodo kaj naredili z notranjostjo pri 3 še posebaj pri cx3 in motorji.
Itak je moj pogoj vsaj 200hp in tukaj mazda takoj odpade
Kolikor vem so VSI goljufali glede izpustov pri dizlih samo kar je bil vw najhujši, ampak kolikor vem je samo vw priznal in plačal kazen. Vse ostale znamke so pa ppičke in bi prav tako morale priznat in plačat kazen
Ker ne glasujejo na kvaliteto.pskoda je napisal/-a:http://www.slovenskiavtoleta.si/2018/01/volkswagen-polo-slovenski-avto-leta-2018/
Zakaj ni nič debate o tem?
ps.: zakaj ni zmagal top mazda z top motorjem in top kvaliteto?
pleomax je napisal/-a:... Pa saj ni vw edini, marsikatera znamka je pošteno te majhne avte podražila, da ne omenjam hyundai/kia. Tam so cene nenormalno zrastle in presegajo že velikokrat evropske proizvajalce. Če primerjamo z i20 in riom,potem polo res ni drag.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov