Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

malo z drugega zornega kota

Napisal/-a menjekul So feb 28, 2004 7:25 am

debata o vaši "reklami" 13 strani dolga je eno golo natolcevanje (večinoma) novih mladih članov - meni od prej ne znanih, me pa ni bilo tu gor par mesecev.
res poznam samo kakih 5-7 nickov in še ti so " mladi " bi lahko rekli. ali kdo pije pred dragom ali ne je njegova stvar.je pa res,da je bilo ravno po tistem dragu, ko je qwerty doživela ne ljubi dogodek z motoristom - pa recimo, da je potem bilo vse "ok" ( njemu sigurno ni bilo ) bila ravno na tem forumu - portalu objavljena slika udeležencev draga s pivskimi pločevinkami v roki. ali je bilo pred ali po dragu....se mi ne zdi vredno omembe,ker alko je v teh naših vrlih fantih voznikih, ki so vsak dan na cesti vedno prisoten.pač slovenci...pijanski narod. :roll:

najbolj pametna izjava se mi zdi, da bi vsak dal "jurja" za novo cesto.pohvalno ni kaj (in seveda nagrada za najbolj butasti predlog kar sem jih prebral do zdaj na tem forumu).

jaz se bom svojega mnenja kot ljubitelj avtomobilov vzdržal - sploh kar se tiče " vaše promocije" lahko vam pa povem,da ste vsi komentirali samo pohvalno pohvalno -ker sta pač ljubitelji le tega (dreganja) nihče pa ne omenja drugih ljudi, ki so to videli. moji znanci, kolegi, itd... so se po eni strani smejali po drugi strani pa dodajali slabšalne pohvale.

pa ne tega dirkanja primerjat s planinarjenjem, češ vsak ma svoj "hobi". dajte no vas je racionalno razmišljanje popolnoma zapustilo ali ga nikoli niste imeli :?: :? ...

p.s. občasno, ko čas to dovoljuje skočim pogledat, če je kaj pametnega na tem forumu na katerem sem včasih prebil po cele dneve..... redko se najde "stari " član,večinoma so tu novi "nabriti" dečkoti (veliko tudi brez vozniških izkušenj ) z velikimi jajci in dolgimi jeziki. forumu je kvaliteta zelo upadla.
res škoda, men je bil kul :cry:

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Re: malo z drugega zornega kota

Napisal/-a mazda-mx3 So feb 28, 2004 8:15 am

menjekul je napisal/-a:debata o vaši "reklami" 13 strani dolga je eno golo natolcevanje (večinoma) novih mladih članov - meni od prej ne znanih, me pa ni bilo tu gor par mesecev.
res poznam samo kakih 5-7 nickov in še ti so " mladi " bi lahko rekli. ali kdo pije pred dragom ali ne je njegova stvar.je pa res,da je bilo ravno po tistem dragu, ko je qwerty doživela ne ljubi dogodek z motoristom - pa recimo, da je potem bilo vse "ok" ( njemu sigurno ni bilo ) bila ravno na tem forumu - portalu objavljena slika udeležencev draga s pivskimi pločevinkami v roki. ali je bilo pred ali po dragu....se mi ne zdi vredno omembe,ker alko je v teh naših vrlih fantih voznikih, ki so vsak dan na cesti vedno prisoten.pač slovenci...pijanski narod. :roll:

najbolj pametna izjava se mi zdi, da bi vsak dal "jurja" za novo cesto.pohvalno ni kaj (in seveda nagrada za najbolj butasti predlog kar sem jih prebral do zdaj na tem forumu).

jaz se bom svojega mnenja kot ljubitelj avtomobilov vzdržal - sploh kar se tiče " vaše promocije" lahko vam pa povem,da ste vsi komentirali samo pohvalno pohvalno -ker sta pač ljubitelji le tega (dreganja) nihče pa ne omenja drugih ljudi, ki so to videli. moji znanci, kolegi, itd... so se po eni strani smejali po drugi strani pa dodajali slabšalne pohvale.

pa ne tega dirkanja primerjat s planinarjenjem, češ vsak ma svoj "hobi". dajte no vas je racionalno razmišljanje popolnoma zapustilo ali ga nikoli niste imeli :?: :? ...

p.s. občasno, ko čas to dovoljuje skočim pogledat, če je kaj pametnega na tem forumu na katerem sem včasih prebil po cele dneve..... redko se najde "stari " član,večinoma so tu novi "nabriti" dečkoti (veliko tudi brez vozniških izkušenj ) z velikimi jajci in dolgimi jeziki. forumu je kvaliteta zelo upadla.
res škoda, men je bil kul :cry:

Tako konstruktivne kritike nisem bral ze nekaj let .........

Uno o pijaci lahko pustimo, ker so pac eni res prepricani da na dragu ni pijanih ljudi in glede tega ti dam prav.

Kaj se pa ti zdi butasto pri zbiranju denarja za drag stezo?
Poglej skaterje recimo, kaj njihovi poligoni so zastonj?? Kr nekaj od njih se sami lotijo takih projektov in dajo skupaj denar z veliko truda in po dolgem casu imajo novo rampo al pa kaj jaz vem kaj. Je pa res, da jim v vecini primerov obcine priskrbijo dolocene oz. vecino rekvizitov.

Kar se tice promocije, bi si moral dobro prebrat celo debato, pa je ocitno nisi....novinarji bi tako ali tako snemali, s sodelovanjem udelezencev ali pa brez...kaj bi bilo po tvojem za nas boljse?
Normalo je da ne bodo vsi ljudje takega prispevka sprejeli kot izziv in se takoj podali na cesto, novim dragom naproti....kdor ni v tem lahko govori slabsalno, lahko se smeji, ni noben problem....on ne ve kako to v resnici zgleda.
Pol pa zapravlja denar in cajt za vecerje po 100k SIT vsaka, po možnosti z žensko, ki ga samo izkorišča in od nje ne bo imel nikoli nicesar (sem dal primer ene neumnosti po moji presoji).

Hobi je pac hobi, tako kot nekateri porabijo ure in ure in ves denar za racunalnike, planinarjenje, ure letenja......
Zakaj pol se to nebi smelo smatrat za hobi??

Glede tvojega zadnjega odstavka pa sploh ne mislim na dolgo in siroko komentirat komentirat......od mulcev z velikimi jajci, dolgega jezika in brez vozniskega dovoljenja sem navajen boljsih in bolj konstruktivnih argumentov....in kvaliteta foruma pada.....ja res...:D

Lej, sej ves, da se nocem s tabo prepirat, ma res ne vem al si tolko sel ven iz tega al kaj?

Ma poglej kolko novih objav je vsak teden, vsak dan. Kolko pomoci si med sabo nudimo, ljudje so zaceli brat zakone, tehnicne dokumentacije, PS-ovci so vsak dan boljsi in nam nudijo fantazije in morebitne stylinge, bimmer in njemu podobni so nam konstantno na razpolago da nas spravijo na trdna tla, se celo cloveku, ki ima sanje smo hoteli pomagat in tudi bi mu pomagali, ce nebi sam sebe "zafrknil".....

Po cem torej ocenjujes, da kvaliteta forumu upada....upam, da ne po video prispevku ali po novih clanih.

LP

Luka
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

jinx82
Nov uporabnik

Kraj: Il.Bistrica

Napisal/-a jinx82 So feb 28, 2004 9:07 am

mx3 se popolnoma strinjam s tabo...

kar se pa tiče novih članov - mulcev z velikimi jajci itd. - pa mislm da niso vsi taki,
jest sem namreč en od novih članov :cry: .....se trudim ne jeb.. folka in govorit neumnosti na forumu, ter se neki brezveze napihovat

Navsezadnje lohk na dregu vsak pokaže kolko res zna. Sicer na dragu še nisem bil
ker po pravici povedano vas nikoli ne najdem.... ampak prišel bo tudi ta dan :D

to bi blo z moje strani use.

LP :wink:
do not drink & drive ...you may spill your drink :))

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi So feb 28, 2004 10:06 am

In kdaj ti je preklopil?
Js se tud več z legicam ne igram.... Sam ne mislm da so slabe zato - edin heripoterja pa res nebi blo treba... Gusarji pa vesolčki pa potaplači, to je bil zakon, pa še en grat sm mel pa duhce pa viteze na konih...

:roll:
Slika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Re: malo z drugega zornega kota

Napisal/-a menjekul So feb 28, 2004 10:42 am

mazda-mx3 je napisal/-a:
Kaj se pa ti zdi butasto pri zbiranju denarja za drag stezo?
Poglej skaterje recimo, kaj njihovi poligoni so zastonj?? Kr nekaj od njih se sami lotijo takih projektov in dajo skupaj denar z veliko truda in po dolgem casu imajo novo rampo al pa kaj jaz vem kaj. Je pa res, da jim v vecini primerov obcine priskrbijo dolocene oz. vecino rekvizitov.

Pol pa zapravlja denar in cajt za vecerje po 100k SIT vsaka, po možnosti z žensko, ki ga samo izkorišča in od nje ne bo imel nikoli nicesar (sem dal primer ene neumnosti po moji presoji).

Hobi je pac hobi, tako kot nekateri porabijo ure in ure in ves denar za racunalnike, planinarjenje, ure letenja......
Zakaj pol se to nebi smelo smatrat za hobi??

Glede tvojega zadnjega odstavka pa sploh ne mislim na dolgo in siroko komentirat komentirat......od mulcev z velikimi jajci, dolgega jezika in brez vozniskega dovoljenja sem navajen boljsih in bolj konstruktivnih argumentov....in kvaliteta foruma pada.....ja res...:D

Ma poglej kolko novih objav je vsak teden, vsak dan. Kolko pomoci si med sabo nudimo, ljudje so zaceli brat zakone, tehnicne dokumentacije, PS-ovci so vsak dan boljsi in nam nudijo fantazije in morebitne stylinge, bimmer in njemu podobni so nam konstantno na razpolago da nas spravijo na trdna tla, se celo cloveku, ki ima sanje smo hoteli pomagat in tudi bi mu pomagali, ce nebi sam sebe "zafrknil".....

Po cem torej ocenjujes, da kvaliteta forumu upada....upam, da ne po video prispevku ali po novih clanih.

LP

Luka

čuj , prej je bilo čisto drugače,vrjemi. v tej omenjeni debati se je samo govorilo kdo je jedel krofe in čigav avto so pokazali :har .jaka fora :?

"lepšanje" oziroma tunig avtomobila je hobi to vsekakor...drag pa ne vem, če lahko označimo za "hobi".

predlagam, da se pozanimaš za ceno izgradnje recimo 600m proge :wink:

ja res veliko mladih nabritih je tu in trosijo vsega boga (o žaljenju da ne govorimo).včasih je bilo več starejših rahlo bolj izkušenih dečkotov, ki so pisali res bolj uporabne stvari.
objave se ponavljajo brez skrbi :wink: .

5 odstavek imaš tak da...bože moj :rofl

100.000 sit za večerjo za žensko, ki ga izkorišča (ravno ti veš,da ga :roll: )....mislim kake imaš...

ampak si navajen bolj konstuktivnih kritik, argumentov bla bla bla...

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky So feb 28, 2004 10:47 am

:!: DA NE BO PRIŠLO DO KREGANJA :!:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo So feb 28, 2004 10:56 am

maky mislm da bo.... tako da raj zaklen.

menjekul, kr se pa tebe tiče...Kaj naj rečem, folk se menja, eni dobivajo službe. Ista fora je v IRCanju. Ko sm bil jst 16, so bli sami dobri ljudje gor, pol pa 3 mesce nisem šu nč gor pogledat, pa so se sami smrkavci pojavl, stari 10-12 let :? ke so znal samo folk jebat v glavo.

Zdej če teb ni všeč tukej, pa če te, več kot očitno vse na forumu mot, tut prou. Jst neprestalno visim gor, pa sm že mrskej zvedu, če kej nucam vprašam, dobim odgovorov še pa še... Vsi pomagajo, svetujejo.

Mislm pa da se z vsemi ke so v tej debati kej napisal strinjam bolj kot s tabo... Žal, glede na to kolk postov maš, pa kolk časa si že tukej gor...

Lp, Matic

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco So feb 28, 2004 11:15 am

menjekul: mislim da prevec dramatiziras :P

Res je bilo zadnje case nekaj tem, ki ne spadajo na forum ali pa so bile brezvezne. Recimo ta o draganju je bila ena dolga klobasa, katere je bilo mogoce 10% postov zanimivih. Pol tista o javnem pluvanju Safrana je bla tut mal izven konteksta (sam si je po eni strani tut zasluzil)... pac vsake tok casa se najde kaka cvetka. Drugac pa, forum je se vedno dober in se vedno lahko vprasas za nasvet, podas svoje mnenje in je meni osebno super! Pa nisem tako mlad in nadut kakorkoli si ze oznacil nove clane (sva prijavljena v istem mesecu, pa se nimam za senior memberja na forumu :) ).

Mogoce je bil to mali sok zate, ker te nekaj casa ni bilo pa si se takoj "razpistoljil". Kritka ti je sicer bila na mestu, sam ne pa foruma dat na klin kar tako... meni se zdi se vedno dober (je pa res, da ob vecjem stevilu clanov, preberes vec bedarij - logicno - poglej samo mobisux :lol: ).
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff So feb 28, 2004 11:46 am

Ja kaj hočemo, vsi imate prav po svoje.

Rekel pa bom tako, niso vsi mulci tukaj gor, ki bi samo nekaj brez veze nakladali. Vsak ima pač svoje mnenje in tega se bo držal, ampak svet se vrti naprej in koliko vidim je iz dneva v dan več novih članov (jaz sem eden od njih).

Prej je bilo res mogoče drugače na foromu in tudi verjamem, da je bilo saj se takratno število članov in zdajšnje ne more primerjati.

Vsak ima svoje sanje, hobi ali kaj drugega tak, da moramo gledati bol na široko. Eni podirajo rekorde v puščavah, ker nimajo denarja za steze intd. , kar včasih plačajo z življenjem.
In kje je smisel vsega :?: Za mene in za tebe ga mogoče ni, za takega človeka pa pomeni več kot kaj drugega.

Zato pa dečki in deklice uresničite čim več svojih želja, kajti živi se samo enkrat in mogoče bo z vstrajanjem uspelo dobiti tudi kak košček zemje z 400m dolgo stezo. :roll:

Če že ne drugega pa vsaj druženje z podobno mislečimi
Če se bojiš brzine prelepi števec!

Uporabniški avatar
eXtreme
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a eXtreme So feb 28, 2004 11:57 am

menjekul: ni vse tako kot se ti zdi
brez zamere, mogoce si ze prestar za take stvari (draganje)? pac je draganje vrsta adrenalina, nekaterim hobi nekaterim lifestyle, prisotnim ljudem v veselje. pac cloveka z leti take stvari minejo,...
Ce je styling hobi, zakaj nebi bil tunning hobi? styling se pokaze na styling tekmovanjih, tunning pa na dragih. ker pa je le teh legalnih premalo, se pac folk zmeni in gre dragat, tukaj ne vidim problema? alkohol, ce ni med dragom, je pa po dragu, in se vedno se je treba prepeljati z avtom domov. :roll:

glede prispevka na preverjeno: tudi meni se zdi da je bila to bolj kot ne promocija neke skupine dragerjev. zelo me je zmotila tista izjava lost1 se mi zdi, ko je napisal na forum da drugi so pa sedaj wannabe dragerji (ces, mi smo zaceli, mi smo carji). no comment :roll:

seveda je tu zmeraj vec mladine, je pac tak odprt forum vsem na voljo. se pa tudi meni zdi, da brihtne glave zapuscajo forum.

upam da nisem kaj preostro napisal, ce ze treba, naj bodo komentarji v normalnem tonu :wink:

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren So feb 28, 2004 12:26 pm

Da da spravlate se na mulce :wink:
Mislim, da sem se jaz kar vredu tuki gor ujel (nikogar v glavo jebal itd.) tako da izjeme so :D

vito
Novinec

Kraj: medvode

Napisal/-a vito So feb 28, 2004 12:34 pm

Sam po moje je pa prov uredu, da so tud tisti kle k so še brez izpita, sej marsikdo napiše kej o svojih izkušnjah. Pa se tud oni kej iz tega naučijo.
Glede draganja jest bi tud šou. Pa nikol ne vem kje ste BANDA :) Zadnč sk ste bli pa pr leclercu sm biu pa z jeepom tko da nism meu kej :(
Sicer more bit pa tud kšna tema da se mal neumnosti napiše, sej je bolš da so vse na enem kupu kokr pa da bi jih mel po celem forumu po mal.

Lep zasnežen dan

[YuGo]
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a [YuGo] So feb 28, 2004 1:10 pm

Vseh novih članov le ni treba v isti koš metat, se pa strinjam s tem, da je kvaliteta foruma upadla, tudi jaz vse manj brskam po forumu.

Včasih so res bedne stvari tu gor, kot recimo neke ankete, ki so čisto mimo, do pametnih drag racerjev (doma imajo najbrž BMX in novi NFS), itd.

lp

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin So feb 28, 2004 1:32 pm

woolff je napisal/-a:Ja kaj hočemo, vsi imate prav po svoje.

Rekel pa bom tako, niso vsi mulci tukaj gor, ki bi samo nekaj brez veze nakladali. Vsak ima pač svoje mnenje in tega se bo držal, ampak svet se vrti naprej in koliko vidim je iz dneva v dan več novih članov (jaz sem eden od njih).

Prej je bilo res mogoče drugače na foromu in tudi verjamem, da je bilo saj se takratno število članov in zdajšnje ne more primerjati.

Vsak ima svoje sanje, hobi ali kaj drugega tak, da moramo gledati bol na široko. Eni podirajo rekorde v puščavah, ker nimajo denarja za steze intd. , kar včasih plačajo z življenjem.
In kje je smisel vsega :?: Za mene in za tebe ga mogoče ni, za takega človeka pa pomeni več kot kaj drugega.

Zato pa dečki in deklice uresničite čim več svojih želja, kajti živi se samo enkrat in mogoče bo z vstrajanjem uspelo dobiti tudi kak košček zemje z 400m dolgo stezo. :roll:

Zelo, zelo lepo povedano. Nimam kaj dodati.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 So feb 28, 2004 1:52 pm

darwin je napisal/-a:

Se strinjam.
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Kraj: Babno Polje

Napisal/-a ule So feb 28, 2004 2:01 pm

mazda-mx3 je napisal/-a:
darwin je napisal/-a:

Se strinjam.

Se strinjam

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid So feb 28, 2004 4:45 pm

Jest sm vaš forum brav tut do 3-4 ure na dan pa se prijavlen nism biv, upam da ne pisem idiotskih for.
Slika Slika

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe So feb 28, 2004 5:41 pm

Jaz sem že na forumu zelo aktiven eno leto pa nekaj mescev, pa je še vedno daaaaaleč najbolši forum od vseh!!!!!

Res pa je da se od časa do časa najde kaka cvetka tukaj gori, ki se hoče samo prepirat, samo ga drugi izločijo oz. opozorijo slej kot prej :wink:

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d So feb 28, 2004 6:38 pm

Kr neki :P

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Kraj: Babno Polje

Napisal/-a ule So feb 28, 2004 7:01 pm

monster_d je napisal/-a:Kr neki :P