menjekul je napisal/-a:debata o vaši "reklami" 13 strani dolga je eno golo natolcevanje (večinoma) novih mladih članov - meni od prej ne znanih, me pa ni bilo tu gor par mesecev.
res poznam samo kakih 5-7 nickov in še ti so " mladi " bi lahko rekli. ali kdo pije pred dragom ali ne je njegova stvar.je pa res,da je bilo ravno po tistem dragu, ko je qwerty doživela ne ljubi dogodek z motoristom - pa recimo, da je potem bilo vse "ok" ( njemu sigurno ni bilo ) bila ravno na tem forumu - portalu objavljena slika udeležencev draga s pivskimi pločevinkami v roki. ali je bilo pred ali po dragu....se mi ne zdi vredno omembe,ker alko je v teh naših vrlih fantih voznikih, ki so vsak dan na cesti vedno prisoten.pač slovenci...pijanski narod.
najbolj pametna izjava se mi zdi, da bi vsak dal "jurja" za novo cesto.pohvalno ni kaj (in seveda nagrada za najbolj butasti predlog kar sem jih prebral do zdaj na tem forumu).
jaz se bom svojega mnenja kot ljubitelj avtomobilov vzdržal - sploh kar se tiče " vaše promocije" lahko vam pa povem,da ste vsi komentirali samo pohvalno pohvalno -ker sta pač ljubitelji le tega (dreganja) nihče pa ne omenja drugih ljudi, ki so to videli. moji znanci, kolegi, itd... so se po eni strani smejali po drugi strani pa dodajali slabšalne pohvale.
pa ne tega dirkanja primerjat s planinarjenjem, češ vsak ma svoj "hobi". dajte no vas je racionalno razmišljanje popolnoma zapustilo ali ga nikoli niste imeli

...
p.s. občasno, ko čas to dovoljuje skočim pogledat, če je kaj pametnega na tem forumu na katerem sem včasih prebil po cele dneve..... redko se najde "stari " član,večinoma so tu novi "nabriti" dečkoti (veliko tudi brez vozniških izkušenj ) z velikimi jajci in dolgimi jeziki. forumu je kvaliteta zelo upadla.
res škoda, men je bil kul

Tako konstruktivne kritike nisem bral ze nekaj let .........
Uno o pijaci lahko pustimo, ker so pac eni res prepricani da na dragu ni pijanih ljudi in glede tega ti dam prav.
Kaj se pa ti zdi butasto pri zbiranju denarja za drag stezo?
Poglej skaterje recimo, kaj njihovi poligoni so zastonj?? Kr nekaj od njih se sami lotijo takih projektov in dajo skupaj denar z veliko truda in po dolgem casu imajo novo rampo al pa kaj jaz vem kaj. Je pa res, da jim v vecini primerov obcine priskrbijo dolocene oz. vecino rekvizitov.
Kar se tice promocije, bi si moral dobro prebrat celo debato, pa je ocitno nisi....novinarji bi tako ali tako snemali, s sodelovanjem udelezencev ali pa brez...kaj bi bilo po tvojem za nas boljse?
Normalo je da ne bodo vsi ljudje takega prispevka sprejeli kot izziv in se takoj podali na cesto, novim dragom naproti....kdor ni v tem lahko govori slabsalno, lahko se smeji, ni noben problem....on ne ve kako to v resnici zgleda.
Pol pa zapravlja denar in cajt za vecerje po 100k SIT vsaka, po možnosti z žensko, ki ga samo izkorišča in od nje ne bo imel nikoli nicesar (sem dal primer ene neumnosti po moji presoji).
Hobi je pac hobi, tako kot nekateri porabijo ure in ure in ves denar za racunalnike, planinarjenje, ure letenja......
Zakaj pol se to nebi smelo smatrat za hobi??
Glede tvojega zadnjega odstavka pa sploh ne mislim na dolgo in siroko komentirat komentirat......od mulcev z velikimi jajci, dolgega jezika in brez vozniskega dovoljenja sem navajen boljsih in bolj konstruktivnih argumentov....in kvaliteta foruma pada.....ja res...
Lej, sej ves, da se nocem s tabo prepirat, ma res ne vem al si tolko sel ven iz tega al kaj?
Ma poglej kolko novih objav je vsak teden, vsak dan. Kolko pomoci si med sabo nudimo, ljudje so zaceli brat zakone, tehnicne dokumentacije, PS-ovci so vsak dan boljsi in nam nudijo fantazije in morebitne stylinge, bimmer in njemu podobni so nam konstantno na razpolago da nas spravijo na trdna tla, se celo cloveku, ki ima sanje smo hoteli pomagat in tudi bi mu pomagali, ce nebi sam sebe "zafrknil".....
Po cem torej ocenjujes, da kvaliteta forumu upada....upam, da ne po video prispevku ali po novih clanih.
LP
Luka