Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

novi avti že "sterani"

Napisal/-a M3 Ne feb 29, 2004 6:00 pm

inspiracijo za to temo mi je dal riot77 ki je napisal kako delati z novim avtom. zelo lepo ste mu odgovorili kako delati z njim. jaz sem iz kopra in v kopru je luka koper kjer pridejo velike ladje polne novih avtomobilov (večina korejskih pa japonskih) in poznam par fantov ki jim je služba odpeljati te avte z ladij na parkirišče, in mi dosti krat pravijo kaj vse delajo iz teh avtomobilov, gonijo jih na 6,7k obratov kot nič, avti čist novi ki so morda drugič tretjič vžgali pa tako preganjeni. pa pomislite kaj naredijo z kakšnimi hiundai coupe 2.7 v6 ali imprezami sti, lancer evo, honde type-r......pravijo da tega ne delaj vedno pač ko jih prime se izživljajo kot norci iz bogih novih avtov. pol pa si vi zamislite kaj lahko dobite ko kupite nov avto. se opravičujem če je stvar že bila predebatirana. proti temu pa se ne da nič naredit saj so tudi oni kdaj v časovnih stiskah in so prisiljeni jih preganjat. sam sem zelo proti temu pa me zanimajo tudi vaša mnenja.
Slika

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Re: novi avti že "sterani"

Napisal/-a Daco Ne feb 29, 2004 6:06 pm

M3 je napisal/-a:proti temu pa se ne da nič naredit saj so tudi oni kdaj v časovnih stiskah in so prisiljeni jih preganjat. sam sem zelo proti temu pa me zanimajo tudi vaša mnenja.

Buče... avto se lahko vozi tut v peti z 2000rpm, namesto v 2. z 6-7k rpm. Take tipe bi blo treba na disciplinsko, pa takoj odpustit... ma kaj kr zapret! :twisted:

To je pa najbolj idiotski izgovor... mudil se nam je, pa smo ga moral priganjat v rdece polje... a drugac bi pa sluzbo zgubil? Jea rajt! :cry
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
Mož čokate postave z brki
Novinec

Napisal/-a Mož čokate postave z brki Ne feb 29, 2004 6:10 pm

To, kar praviš (m3), bi ti kar verjel. Je pa res tudi, da ti da prodajalec še vedno garancijo. Sicer pa ti po mojem ta garancija ne koristi prav mnogo, ker se bo tako nastala obraba verjetno pokazala šele kasneje. Nekako velja, da se ulaufana in primerno ogreta mašina pri priganjanju obrablja 10x bolj. Ta obraba pa je pri novi mašini verjetno še precej večja.
Zadnjič spremenil Mož čokate postave z brki, dne Ne feb 29, 2004 6:11 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Hitro se daleč pride

Slika

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Ne feb 29, 2004 6:11 pm

:evil: ej ne me narobe razumet! jaz jih niti malo ne zagovarjam!!! sem lepo napisal da sem proti takim rečem!!!
Slika

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Ne feb 29, 2004 6:19 pm

Moj stric je gradil garažno hišo v luki Koper pa sem bil tam in sem to videl na lastne oči tako sem se zaklel: Nikoli korejca in Japonca... Bogi avtomobili... Tisti ki pa to delao pa se jim naj desna noga posuši...

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Ne feb 29, 2004 6:20 pm

M3: sej ni letel nate, sem bil nasplosno jezen na njih ;)
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

CM
Novinec

Napisal/-a CM Ne feb 29, 2004 6:30 pm

proti temu pa se ne da nič naredit saj so tudi oni kdaj v časovnih stiskah in so prisiljeni jih preganjat.

hm časovna stiska...jaz osebno raje vidim da je avto tak kot mora bit pa tudi če imam pol dneva zamude.

Uporabniški avatar
RoadRunn3r
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a RoadRunn3r Ne feb 29, 2004 6:33 pm

Heh... kaj pa mislite da počnejo v revozu :arrow: no saj včasih so. Poznam enga trapca k se je prov hvalu z tem.

Johnny
Novinec

Napisal/-a Johnny Ne feb 29, 2004 7:14 pm

Sej muloti po servisih povsod to delajo. In potem se je treba še hvalit :roll:
Slika

Warthog
Nov uporabnik

Kraj: Rdeči revirji

Napisal/-a Warthog Ne feb 29, 2004 7:35 pm

Ja, jst sem včasih prek študenta čistil Revoz. Ti, ki so prevažali avte so bili sami smrkoti in ni ga bilo Cliota, ki mu nebi cvilile gume ko so ga peljali iz delavnice na parkirišče. So mi šli kar lasi pokonc :x
LP!

rossi_jr.
Nov uporabnik

Napisal/-a rossi_jr. Ne feb 29, 2004 7:38 pm

sj kva vi mislte naprimer k kupte nov GSM...te telefoni so že tokrat po tleh letel (s škatlam seveda) k sm jest delou pr XXXXXX komunikacijski družbi k so mel opravka s GSM-ji, so mi telefoni ponesreč iz vozička zletel pa je blo to njim čist navadn-sam da škatle niso ble ubutane :evil:
poj je to povsod podobna situacija
life start at 45°

Uporabniški avatar
swiftrider
Novinec

Kraj: črnuče

Napisal/-a swiftrider Ne feb 29, 2004 9:05 pm

Zato pa zdej swifte delajo na madžarskem, da jih primorci ne uničujejo več :P

Sam res, en folk je prou bedn. Nov, neulaufan, mrzu avto, pomožnosti s turbino.
Men gre na jok no!!!!
Pa ne morš japončkov tko drkat, res da so uzdržljivi, sam... Boga impreza. DA BI ZVEDU DA JE TO EN DELU Z MOJIM AVTOM, PA KDO, NAJDEM NEKJE TRI OGROMNE PEDRE DA MU RAZTRGAJO RITO!

Boga impreza no! :evil:

Uporabniški avatar
Pacek
Novinec

heh

Napisal/-a Pacek Ne feb 29, 2004 9:15 pm

jez sm polet furov avte nove z so prsli z nemcije na jesenisko carino lepo z ulakov dol vozu 10 20 30 40 najvec sm do tretje prsu lepo pocas ker se mi je skoda zdel novga avta nism mu srca da bi ga nabijov z treto 120 :)

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Ne feb 29, 2004 9:32 pm

Js sem jih tud dosti vidu ki to delajo, sem delal preko študentskega takoj za ograjo kjer so avto parkirano. Tam avti čakajo tudi po mesec dni, ga užgejo, pa takoj gasa do konca. Ko bom js (če bom) gdaj kupoval nov avto, se bom zmenu pri firmi da me peljejo v luko in da sem prisoten ko ga peljejo ven, drugače ga ne bom kupu. Pa če se mam za vozit do prodajalcev cele slovenije, pa se bom...

Uporabniški avatar
germancarfan
Novinec

Kraj: kranj

Napisal/-a germancarfan Ne feb 29, 2004 9:41 pm

ja sej sm vm ze napisu da preden sploh spelejo z avto ga sam przgejo pa do blokade nabutajo, to ga kao testirajo sm vidu na lastne oci. pol se pa sele do parkirisca izivlajo :x
ski and drive

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-črnuče

Napisal/-a Josephe Ne feb 29, 2004 9:49 pm

To vem da se dogaja, zato me je kr strah pelat, MOJ star avto na servis, k se bojim da ne bo tam kak mulc vajnc probavu na moji boxterci ( ki je še bolj očutlijva), kje ma blokado k je mrzla.

I HATE PEOPLE LIKE THIS.

LP Joseph

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne feb 29, 2004 11:53 pm

jah jeba da naletis na kakega takega ko je zjeban!
Sam useen se imas garancijo, ki je pri novih vozilih zmer daljsa!
In od tega da bi se tam avto zjebal ko se mal tisi mocno dvomim.
Sicr pa majo novi usi blokade :D da se nene kje v iber ture tisi!
Sicr pa ko si glih napisal da kako delajo z avtami ko jih vozijo z ladij....
hehe kako se le pred tem ko gredo na ladjo! :lol: :lol: :lol:
Hehe uprasanje kr neki o tem razpravljat...
Sicr pa se avti cimprej morjo spravit z ladje, ker ko ladja stoji so izjemno veliki stroski!
Tak da tudi oni so tam rajsi ce jih cimprej spravijo dol in to magari z tiranjem, ocitno jih useen ceneje to pride kot da bi pocasi dol spravljali avte... folk je tudi na ure placan, vec spravi clovek v eni uri dol, rajsi je delodajalec! :wink:
Sreca da je garancija, ce bo kaj slo pocez bi se verjetno v casu garancije :D

Aja se neki bi ti reko!
Si kdaj bil na kakem uradnem servisu?? pa pustil tam avto za par ur?
Jaz delal na Vw (ok avtopralnica) in za avte ti pravim da ni milosti, sploh tisti ko majo kaj vecjiga za popravt in pol se gre na testno voznjo kao....
Blokade sekajo da je joj :D
lp

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Po mar 01, 2004 12:02 am

monster_d je napisal/-a:jah jeba da naletis na kakega takega ko je zjeban!
Sam useen se imas garancijo, ki je pri novih vozilih zmer daljsa!
In od tega da bi se tam avto zjebal ko se mal tisi mocno dvomim.
Sicr pa majo novi usi blokade :D da se nene kje v iber ture tisi!
Sicr pa ko si glih napisal da kako delajo z avtami ko jih vozijo z ladij....
hehe kako se le pred tem ko gredo na ladjo! :lol: :lol: :lol:
Hehe uprasanje kr neki o tem razpravljat...
Sicr pa se avti cimprej morjo spravit z ladje, ker ko ladja stoji so izjemno veliki stroski!
Tak da tudi oni so tam rajsi ce jih cimprej spravijo dol in to magari z tiranjem, ocitno jih useen ceneje to pride kot da bi pocasi dol spravljali avte... folk je tudi na ure placan, vec spravi clovek v eni uri dol, rajsi je delodajalec! :wink:
Sreca da je garancija, ce bo kaj slo pocez bi se verjetno v casu garancije :D

Aja se neki bi ti reko!
Si kdaj bil na kakem uradnem servisu?? pa pustil tam avto za par ur?
Jaz delal na Vw (ok avtopralnica) in za avte ti pravim da ni milosti, sploh tisti ko majo kaj vecjiga za popravt in pol se gre na testno voznjo kao....
Blokade sekajo da je joj :D
lp

heheh dej monster ti nočeš da so tvojga YUGECA tureral v bivši yugi????

hehehhe pomoje so mu dušo istisnl :lol: :lol: :lol:

hja kaj naj rečem zamiste si k kupte HODO Typ R pa kej pol ribne :?

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po mar 01, 2004 12:42 am

VEnom ce si kdaj slisal so nekateri priporocal novim zastavam da se takoj po nakupu terajo, da se ven zlaufajo, masine trdozive, se zmer spilajo :)

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Kraj: KK

Napisal/-a JohnyR Po mar 01, 2004 7:15 am

Iste stvari delajo v Revozu z Clioti ( zudi 2,0 16v 172 KM ), tko da se ni za čudit. Jst sm tud slišu da je zadnji test avta ponavadi 5 sec max gas na valarjih
http://www.raceland.si
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost