Dejte mi ta avto NEMCI!!!!!!!!
Hehehe Kdo bi se branil tega avdija???
mislim da tale spraši rit čist vsakmu subaruju al pa kermu 4x4!!

heheh prosim povejte kaj si mislite !!
ja kr močna zver je tole!!

_VeNoM_ je napisal/-a:mislim da tale spraši rit čist vsakmu subaruju al pa kermu 4x4!!
Arashiii je napisal/-a:_VeNoM_ je napisal/-a:mislim da tale spraši rit čist vsakmu subaruju al pa kermu 4x4!!
A Subaruja pa se ne da napedenat na 500km?
croma_man je napisal/-a:to reče en k se z jugecom vozi:D:D:D
monster_d je napisal/-a:croma_man je napisal/-a:to reče en k se z jugecom vozi:D:D:D
Rajsi mam enega jugota v nuli kot audija serijo![]()
Sem delal mesec dni v avtopralnici prevozo xxx audijev use od a3 do a8 in vrjam mi da sem se z veseljem vsedo v jugota in pelo domu.
Sicr pa se strinjam z luckyjem! Vzdrzuj tako kripo, registriraj jo, delaj servise, tankaj jo, pol se pa jav
matcho je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:croma_man je napisal/-a:to reče en k se z jugecom vozi:D:D:D
Sem delal mesec dni v avtopralnici prevozo xxx audijev use od a3 do a8 in vrjam mi da sem se z veseljem vsedo v jugota in pelo domu.
Sicr pa se strinjam z luckyjem! Vzdrzuj tako kripo, registriraj jo, delaj servise, tankaj jo, pol se pa jav
Če se že odločiš za Audija pol nevem zakaj ga nebi mogo vzdrževat. Sam ga imam že skoraj 3 leta pa nena nič jokam. Pa tudi na tem forumu jih je kar nekaj, ki vozijo audije pa se nič ne pritožujejo.
Isto se vzdržuje kot vsak novi avto. Ne vidim v čem je tu problem.
Sploh pa če kupiš avto za 80.000 EUR, pol nevem niti kaj maš tu za razmišljat o kakem bencinu al pa servisih.
monster_d je napisal/-a:croma_man je napisal/-a:to reče en k se z jugecom vozi:D:D:D
maky je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:croma_man je napisal/-a:to reče en k se z jugecom vozi:D:D:D
se javljam :P :P :P :P
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost