Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Techfreak
Nov uporabnik

A se se sploh da kaj naredit...?

Napisal/-a Techfreak So nov 16, 2002 1:27 pm

Torej, danes veselo zamenjam zimske za letne pnevmatike na svojem Cliu, nakar začnem lita platišča (OZ s petimi kraki) čistiti z vodo in avto-šamponom. Pri tem pa sem platišča čistil tudi od znotraj, tako da so bili kraki zasuknjeni proti tlom. Ko obrnem feltno pa... groza. Kraki, ki so rahlo izbočeni so bili na najbolj izbočenih delih močno poribsani. Stvar me full moti (koga ne bi; svetleča se platišča in flek risov na krakih).
Zanima me če obstaja kakršnakoli možnost sanacije, kakšno sredstvo za nanos ali kaj podobnega.

LP, Matjaz
Matjaz

grehc
Novinec

Kraj: Lublana

Re: A se se sploh da kaj naredit...?

Napisal/-a grehc So nov 16, 2002 3:55 pm

Techfreak pravi:
Torej, danes veselo zamenjam zimske za letne pnevmatike na svojem Cliu, nakar začnem lita platišča (OZ s petimi kraki) čistiti z vodo in avto-šamponom. Pri tem pa sem platišča čistil tudi od znotraj, tako da so bili kraki zasuknjeni proti tlom. Ko obrnem feltno pa... groza. Kraki, ki so rahlo izbočeni so bili na najbolj izbočenih delih močno poribsani. Stvar me full moti (koga ne bi; svetleča se platišča in flek risov na krakih).
Zanima me če obstaja kakršnakoli možnost sanacije, kakšno sredstvo za nanos ali kaj podobnega.

LP, Matjaz

Čista špekulacija.
Stavr je trba spolirati dol, žal pa nebi vedel katero polirno pasto bi potreboval. poiskusi kar z tisto za poliranje avta pa boš videl če gre kaj dol. Če ne gre bi mogoče uporabil bolj grobo. Samo previdno, da ne bo pol še slabš, pol bo pa reku Ja pa sej mi je grehc tko reku.
Zmaga tisti, ki z najpočasnejšim časom vožnje pride prvi skozi cilj.
Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY So nov 16, 2002 7:06 pm

prvo probaj z brezbarvno polirno pasto spolirat zadevo, če pa ne gre pa nesi enemu, ko farba avte, pa naj ti jih malo špricne... drgač pa se dobi v obi-ju (vsaj v mb) barva prav za feltne... imajo zlato, črno in sivo... če imaš kaj takega... izvoliš.... jaz vem da sem si to prebarval jeklena platišča pa je čisto vredu zgledalo...
Slika

Uporabniški avatar
P106r
Novinec

Napisal/-a P106r Ne nov 17, 2002 12:49 am

Eeem, sej ne bom rekel da se ful spoznam na ličarstvo in to, ampak po mojem ti pojdi rajš kašnga ličarja oz. vulkanizerja vprašat. Sicer je pa še zmeri boljša obdrgnjena feltna kot pa uničena feltna!

LP:)

Gost

Napisal/-a Gost Po nov 18, 2002 7:49 am

Če vse drugo ne pomaga jih daj na fino speskat, pa jih daj pol štrihnt, bojo kot nove...

Uporabniški avatar
mmiki
Novinec

Kraj: Maribor

Re: Re: A se se sploh da kaj naredit...?

Napisal/-a mmiki Po nov 18, 2002 2:39 pm

amajeric pravi:
Če vse drugo ne pomaga jih daj na fino speskat, pa jih daj pol štrihnt, bojo kot nove...

A slucajno poznas koga, ki bi mi uredil peskanje? Bi si moral rjo dol spravit, pa si potem lepo pobarvat.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov