fUATPANZa je napisal/-a:Aha. Hvala lijepa.
Kaj pa ce imam nekoga v svici in ta prodajalec njemu to poslje in potem ta oseba to meni poslje. Potem se tudi carina placa, glede na to, da ni cene ali samo postnina oz. kaj vse se mora palcat v tem primeru?
Tilen je napisal/-a:
3. Edina možnost plačila v tujino v tem primeru je s kreditno kartico. Glede na to, da je prodajalec fizična in neznana oseba je takšno početje vprašljivo, pa čeprav ima prodajalec 100% pozitiven odziv kupcev.
LP Tilen
din je napisal/-a:Malo dalje od rondoja pri Lipnici (ne zaviješ za Lipnico, ampak grš poti Grazu), je malo dalje na blagem ovinku na desni strani en odpad - tista dva takoj za mejo, pa je tako brezveze se sploh ustavljat
fUATPANZa je napisal/-a:Nekaj me še zanima. Kaj se carina plača me glede na višino cene izdelka ali se plača samo nad neko določeno mejo?
maky je napisal/-a:fUATPANZa je napisal/-a:Nekaj me še zanima. Kaj se carina plača me glede na višino cene izdelka ali se plača samo nad neko določeno mejo?
tko ti bom reku....
pojma nimam!
enkrat sem mel paket težek 3 kile in velik cca. meter krat pol metra x pol metra v vrednosti 60k pa je bil davek za plačat 12k. carine ni bilo.(prišlo je iz nemčije)
potem 1 paket velikiosti pol metra x pol metra x pol metra v vrednosti 20k iz honkonga pa je bla carina 8k se mi zdi (teža je bla nekje 1 kilo)
potem pa paket težek 4 kile iz anglije pa sploh ni blo nč zaplačat... sam podpisat poštarju
tko da![]()
![]()
fUATPANZa je napisal/-a:Torej kak se keremu zazdi :P
Najverjetneje nem kaj preveć plačo ročno iz nemčije v v rednosti 10 eu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov