Sam sicer tankam, kjer mi je najbolj ''spotoma'' in to je ponavadi ravno Petrol.
Ivan36 je napisal/-a:Sam sicer tankam, kjer mi je najbolj ''spotoma'' in to je ponavadi mimo Petrola do Mola ali OMW![]()
![]()
Cena je pa enaka povsod!
Fnatic je napisal/-a:Kaj pa ta fama, ki jo poslušam skoraj vsakodnevno, da je bencin na Omvju boljše kvalitete kot na Petrolu? Pa Agip je še boljši in podobno. Pri nas se nekateri skoraj kregajo zaradi tega in nastanjeo res burne debate. Sam sicer tankam, kjer mi je najbolj ''spotoma'' in to je ponavadi ravno Petrol.
limas je napisal/-a:V sosednjih državah redno izvajajo primerjave kakovosti goriv med ponudniki. Tako imajo kupci neposreden vpogled v vsebino tega kar točijo v rezervoar. Zakaj se pri nas ne izvaja omenjena praksa?
Predvidevam, da je posledica lobiranja največjega ponudnika goriva ali pa gre za kartelni dogovor.
Vozniki že vrsto let čakajo na primerjavo goriv med petrolom, OMV in MOL.
Stumpjumper je napisal/-a:Petrola nisem tankal že od 2009, ko sem z enim tankom prevozil kakšnih 100km manj kot z omvjevim (podobne okoliščine). Tankam izključno 100 oktanca na molu (občasno omvju) oz. shellov v-power. Je pa občutna razlika med slednjim (avstrija) in našim molom/omvjem...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov