jst grem gor enkrat, k se mi zdi, pol pa kr gor ustanm, zaraad adslja, se sploh ne odklopim, tud če grem ven če pa kej rabm, na netu pa preprosto odpreš novo okno
Definitivno 5+ krat na dan, zdaj mam avtomobilize.com že kot homepage naštiman, tak da vsakič ko odprem internet explorer grem gor, tut če nisem explorerja zarad tega odpru.
Ja nevem kako bi reku. Kr velikrat. Mma ISDN. Od kar hodim na ta forum se je mesečna poraba interneta dvignila iz 3ksit na 10 ksit. Če to kaj pove. Aja pa sem zmeraj če se le da po 19 uri gor.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!
HEhe, prevec zadnje case, sem doma za sraufat ni kaj prevec ker je preslabo vreme pa vec na forumu visim parkrat dnevno zihr po forumu storam ce sem doma LP
defitivno prevec! k pridem iz school to pomen po 3 uri pa do ene 10 vsak dan! pa ne visim nonstop od 3-10 vmes so pavze po par ur! k bi sigurn mel kj pametnega pocet jst pa tle visim kje to se ma?
tolkrat, da boljs da ne pomislim Hja no, tkole zvecer pa ponavadi res pregledam skor vse kar je kej novega na forumu, pa kdaj tud kej butastega pripomnem