Courage™ je napisal/-a:No nea vem kaj naj glih napišem... Po eni strani se strinjam, po drugi pa spet ne... Tudi jas sem se prijavo že pred časom, aktivno pa sem začel pisat pred kakšnimi 3 tedni... No vseeno pustimo zaj to, da malo pokomentiram avtorju teha threada...
Na Xtratime.org forumu sem član od 6 2000, imam preko 6300 sporočil, od tega mislim da kar lepo večino kvalitetnih in ne enovrstičnih. Xtratime org je največji športni forum trenutno na webu, sodelujejo ljudje iz vsega sveta in jaz sem imel to čast da sem pri rosnih 15 letih postal moderator enega izmed forumov. O forumih morda vem več kot večina tukaj, ampak skoraj vsi delate napako da ne spoštujete (napačn izraz vem) mlajših uporabnikov foruma oz. da ste postali kr neka družinica (nimam nič proti temu) ki mnenja drugih enostavno ne upošteva oz jih ignorira. Se je že parkrat zgodilo da sem bil tik pred tem da rečem eh brezveze nebom sploh hodo sem gor ker tak dobivam samo pljuvanje, ampak sem si potem premislo.
Vseh na novo prijavljenih članov ne smete metat v isti koš, to bi blo nefer do ostalih ljudi. So taki ki pojma nimajo o bontonu vendar prevladujejo ljudje ki se na forum prijavijo zato da nekaj odnesejo. Vendar se je kot kaže na tem forumu težko "udomačit", zaradi razlogov navedenih zgoraj.
Brez zamer!
M
Ponavljam!!
Ze dolgo casa sem se mislil rapisati o tej temi, a sem vedno znova upal, da se bo tega lotil kdo drug, da ne bi ravno jaz izpadel siten in tecen.
Motijo me
nekatere stvari pri predvsem novih clanih, ki jih je zadnje case se posebej veliko. Za kaj gre? Gre za to, da mi nekako ne pase bonton nasih novih clanov. Kar veliko takih primerov smo imeli, ko je nekdo, ki je imel vsega skupaj dve objavi,
na veliko in na dolgo razlagal in nakladal kaksen avto ima v garazi. Na koncu se je ugotovilo, da se vozi s kolesom oz., da hodi pes. Ali pa tiste brezvezne ankete, ki so jih nekateri clani odprli toliko, da je glava pekla. Pa se vredne niso bile nic. Pa tisto kaj on ima in kaj bo on naredil, pa kaj je rekel od brata, prijatelj, ki je bil v vojski z enim tipom, cigar zenska je imela fotra, ki je s sodelavcem spoznal moskega, ki je bil zelo dober prijatelj z necakom od predsednikovega oceta.
Take bedarije predstavljajo na forumu nic drugega kot odvecne smeti.
In ravno novi clani so najveckrat (NE VEDNO) zraven takih bedarij.
Da ne bo kdo slucajno dobil obcutka, da sem proti temu, da se na forum prijavljajo novi clani.
Ne. Ravno obratno. Toda naj si prvo kot prvo preberejo navodila pri sodelovanjih v forumu. Naj mogoce preberejo nekaj tem. Naj si preberejo tiste teme, ki so zaklenjene in zakaj so zaklenjene. Naj, preden pricnejo pametovati, malce pogledajo in preberejo kaj se je v tisti temi ze govorilo in sprasevalo. Naj ne odpirajo novih tem za vprasanja o katerih se je razglabljalo na dolgo in siroko. Veliko je takih tem, ki imajo skoraj identicne, ce ze ne enake naslove. In kot eno izmed pomembnejsih stvari: NE PRODAJAJTE BUCK (ali drugace: NE NAKLADAJTE).
Tale moja kritika ne leti na vse mlade clane. Prev prijetno sem bil presenecen, ko se je naforum prijavil McLaren, ceprav je se mlad in nima izpita za avto (upam, da se ne motim) ... RESPECT.
On mi je padel v oci, verjamem pa, da je se nekaj takih.
Moj namen v tej temi ni bil popljuvati vse nove clane, ampak novim clanom predociti na kaksen nacin naj pristopijo k pisanju tem. Naj si najprej preberejo navodila...
Moj namen v tem tekstu je bil ta, da iz vas spravim kritike, pohvale in predvsem razprave na to temo!
Pa prijetno tipkanje,
MaKo
Upam, da je sedaj kaj bolj jasno kaj zelim doseci s tem postom!
Pa se to: Mi vas ne bomo imeli nic bolj in nic manj radi, ali imate v garazi Rogovo kolo ali pa Supro!
Lp