Debate, ki niso vezane na ostala področja...

MaKo
Uporabnik

Novi clani foruma

Napisal/-a MaKo Sr mar 10, 2004 5:28 pm

No uglavnem:
Ze dolgo casa sem se mislil rapisati o tej temi, a sem vedno znova upal, da se bo tega lotil kdo drug, da ne bi ravno jaz izpadel siten in tecen.
Motijo me nekatere stvari pri predvsem novih clanih, ki jih je zadnje case se posebej veliko. Za kaj gre? Gre za to, da mi nekako ne pase bonton nasih novih clanov. Kar veliko takih primerov smo imeli, ko je nekdo, ki je imel vsega skupaj dve objavi, na veliko in na dolgo razlagal in nakladal kaksen avto ima v garazi. Na koncu se je ugotovilo, da se vozi s kolesom oz., da hodi pes. Ali pa tiste brezvezne ankete, ki so jih nekateri clani odprli toliko, da je glava pekla. Pa se vredne niso bile nic. Pa tisto kaj on ima in kaj bo on naredil, pa kaj je rekel od brata, prijatelj, ki je bil v vojski z enim tipom, cigar zenska je imela fotra, ki je s sodelavcem spoznal moskega, ki je bil zelo dober prijatelj z necakom od predsednikovega oceta. Take bedarije predstavljajo na forumu nic drugega kot odvecne smeti. In ravno novi clani so najveckrat zraven takih bedarij. Da ne bo kdo slucajno dobil obcutka, da sem proti temu, da se na forum prijavljajo novi clani. Ne. Ravno obratno. Toda naj si prvo kot prvo preberejo navodila pri sodelovanjih v forumu. Naj mogoce preberejo nekaj tem. Naj si preberejo tiste teme, ki so zaklenjene in zakaj so zaklenjene. Naj, preden pricnejo pametovati, malce pogledajo in preberejo kaj se je v tisti temi ze govorilo in sprasevalo. Naj ne odpirajo novih tem za vprasanja o katerih se je razglabljalo na dolgo in siroko. Veliko je takih tem, ki imajo skoraj identicne, ce ze ne enake naslove. In kot eno izmed pomembnejsih stvari: NE PRODAJAJTE BUCK (ali drugace: NE NAKLADAJTE).
Tale moja kritika ne leti na vse mlade clane. Prev prijetno sem bil presenecen, ko se je naforum prijavil McLaren, ceprav je se mlad in nima izpita za avto (upam, da se ne motim) ... RESPECT. On mi je padel v oci, verjamem pa, da je se nekaj takih.
Moj namen v tej temi ni bil popljuvati vse nove clane, ampak novim clanom predociti na kaksen nacin naj pristopijo k pisanju tem. Naj si najprej preberejo navodila...

Moj namen v tem tekstu je bil ta, da iz vas spravim kritike, pohvale in predvsem razprave na to temo!

Pa prijetno tipkanje,
MaKo
Zadnjič spremenil MaKo, dne Sr mar 10, 2004 5:48 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Sr mar 10, 2004 5:33 pm

Sicer ne vem a nej se stejem k novim clanom, al mal manj novim, se strinjam z napisanim. Ne motjo me "neumna" oz. cist simpl vprasanja, me je pa zlo motu npr Zenf, k je skor vsakmu najprej povedu da je zabit, pa un k je anktete daju, ja.

Jest sm najprej samo bral tale forum kasna dva mesca, sele pol sm se prjavu.

Je pa problem nadzorvat nove clane in eventuelno brisat objave, ker bi to moderatorjem pomoje vzel precej casa, sploh ce bi hotl to dobr narest. Mogoce pri prijavi: "Strinjam se s pogoji foruma in jih bom spostoval" zraven pa "Krsitelje se fizicno in psihicno muci, al pa se jih k Ruglju poslje :lol: " Joke.

Uporabniški avatar
FoxyLady
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a FoxyLady Sr mar 10, 2004 5:34 pm

Se bom potrudila, da ne bom neumnosti govorila :wink: :oops:
It's nice to be important, but it's more important to be nice !!!

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Viper123 Sr mar 10, 2004 5:44 pm

Eh.. to se bo vedno dogajal! To je zelo težko nadzorovat.

So pa imeli (oz. še imajo?) zanimiv pristop na slo-tech.com forumu!
Če se kdo spomni Owce™ :mrgreen:

Recimo se da nekomu, ki stalno vali bučke, titulo Bučkar pa zravne en fajno grdo slikco :mrgreen:

No ampak to bi lahko sprožilo veliko nasprotovanje določenih ljudi :D

LP
Slika

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Sr mar 10, 2004 5:51 pm

Viper123: To na Slo-techu je vredu za dolocene uporabnike, recimo cca 50% tistih k pravila krsjo, al pa rajs mal manj. K taki, k zaljo druge in so najpametnejsi, se pozvizgajo na tisto Owco ali pridelovalca buck :) , se hujs, obstajajo celo taki, k potem to pocnejo z namenom, da pridobijo naslov Owce. :x

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen Sr mar 10, 2004 5:54 pm

Jaz ne vidim problema. Če tema ni primerna ali pa je po domače bedasta se preprosto zbriše. To je nekako "naloga" moderatorjev in upam, da je to vsem jasno. Tisto glede ovc zna bit pa zlo simpatično :lol:

Želim vam čim manj moronskih tem in izpadov!

LP Tilen
Slika

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Sr mar 10, 2004 6:21 pm

Sej tko k nas Trobec k vcasih dobim filing da se trud da bi ispadu cim vecji moron s svojimi izjavami. Sej men je cist kul, sam vcasih pa res mal pretirava (ne vem, a misli da je smesno al kaj)... :ue
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Sr mar 10, 2004 6:23 pm

Huh ja se najdejo na case kaki `kekci` ko majo par postov majo pa najhujse avte, pa so zlo zlo pametni... no ja saj ne recem, res ma lahko kdo na forumu 50postov pa ze ma izkusenj oz ve vec kot keri ko ma 1000postov recimo, sam so redki taki!
Keri misli da je forum zato da bi se poviseval in delal pametnega se mot!
Forum je namenjen izmenjevanju nasvetov, predlogov, pomoc itd...
Odkar sem na forumu sem ze kr dost od tega odnesel...
Tak da se morm zahvalit tistim ki so bili ze pred mano na formumu in so mi z veselejem priskocili na pomoc!
Upam da se bo tak tudi nadaljevalo... saj temu je namenjen forum
LP monster_d

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Sr mar 10, 2004 6:30 pm

Jaz bi pa nekaj poudaru vsem članom, ki si štimajo ikonco z avtom. DAJTE SI TO POŠTIMAT!!!!!
Ker je čist brezveze da je tam, če nobenemu ne dela, tja upišete link do kake strani, lahk si ustvarite to stran tut na portalu, tak kot sem jaz, skratka poštimajte!! Drugač pa glede raznih anket, pa oxičev, se popolni strinjam z makotom, dajte mal bol pamet vzet v roke, pa pred vsako novo odprto temo uporabite ISKANJE. Ja to je tisto ki je tam gor četrto iz leve proti desni, to pa zato, da se teme ne ponavljajo.

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Sr mar 10, 2004 6:49 pm

No jz sem zdej na tem forumu 5 mesecev. Sem kr dost tle gor in če le lahko probam pomagat in tut karkoli me je zanimalo sem povečini zvedu. Forum je z nekaterimi izjemami res cool in upam da tak tudi ostane. :bow :bow :bow
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
Policist
Novinec

Kraj: Ajdovščina

Napisal/-a Policist Sr mar 10, 2004 7:09 pm

No jaz sem čisto nov član tega foruma in se bom potrudu, da ne bom neumnosti tipkal.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr mar 10, 2004 7:11 pm

POLICIJA -> BEJZMO :mrgreen:

A to kar imas v avatarju je tvoje, da bom bolj pozoren, ker sem velikokrat v Wajdusni. :wink:

Dobrodosel.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Policist
Novinec

Kraj: Ajdovščina

Napisal/-a Policist Sr mar 10, 2004 7:24 pm

Sicer je to malo ven s teme ampak vseeno hvala za dobrodošlico. Drugače pa te Alfe nimam več (trenutno sem na Pežoju sm bom upam še v tem mesecu prešel nazaj na Alfo).
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Če mar 11, 2004 12:05 am

Res je .. nekateri bi rabl popravt pristope h zadevam .. enega je mako tudi navedel. ;)
Drgac pa res je .. zmeraj vec novih clanov in se teme GRDO POGOSTO ponavljajo kar pa je seveda ze dolgocasno in daje obcutek kot da zadeva STAGNIRA!

Lp, Klemen

Drgac pa bi rabl se kakega modelatorja kot je maky .. swaka cast .. v zadnem casu reda res velik. (Obdobje maky tiranije :DDD )
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Fazan...

Napisal/-a Misak Če mar 11, 2004 12:37 am

Hm.. Jst sm pa tut ena cist frisna zval na temle forumu sam ga tko redno preberam ze kksn mesec al pa dva, predn se koncno prjavu. Mam ze skor obcutek d vse poznam :) . MAky oblubm d nam pametvou upam pa d se bom cim vec naucu in na konc mojga bozga unota spedenu d bom koncn kksnga audija na semaforju pusnu :twisted: .

LP

#miha#[/code]
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če mar 11, 2004 9:13 am

No nea vem kaj naj glih napišem... Po eni strani se strinjam, po drugi pa spet ne... Tudi jas sem se prijavo že pred časom, aktivno pa sem začel pisat pred kakšnimi 3 tedni... No vseeno pustimo zaj to, da malo pokomentiram avtorju teha threada...

Na Xtratime.org forumu sem član od 6 2000, imam preko 6300 sporočil, od tega mislim da kar lepo večino kvalitetnih in ne enovrstičnih. Xtratime org je največji športni forum trenutno na webu, sodelujejo ljudje iz vsega sveta in jaz sem imel to čast da sem pri rosnih 15 letih postal moderator enega izmed forumov. O forumih morda vem več kot večina tukaj, ampak skoraj vsi delate napako da ne spoštujete (napačn izraz vem) mlajših uporabnikov foruma oz. da ste postali kr neka družinica (nimam nič proti temu) ki mnenja drugih enostavno ne upošteva oz jih ignorira. Se je že parkrat zgodilo da sem bil tik pred tem da rečem eh brezveze nebom sploh hodo sem gor ker tak dobivam samo pljuvanje, ampak sem si potem premislo.

Vseh na novo prijavljenih članov ne smete metat v isti koš, to bi blo nefer do ostalih ljudi. So taki ki pojma nimajo o bontonu vendar prevladujejo ljudje ki se na forum prijavijo zato da nekaj odnesejo. Vendar se je kot kaže na tem forumu težko "udomačit", zaradi razlogov navedenih zgoraj.

Brez zamer!

M
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Če mar 11, 2004 9:54 am

Courage™ je napisal/-a:No nea vem kaj naj glih napišem... Po eni strani se strinjam, po drugi pa spet ne... Tudi jas sem se prijavo že pred časom, aktivno pa sem začel pisat pred kakšnimi 3 tedni... No vseeno pustimo zaj to, da malo pokomentiram avtorju teha threada...

Na Xtratime.org forumu sem član od 6 2000, imam preko 6300 sporočil, od tega mislim da kar lepo večino kvalitetnih in ne enovrstičnih. Xtratime org je največji športni forum trenutno na webu, sodelujejo ljudje iz vsega sveta in jaz sem imel to čast da sem pri rosnih 15 letih postal moderator enega izmed forumov. O forumih morda vem več kot večina tukaj, ampak skoraj vsi delate napako da ne spoštujete (napačn izraz vem) mlajših uporabnikov foruma oz. da ste postali kr neka družinica (nimam nič proti temu) ki mnenja drugih enostavno ne upošteva oz jih ignorira. Se je že parkrat zgodilo da sem bil tik pred tem da rečem eh brezveze nebom sploh hodo sem gor ker tak dobivam samo pljuvanje, ampak sem si potem premislo.

Vseh na novo prijavljenih članov ne smete metat v isti koš, to bi blo nefer do ostalih ljudi. So taki ki pojma nimajo o bontonu vendar prevladujejo ljudje ki se na forum prijavijo zato da nekaj odnesejo. Vendar se je kot kaže na tem forumu težko "udomačit", zaradi razlogov navedenih zgoraj.

Brez zamer!

M

Ponavljam!!
Ze dolgo casa sem se mislil rapisati o tej temi, a sem vedno znova upal, da se bo tega lotil kdo drug, da ne bi ravno jaz izpadel siten in tecen.
Motijo me nekatere stvari pri predvsem novih clanih, ki jih je zadnje case se posebej veliko. Za kaj gre? Gre za to, da mi nekako ne pase bonton nasih novih clanov. Kar veliko takih primerov smo imeli, ko je nekdo, ki je imel vsega skupaj dve objavi, na veliko in na dolgo razlagal in nakladal kaksen avto ima v garazi. Na koncu se je ugotovilo, da se vozi s kolesom oz., da hodi pes. Ali pa tiste brezvezne ankete, ki so jih nekateri clani odprli toliko, da je glava pekla. Pa se vredne niso bile nic. Pa tisto kaj on ima in kaj bo on naredil, pa kaj je rekel od brata, prijatelj, ki je bil v vojski z enim tipom, cigar zenska je imela fotra, ki je s sodelavcem spoznal moskega, ki je bil zelo dober prijatelj z necakom od predsednikovega oceta. Take bedarije predstavljajo na forumu nic drugega kot odvecne smeti. In ravno novi clani so najveckrat (NE VEDNO) zraven takih bedarij. Da ne bo kdo slucajno dobil obcutka, da sem proti temu, da se na forum prijavljajo novi clani. Ne. Ravno obratno. Toda naj si prvo kot prvo preberejo navodila pri sodelovanjih v forumu. Naj mogoce preberejo nekaj tem. Naj si preberejo tiste teme, ki so zaklenjene in zakaj so zaklenjene. Naj, preden pricnejo pametovati, malce pogledajo in preberejo kaj se je v tisti temi ze govorilo in sprasevalo. Naj ne odpirajo novih tem za vprasanja o katerih se je razglabljalo na dolgo in siroko. Veliko je takih tem, ki imajo skoraj identicne, ce ze ne enake naslove. In kot eno izmed pomembnejsih stvari: NE PRODAJAJTE BUCK (ali drugace: NE NAKLADAJTE).
Tale moja kritika ne leti na vse mlade clane. Prev prijetno sem bil presenecen, ko se je naforum prijavil McLaren, ceprav je se mlad in nima izpita za avto (upam, da se ne motim) ... RESPECT. On mi je padel v oci, verjamem pa, da je se nekaj takih.
Moj namen v tej temi ni bil popljuvati vse nove clane, ampak novim clanom predociti na kaksen nacin naj pristopijo k pisanju tem. Naj si najprej preberejo navodila...
Moj namen v tem tekstu je bil ta, da iz vas spravim kritike, pohvale in predvsem razprave na to temo!
Pa prijetno tipkanje,
MaKo

Upam, da je sedaj kaj bolj jasno kaj zelim doseci s tem postom!

Pa se to: Mi vas ne bomo imeli nic bolj in nic manj radi, ali imate v garazi Rogovo kolo ali pa Supro!

Lp

Uporabniški avatar
atanko
Nov uporabnik

Napisal/-a atanko Če mar 11, 2004 10:01 am

Kot nov član foruma se čutim dolžnega, da še jaz nekaj napišem...
Trenutno imam okoli 10 objav, kar se vidi na levi strani, vendar sem spremljal ta forum že kar nekaj časa.
Nisem še na dolgo razlagal kakšen avto imam in se tukaj nekaj postavljal, jaz osebno pridem na forum po nasvet, ali pa da dam nasvet, ne pa tukaj buče prodajat pa iz sebe limono delat.
Hvala

Drugače pa sama hvala :bow :bow
Mini Morris 100% BMW Free

Uporabniški avatar
blazz
Novinec

Kraj: Logatec

Napisal/-a blazz Če mar 11, 2004 10:18 am

monster_d je napisal/-a:... no ja saj ne recem, res ma lahko kdo na forumu 50postov pa ze ma izkusenj oz ve vec kot keri ko ma 1000postov recimo, sam so redki taki!
LP monster_d

Sam ne mi rečt, da ma nekdo več izkušenj zato, ker je na vsak post nabijal raznorazne smajlije!!!!!!!!!!!!!!!

Jest sm tle gor 2 leti in imam samo 160 objav in to ravno zato ker nočem "prodajat buč" , ker če se ne spoznam se pač ne oglašam.

In pol nekdo vpraša kaj mu pri fiatu nekaj ropota in prvih petnajst postov je v stilu: "kup si pravi avto" in to tud od takih ki imajo 2k objav.

Uporabniški avatar
mflajs
Novinec

Kraj: Goriška

Napisal/-a mflajs Če mar 11, 2004 10:35 am

V temi Pozna kdo tega polota se obnasajo podobno kot ste tuki pisal.
Mflajs
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov