cc09 je napisal/-a:Če bi s tem začeli korejci ali kitajci, se ne bi tega nikoli dovolilo in vse se bi zgražali nad to neumnostjo. Zdaj ko ima nov golf led trak čez cel nos je pa vse v redu. Norost in bedarija zame, ne glede kdo se je spomnu. Če dam pa jaz led žarnico nad tablico bi me pa najraje v zapor spravli.
RedBaron je napisal/-a:Motijo me ne, se mi pa zdi, da je smernik bolj opazen, če se vse LED-ice prižgejo hkrati, kot pa to postopno prižiganje navzven. Sploh pri manjših (krajših) smernikih je to bolj izrazito. Nekateri passati imajo (zadaj) precej mali, sicer ne dinamičen, smernik, ki je povrhu vsega še kombiniran s poševnimi vertikalnimi črtami zavorne luči. In ko pri prižganem smerniku gorijo še zavorne luči, smernika ne ostane skoraj nič. Ne vem kdo je odobril homologacijo za to![]()
Me pa motijo, oz. so mi neprijetne, LED zavorne luči pri nekaterih avtih. Če ponoči stojiš za njim on pa veselo drži zavoro, so LED zavorne luči precej agresivne, taka ostra, skoncentrirana svetloba je. Sicer res precej opazna, ampak tudi moteča pri npr. stanju v koloni. Dobre stare žarnice so precej bolj "eye friendly"
Pa tudi nekatere prednje LED luči so bolj nagnjene k bleščanju nasproti vozečih. Nekatere so super, lepo odrežejo snop in zasenčijo, druge pa bodejo v oči.
Tako je to, vsaka stvar ima tako pozitivne, kot tudi ne tako zelo dobre lastnosti...
Strinjam se z vsem napisanim, pri mojem automatiku je problem, nima tipk ampak je palica menjalnika , ko se ustavim na semaforju ne dam v P ker moram premaknit ročko za tri, preko rikverca in N-ja v P. Zato držim bremzo in se sam sebi zdim trapast, amapk tko je, konstrukcijska napaka, manjka posebej tipka za P.
nasamorpheus je napisal/-a:Strinjam se z vsem napisanim, pri mojem automatiku je problem, nima tipk ampak je palica menjalnika , ko se ustavim na semaforju ne dam v P ker moram premaknit ročko za tri, preko rikverca in N-ja v P. Zato držim bremzo in se sam sebi zdim trapast, amapk tko je, konstrukcijska napaka, manjka posebej tipka za P..
mrtwelvetrees je napisal/-a:Kako pa dosežeš da ti 10 minut autohold drži avto na klancu ne da pritiskaš na bremzo ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov