Firediver je napisal/-a:Void, sodeč po tvojih postih mi tako razočarano deluješ glede prihodnosti.
Rabiš družbo somišljenikov, da boste jamrali skupaj? Ti bo s tem kaj bolje?
Gricko je napisal/-a:glede na to, koliko je avtov z euro 3, ki pa je dejansko smrad, da ne omenjam kamionov ali še raje kamiončkov z "euro 2" oz še manj ( različni TAMčki, ki se še vedno vozijo)
whitee je napisal/-a:Kot je rekel zgoraj, ne pomaga ti dpf in packarije, če je motor nevzdrževan.
Imam euro5 dizla, brez dpf, čipiran, brez lonca pa avto ne kadi in ne smrdi iz njega. Linčajte me.
danci1973 je napisal/-a:
Tako da teh tvojih 'TAMčkov' z EURO 2 ali manj ni tako strašno dosti in verjetno vsi skupaj manj prispevajo k onesnaženju kot osebni avti s 'popravljeno' DPF lučko.
Kristjan123 je napisal/-a:whitee je napisal/-a:Kot je rekel zgoraj, ne pomaga ti dpf in packarije, če je motor nevzdrževan.
Imam euro5 dizla, brez dpf, čipiran, brez lonca pa avto ne kadi in ne smrdi iz njega. Linčajte me.
Brez dpf-ja nima kaj "polovit trdnih delcev" tako da namesto na satju ostanejo ja tudi na pljučih nekoga za tabo. Sam.sej nima veze važno da tebi avto fajn potegne in če ti ne vidiš dima je ok...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov