Napisal/-a DePalmo Če maj 25, 2023 7:13 am
Ja, res je bilo. Sicer nisem teoretik zarot in se mi povečini slišijo da so brezvezne, ampak pri covidu sem pa prepričan da je bil na nas narejen svetovni preizkus kontrole oz. podvrženosti nadzoru. Ker sam covid ni tako nevaren kot so nam hoteli predstaviti. Ne rečem, so bili primeri kjer so posamezniki nastradali, ampak strašili so nas pa kot da bo pomrlo vsaj 50% populacije.
Kar se pa tega spremljanja porabe tiče mi pa bolj diši po tem da je tovarna predpisala porabo za avto in če boš preveč odstopal navzgor, boš plačal penale. Problem je le v tem da so porabe ki jih predpiše tovarna pravljice za lahko noč in niso niti približno realne. Vem da se bo tole spremljalo samo za novejše avte od leta 2021, ampak za primer bom podal mojo Kio, dizel, 2017. Tovarniška poraba: kombinirano 4.3, mesto 5.2. Realna kombinirana poraba: 5.2, mesto 6.5. če so vmes hribi, gre kombinirana preko 6, mestna pa ... ne vem, si pa lahko predstavljate.
Da bi pa dosegel izven mestno porabo 3.8 si pa blizu čarovnika. Ne rečem, se da, ampak to ni vožnja, to je mučenje, ne pa za vsak dan.
Že to se mi zdi bedasto da bodo upoštevali izpust CO2 gum in bo tudi zaradi njih kakšen davek, sedaj pa še tole.
Nekako imam občutek da nas res hočejo zapreti v kletke, bogataši se bodo pa še naprej preseravali in svinjali naokoli, odgovorni za svinjarijo bomo pa mi, navadni posamezniki.