Debate, ki niso vezane na ostala področja...

vajdo
Novinec

Kraj: Ribnica

lpp homo plačilo

Napisal/-a vajdo So mar 13, 2004 2:09 pm

Na avtu imam fedre, spojlerje, feltne in pa se verjetn sipe za v homo krtonček vpisat. Ali moram vsako stvar posebej prijavit, pa posebej plačat homologacijo, ali plačam enkrat pa vse skupi nardim? Kaj pa ce mi za eno stvar ne da homo, a pol tud druzga nebom naredu? Koliko časa se pa čaka od prijave, pa dokler ti dajo datum za pregled.

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS So mar 13, 2004 2:11 pm

vse naenkrat...

najprej oddaš prošnjo, potem dobiš po pošti kdaj se oglasiš,
prideš, zapeleš na kanal, daš papirje (TUV), in greš...

čaka se cca. 1 teden, homologacijski kartonček pa dobiš... ko ga dobiš... :lol:

cena... pomoje cca 15 jurjev
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

vajdo
Novinec

Kraj: Ribnica

Napisal/-a vajdo So mar 13, 2004 8:30 pm

kok je pa s tem, ko nimam tuv-a za zadnji zgornji spojler. a sam rečem da ga pač ne bom homologiral, oz v skrajni sili ga dol pošraufam?

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So mar 13, 2004 8:39 pm

Hugo_Boss na kartonček se čaka 1 mesec vsaj jst sm tko dolgo čaku.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate So mar 13, 2004 9:07 pm

K je lih ze spet ena tema o homologaciji mam eno vprasanje.
Na Golfu IV mam zadi zgorn spojler. Nc ekstremnega, ga ma zelo velik ljudi - una varianta k nima lukne za anteno ampak ma nalepko, da se lak ne opraska. Jest sm neki gledu in je na spodnji strani sicer neki odtisnjeno na spojler, samo jest iz tistga ne razberem nicesar smiselnega a kdo ve vsaj kaj bi mogl tm pisat. Masina je 1.6 oprema pa highline. Spojler je bil ze gor, ko sem rabljen avto kupu in ne vem a je bil tak prodan al je bil spojler naknadno gor dan, v homologaciji pa nic ne pise. Na dveh tehnicnih in na sestih policijskih kontrolah mi pa zarad spojlerja se noben ni nc reku. A kdo ve, kaj je s tem za narest. Hvala.

Uporabniški avatar
RoadRunn3r
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a RoadRunn3r Ne mar 14, 2004 12:55 am

seat je napisal/-a:Hugo_Boss na kartonček se čaka 1 mesec vsaj jst sm tko dolgo čaku.

Eni smo ga čakal po 3 mesece :roll:

Vajdo tisto stvar za katero nimaš papirja ti je pač ne bodo homologiral.

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Ne mar 14, 2004 10:08 am

Mate je napisal/-a:K je lih ze spet ena tema o homologaciji mam eno vprasanje.
Na Golfu IV mam zadi zgorn spojler. Nc ekstremnega, ga ma zelo velik ljudi - una varianta k nima lukne za anteno ampak ma nalepko, da se lak ne opraska. Jest sm neki gledu in je na spodnji strani sicer neki odtisnjeno na spojler, samo jest iz tistga ne razberem nicesar smiselnega a kdo ve vsaj kaj bi mogl tm pisat. Masina je 1.6 oprema pa highline. Spojler je bil ze gor, ko sem rabljen avto kupu in ne vem a je bil tak prodan al je bil spojler naknadno gor dan, v homologaciji pa nic ne pise. Na dveh tehnicnih in na sestih policijskih kontrolah mi pa zarad spojlerja se noben ni nc reku. A kdo ve, kaj je s tem za narest. Hvala.

hm... to pa ne vem...
lahko pa greš vprašat v kako avtohišo, kjer prodajajo golfe, pa vprašašnjih...
še najlažje pa je, da pogledaš v servisno kje je bil kupljen in greš tja prašat,
bi mogu skor 100% zvedt :D
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov