pikl je napisal/-a:Srečno,sm se glih prjavu.Evo slike so avto je po enem sobotnem popldnevu ratu takle
Itak pa so renoji špica.Avto je 93 l.prevoženih 190.000,u kratkem gre na obisk h kleparju ni sile mal prask pa udrtinc.Poraba od 8 do 12 udvisn kak mam dan.Končna(sam ne stem feltnam pa kumam)se mi je posrečla 2x 200 km/h.Drgač pa avto zamene špica samo vdrževanje sredna reč stajling pa de te glava peče pa še pol nism naredu.AJD
VIA je napisal/-a:Moja 19ka je 1.4 Energy motor!res da imam motor predelan-mislim nizanje glave in zamenjava sportne odmicne gredi itd pa se tudi brez hriba peljem 180-190!
Je pa tudi res da imam se fergazer in ne vbrizga goriva in tudi katalizatorja ne kot ta model za katerega si spraseval!So malenkosti ki se na teh masinah poznajo in naredijo razliko med mojim in modelom za katerega sprasujes.
Drugace pa ima avto 190k prevozenih km in nisem imel problemov, razen servisi jermeni itd! Sklopka je se 1!!!Edin problem je grelec za gretje kabine-ampak ko se zamasi ga zamenjas in je ok-sicer je pa to bolezen vseh Renojev (to mislim 19ke, cliote a1,a2..)
Poraba pa od 9-11 (z 95 oktanskim bencinom,ce pa tankam 98 pa je za 0,5 manj)litrov.Dost za 1400 ccm ampak kaj cemo to je pac stara tehnika
No povzetek vsega: jaz sem zadovoljen z svojo.Res da nima 200 konjev ampak za po mestu in to-za ta denar super-glede na ostale v tem cenovnem razredu!
PiLLLe je napisal/-a:Evo se moja misu glede tega avtaAvto je matkin cupa ga dojaja hudo, zdj ce se misls preseravat po cest ti ga nebi priporocu k sm meu ze skor ene par bliznjih srecanj k prvo majo bremze v pizdi:) drugo pa ti ga na vsakm ovinku vn dofuka zdj nevem lahk da ma mat mortizerje sfukane sam od kar ga mamo je tko
drgac kar se tice masine je cist kul mi do zdj nismo mel se niti enih problemov pa mam fotr mehanika k skos caka do zadne sekunde predn kj poprav pa do zdj ni blo nc resnga razn rednih servisev:)
Ce se le da pejt pa testno voznjo pa sprobi ce ti bo vsec kup drgac pa ne:)
aja prasanje zate pikl Kako si ga spustu? k jst kamor kol sm uletu pa reku ce majo kj za r19 1.4 e nimajo nc v bistvu majo sam za spredn deu mene pa mot zadn:) k je k đip zadi:) pa kok te je kostal ce ni skrivnost:) tnxy pa pa
PiLLLe je napisal/-a:
aja prasanje zate pikl Kako si ga spustu? k jst kamor kol sm uletu pa reku ce majo kj za r19 1.4 e nimajo nc v bistvu majo sam za spredn deu mene pa mot zadn:) k je k đip zadi:) pa kok te je kostal ce ni skrivnost:) tnxy pa pa
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov