Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

včeraj, 19.3.

Napisal/-a dgrejtest So mar 20, 2004 10:05 am

spoštovani nočni dirkači!

kere sisice! včeraj sem bil na dragu.. in kaksno razočaranje! do kam so zadeve prišle! par kretenov najstniških let se s starimi kripami izživlja med gledalci!
Hvala za beden vecer! se posebej bi se rad zahvalil vozniku črnega VR6 (LJ), ki je delal "burnout" na pesku in mi zaprasil sveze opran avto ter mi naredil kar lepo število novih luknjic na laku!!!!!! če ga kdo pozna naj mu j**e mater v mojem imenu! (pa ni bil edini...tudi kranjski VR6 in nek bel golf sta izkazala svoj izjemno visok nivo in IQ)
svaka čast tudi vozniku podrtega BMWja predvojnega letnika, ki je gonil med gledalci... ja si frajer... pa sedez ni zato, da lezis v avtu!
pohvale tudi par hondasem... isto sranje kot zgoraj.
svoje podrte avtomobile raje peljite na odpad, kot pa da se delate pametne po brnčičevi in se va m vsi smejijo!

Me se lep cas ne bo na B.

Keri kreteni!

Pero

PS: Zgornji komentar se seveda ne nanaša na MiNeERje...
[img]http://peter.si21.com/celica/celi_sig.jpg[/img]

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Re: včeraj, 19.3.

Napisal/-a Nu-NRG So mar 20, 2004 10:07 am

dgrejtest je napisal/-a:spoštovani nočni dirkači!

kere sisice! včeraj sem bil na dragu.. in kaksno razočaranje! do kam so zadeve prišle! par kretenov najstniških let se s starimi kripami izživlja med gledalci!
Hvala za beden vecer! se posebej bi se rad zahvalil vozniku črnega VR6 (LJ), ki je delal "burnout" na pesku in mi zaprasil sveze opran avto ter mi naredil kar lepo število novih luknjic na laku!!!!!! če ga kdo pozna naj mu j**e mater v mojem imenu! (pa ni bil edini...tudi kranjski VR6 in nek bel golf sta izkazala svoj izjemno visok nivo in IQ)
svaka čast tudi vozniku podrtega BMWja predvojnega letnika, ki je gonil med gledalci... ja si frajer... pa sedez ni zato, da lezis v avtu!
pohvale tudi par hondasem... isto sranje kot zgoraj.
svoje podrte avtomobile raje peljite na odpad, kot pa da se delate pametne po brnčičevi in se va m vsi smejijo!

Me se lep cas ne bo na B.

Keri kreteni!

Pero

PS: Zgornji komentar se seveda ne nanaša na MiNeERje...

Zato mene ze nekaj casa ni. ;) Ceprav pa me zdej matra da vidm koji folk je tam ;)
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Matt
Uporabnik

Napisal/-a Matt So mar 20, 2004 10:08 am

:rofl :rofl :rofl in hkrati za :cry: :cry: :cry:

drugače se pa strinjam s perotom
www.mhd-racing.com
Slika Na novo rojen 04.07.2004

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale So mar 20, 2004 10:48 am

Ravno zaradi takšnih prepotentnežev jaz ne hodim na te zadeve (če se je morda kdo že spraševal zakaj me nikoli ni) - mi je pa žal, ker je to sicer lepa priložnost za druženje. No ampak kaj čem, enostavno ne trpim takšnih izpadov in se temu rajši izognem z veliko "varnostno razdaljo".

Vedno se najdejo takšni, ki take zadeve izrabijo za ego booster. Ne rečem, da bi jih moral kdo kontrolirat in mirit, samo dokler folk ne bo sam imel občutka kako se mora tam obnašat, do takrat mene tam ne bo.

Moje mnenje pač.
Slika Slika

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR So mar 20, 2004 10:57 am

Sale je napisal/-a:Ravno zaradi takšnih prepotentnežev jaz ne hodim na te zadeve (če se je morda kdo že spraševal zakaj me nikoli ni) - mi je pa žal, ker je to sicer lepa priložnost za druženje. No ampak kaj čem, enostavno ne trpim takšnih izpadov in se temu rajši izognem z veliko "varnostno razdaljo".

Vedno se najdejo takšni, ki take zadeve izrabijo za ego booster. Ne rečem, da bi jih moral kdo kontrolirat in mirit, samo dokler folk ne bo sam imel občutka kako se mora tam obnašat, do takrat mene tam ne bo.

Moje mnenje pač.

Se popolnoma strinjam-isti razlog zakaj me ni, že tko je dost krete---nov srečam čez dan na cesti ki misljo da so sumaherji :lol:

mini_db
Novinec

Kraj: Mengeš

Napisal/-a mini_db So mar 20, 2004 10:58 am

Jst bi pa rad pršu sam še nimam avta, če bo naslednji petek mi povejte bom že imel avto. Pa v en klub se moram včlanit, kake ideje so dobrodošle!

LP
HONDA- MOČ NAŠIH SANJ!

Uporabniški avatar
Slater
Novinec

Napisal/-a Slater So mar 20, 2004 11:01 am

same here!
1. ogrožanje prisotnih
2. debilno izkazovanje ega
3. uničevanja svojega in parkiranih vozil

Sem že razmišljal, da bi si šel te stvari pogledat. Glede na to, kok je blo lepo povedano po TV, da je vse pod kontrolo. Izgleda, da je bil članek na TV nekakšen oglas, da so poleg kontroliranih dragarjev uleteli še nekateri vaški zaplotniki in delali štalo.

Kolikor berem; če se bodo te stvari nadaljevale, bo enkrat res prišlo do incidenta, nakar bo javnost z prsti kazalo za vsakomur, ki ma na avtu vsaj 1 spoiler.

Pri tovrstnih "prireditvah" sicer ni redarjev, vendar pa bi morali vsaj nekateri od prisotnih poskušali malo urediti situacijo. Če se grupa razhajka, potem tudi ni smiselno razkazovati ega, če noben ne gleda.

Upam, da tovrstna druženja ne čaka tako črna prihodnost, kot je videti v tem trenutku :?
Slika

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo So mar 20, 2004 11:40 am

Ja jst sm biu tut učer dol na Brnčičevi, in morm rečt da je kr ene parkrat zlo mal mankal da nebi gdo koga zbou.Sploh pa je bla taka gužva, da če bi kšnga sam mal zanesl (al pr pospeševanju,izguba nadzora,...) bi bla loh velika tragedija. Tko da je res tale Brnčičeva kr nevarna ratala zarat takih kretenov. Sicer nasplošno mi je blo ušeč, k je blo full velik lepih autou in tut dost hudih pišk je blo za vidt. Tko da če je gdo med vami, k se tkole izživlja med gledalci, prosm da mal resnosti u glavo da nou pol prepozn.
LP

UnoTurbo
Nov uporabnik

Napisal/-a UnoTurbo So mar 20, 2004 11:41 am

Žal je vse res. Na začetku je bilo tole res lepo in prijetno druženje z ljudmi ki imajo podštresje počiščeno. Sem ter tja se je sicer našel nekdo ki je hotel malo izstopati vendar se je hitro umiril in sprevidel da ni point v tem. Kar je bilo včeraj... totalna polomija. Že res da je bilo ogromno ljudi, začuda tudi veliko predstavnic nežnejšega spola, lepih avtomobilov, vendar ljudje.. Tukaj se pa vse lepo konča. Vsekakor je bilo pričakovati da se bo po oddaji Preverjeno zgrnilo mnogo prepotentih mladcev razkazovati svoj kratki falus na tak način, vendar taka govedoreja kot je bila pa včeraj :(.. Nekateri so hitro dojel kako in kaj ter so se odpeljali. Upam da bo tole samo muha enodnevnica ter da se bo stanje spet normaliziralo. Sicer pa se pripravlja uraden drag v Lj, torej vsi tisti ki bi radi pokazali in dokazali da znate in zmorete se lahko pokažete tam.

Lp

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo So mar 20, 2004 11:43 am

mini_db je napisal/-a:Jst bi pa rad pršu sam še nimam avta, če bo naslednji petek mi povejte bom že imel avto. Pa v en klub se moram včlanit, kake ideje so dobrodošle!

LP

Klubov maš dost od Gas Tuninga, Club Special, Pole Position,...
Če bi rd recimo izvedu mal več info. pošl PM uporabniku Free Styler (Pole Position), za Gas Tuning pa recimo Saletu al pa Maky-ju :wink:
LP

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk So mar 20, 2004 12:01 pm

mi smo včer z frendi iskal tisto zloglasno brničičevo, pa nismo najd nč tašnga, kar bi blo podobnga draganju. A je to kje v bližini tiste računalniške štacune JAE??? nej mi plis kdo pove, lahk tud po pm-u

smo pa zato šli u btc na simobilov parkplac, kar pa tud ni blo slabo! še dons smelam gume :)

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi So mar 20, 2004 12:38 pm

Tok bedno je ratal... :cry:
Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d So mar 20, 2004 12:39 pm

Da se jaz pristavim loncek :D

Taki dragi kot so bili zadnje case se mi niso dopal prevec folka, logicno pa je da ti nemores kontrolirat 500 folka pa ce si bog ti nebo ratal!

Najboljse mi je na dragih takrat ko je res mal folka in da usi dragajo, zakaj bi mel gledalce! :twisted:
V malem stevilu se da najbolj izpeljat in najboljse poskrbet za varnost da se pac cloveka opozori da stoji prevec na progi itd...!
lp

Uporabniški avatar
Jonas
Novinec

Napisal/-a Jonas So mar 20, 2004 12:39 pm

dragr je napisal/-a:mi smo včer z frendi iskal tisto zloglasno brničičevo, pa nismo najd nč tašnga, kar bi blo podobnga draganju. A je to kje v bližini tiste računalniške štacune JAE??? nej mi plis kdo pove, lahk tud po pm-u

smo pa zato šli u btc na simobilov parkplac, kar pa tud ni blo slabo! še dons smelam gume :)

sej tud ce bi najdu nebi nc pamtnga vidu. Itak je blo 560 avtomobilou in 34978 ljudi. Neverjetno - tolk folka se na sejmih ni pomoje. Ce misls se kdaj it ke ti predlagam na parkiras pred Siesto pa gres pesaka k uceri je blo nemogoce parkirat kje bolj v blizini. Tolk folka je pa pomoje tm zdej zato k vsak k je vidu Preverjeno in ve kje je Brnciceva si rece, ajde gremo pogledat. In pol se najdejo eni idijoti k tistico tista jetra tm med parkiranimi avti, sam caku sm kdaj mi bo en spegu odlomu - pol bi pa jz njemu neki odlomu. Pomoje je edina resitev najdba nove lokacije in dogovarjanje za meeting na skritem prostoru. Do takrat miru pomoje nebo vec.

LP
Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S So mar 20, 2004 12:42 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Sedicivalvole
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Sedicivalvole So mar 20, 2004 1:47 pm

Totalna beda, nimam kej za rečt! Sam čaku sem, kdaj bo kje počl... Jest tud ne mislim vec hodit na drage teh oslov gledat, ki jih boli k***c za varnost in pridejo kazat svoj prepotentni ego. Kot je ze en moj predhodnik rekel: ORNK ZGREŠENO!!!
Ne vem, kako se sploh še da iz takega zosa ven prit... :evil:
Slika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale So mar 20, 2004 1:50 pm

G-4S je napisal/-a:...in itak, da sm sam še lučke vidu :lol:

A ledice? :lol: :lol: :lol:

No sej ravno to je - vsi znanci me sprašujejo, ko me srečajo: ej ti, kva se to tam neki na Brnčičevi dirka pa to, dej to morm it pa prov pogledat enkrat.

Pa pišuka no - folk če vas dirke tok veselijo pa pejte mal gledat državno prvenstvo in tko mal podprite ta šport. No razen če gre tuki res sam za tripanje na adrenalinu pa kot smo že večkrat omenil "umetno gnojenje" egota.

Eh, sej je ne bom razburjal, ker mi tole lahko mimogrede eksplodira nazaj v faco, pa se mi nekak ne da s tem ubadat. Sam tole kar je zdaj nastalo iz teh drag race-ov je pa sam :shock: :shock:
Slika Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d So mar 20, 2004 1:55 pm

Se strinjam Sale to je samo se :shock: :shock: :shock:

Uporabniški avatar
+Gambit+
Novinec

Napisal/-a +Gambit+ So mar 20, 2004 2:05 pm

Tudi jaz sem zelo razocaran postal nad Brncicevo...nazalost je res nemogoce tok veliko ljudi kontrolirat...

Drugace pa dragi ze dolgo niso vec samo pod okvirom MiNeRjev in Medota & co...obstaja ze kar dost skupin, vsi majo svoje lokacije in svoje drage...
Slika
02' TOUGE GHOST

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS So mar 20, 2004 2:22 pm

kaj nej rečem... vse ste že povedal... se totalno strinjam z vami...
zato sem tud jst šu po 10min.
bedarija... folk je pršu gledat ne pa dragat...
pa ko sem šu proti avtu, vidm v parkiranih avtomobilih sedet mamice z otroki,
medtem ko so fotri gledal "drag"... tooooo much!

sicer pa nej lost kej pove, sej oni baje organizirajo supa dupa drage...
heh... mogoče včasih, sam kdo bo pa tole kontroleru itd. to pa ne vem :?

mam občutek, da če se bo tole nadaljeval, bo enkrat sam pošteno počl, pršlo
do velikega sranja... se umiril čez poletje... pozim bomo pa spet sam tisti
ta "nori" zmrzoval :lol: ampak se bo pa vsaj dragal :lol:
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov