dgrejtest je napisal/-a:spoštovani nočni dirkači!
kere sisice! včeraj sem bil na dragu.. in kaksno razočaranje! do kam so zadeve prišle! par kretenov najstniških let se s starimi kripami izživlja med gledalci!
Hvala za beden vecer! se posebej bi se rad zahvalil vozniku črnega VR6 (LJ), ki je delal "burnout" na pesku in mi zaprasil sveze opran avto ter mi naredil kar lepo število novih luknjic na laku!!!!!! če ga kdo pozna naj mu j**e mater v mojem imenu! (pa ni bil edini...tudi kranjski VR6 in nek bel golf sta izkazala svoj izjemno visok nivo in IQ)
svaka čast tudi vozniku podrtega BMWja predvojnega letnika, ki je gonil med gledalci... ja si frajer... pa sedez ni zato, da lezis v avtu!
pohvale tudi par hondasem... isto sranje kot zgoraj.
svoje podrte avtomobile raje peljite na odpad, kot pa da se delate pametne po brnčičevi in se va m vsi smejijo!
Me se lep cas ne bo na B.
Keri kreteni!
Pero
PS: Zgornji komentar se seveda ne nanaša na MiNeERje...
Sale je napisal/-a:Ravno zaradi takšnih prepotentnežev jaz ne hodim na te zadeve (če se je morda kdo že spraševal zakaj me nikoli ni) - mi je pa žal, ker je to sicer lepa priložnost za druženje. No ampak kaj čem, enostavno ne trpim takšnih izpadov in se temu rajši izognem z veliko "varnostno razdaljo".
Vedno se najdejo takšni, ki take zadeve izrabijo za ego booster. Ne rečem, da bi jih moral kdo kontrolirat in mirit, samo dokler folk ne bo sam imel občutka kako se mora tam obnašat, do takrat mene tam ne bo.
Moje mnenje pač.
mini_db je napisal/-a:Jst bi pa rad pršu sam še nimam avta, če bo naslednji petek mi povejte bom že imel avto. Pa v en klub se moram včlanit, kake ideje so dobrodošle!
LP
dragr je napisal/-a:mi smo včer z frendi iskal tisto zloglasno brničičevo, pa nismo najd nč tašnga, kar bi blo podobnga draganju. A je to kje v bližini tiste računalniške štacune JAE??? nej mi plis kdo pove, lahk tud po pm-u
smo pa zato šli u btc na simobilov parkplac, kar pa tud ni blo slabo! še dons smelam gume
G-4S je napisal/-a:...in itak, da sm sam še lučke vidu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov