Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
fUATPANZa
Novinec

Kraj: Ptuj

Avto trgovine Graz

Napisal/-a fUATPANZa Ne mar 21, 2004 3:00 pm

Jutri grem v graz in me zanima, ki so kakšne omembe vredne trgovine? Ali pa na poti do tam. V Seierssbergu je kaj?

lp

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen Ne mar 21, 2004 8:46 pm

Oglasiš se lahko pri Reifen Ruhdorfer pri izstopu iz avtoceste. Na krožnem zaviješ desno za center, nato pa spet takoj desno dol iz glavne ceste (nasprot Opla in zraven Pugija). Nimajo samo gum in felten (čeprav te bo ob vstopu zadela kromirana 22-ka :lol: ), imajo dost za tuning in styling, bli so pa celo na minulem sejmu v Celju (tist ta najbolj bleščeč prostor zgoraj v novi hali :P, kjer so kazal celo nekakšne custom feltne?!) . Pohvale z moje strani. Pejt k hčeri Elke ker ji res ni nič odveč.

Tut sam sem se enkrat hotu poglobit v ponudbo takšnih trgovin v/ob Grazu, sam še nisem uspel. Če še kdo pozna kej, nej pove...

LP Tilen
Slika

ivan320d
Novinec

Kraj: CE

Napisal/-a ivan320d Ne mar 21, 2004 9:17 pm

Tilen je napisal/-a:Oglasiš se lahko pri Reifen Ruhdorfer pri izstopu iz avtoceste. Na krožnem zaviješ desno za center, nato pa spet takoj desno dol iz glavne ceste (nasprot Opla in zraven Pugija). Nimajo samo gum in felten (čeprav te bo ob vstopu zadela kromirana 22-ka :lol: ), imajo dost za tuning in styling, bli so pa celo na minulem sejmu v Celju (tist ta najbolj bleščeč prostor zgoraj v novi hali :P, kjer so kazal celo nekakšne custom feltne?!) . Pohvale z moje strani. Pejt k hčeri Elke ker ji res ni nič odveč.

Tut sam sem se enkrat hotu poglobit v ponudbo takšnih trgovin v/ob Grazu, sam še nisem uspel. Če še kdo pozna kej, nej pove...

LP Tilen

tud jst sm že bil tam, prava paša za oči. sam hčerke pa nism vidu-a je dobra??? :vc
je pa tud v leibnitzu neki, sam ni tok dober -forstinger (vsaj mislim)
Slika
Slika

Uporabniški avatar
fUATPANZa
Novinec

Kraj: Ptuj

Napisal/-a fUATPANZa Ne mar 21, 2004 9:19 pm

Kaj to je še dalje od seiersberga oziroma za seiersbergom?
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov