Ali ima kdo kakšne izkušnje z nosilci za prevoz koles na strehi. Kateri model , dobre slabe strani . Pogoj je , da lahko transportiram 3 kolesa ( nekateri modeli nosilcev so tako široki , da lahko montiram samo 2 komada )
Jest sem pri Forstingerju v Celovcu kupu Mercure nosilce za na streho in jih mam ze 4 leta, pa moram rect, da so ful v redu, stabilni. So kopija tegale Thule:
Evo, sem najdu slikce prav od tega:
Cena, bla je 299 schilingov takratnih, blo je pa to pol toliko, kot Thule.
Mi mamo Thule, kupleni v Sloveniji (ne prešat kje, k nimam blage), so pa čist obični na ključavnco, na streho grejo pa štirje. So pa kvalitetni in vsekakor priporočam.
Če si iz Lj, stopi do Thule trgovine na dunajski. je kakšnih 100m oddaljena (v smeri proti centru) od bežigrajskega štadiona..
doma mamo thule-jeva nosila in morm rečt, da so res kvalitetna in vzdržljiva.
mogoče je malo dražji ampak oblika je pa ta prava. V Ce ga prodaja Avto Celje, verjetno pa se ga da dobiti tudi drugje. Samo po prtljažnik hodit v tujino pa se verjetno ne splača(gorivo,cestnine itd ??), ali pa je res toliko ceneje? Imate kakšne točne cene v primerjavi z našimi trgovinami
LP
mogoče je malo dražji ampak oblika je pa ta prava. V Ce ga prodaja Avto Celje, verjetno pa se ga da dobiti tudi drugje. Samo po prtljažnik hodit v tujino pa se verjetno ne splača(gorivo,cestnine itd ??), ali pa je res toliko ceneje? Imate kakšne točne cene v primerjavi z našimi trgovinami
LP
Moje priporočilo je edino to, da ne varčuješ pri nakupu.
Jaz sem si nabavil en poceni noname prtljažnik in se je ob prvi vožnji po avtocesti zvil tako, da je kolo viselo pod kotom 45 stopinj. V glavnem ... ne varčuj pri tem in kupi raje nekaj kvalitetnega.
Cocaine is God's way of saying you're making too much money.Cocaine is a hell of a drug.