CM je napisal/-a:nima smisla če se lažeš pa kompliciraš če veš da te je videl...no to je odvisn tudi od policaja-lohk imaš srečo lohk pa tudi ne...jaz se pa privežem tudi če premaknem avto sam za en meterverjetno zato k me je en norc vozil naokol na sovoznikovem sedežu se pa ni dalo pripet
[YuGo] je napisal/-a:CM je napisal/-a:nima smisla če se lažeš pa kompliciraš če veš da te je videl...no to je odvisn tudi od policaja-lohk imaš srečo lohk pa tudi ne...jaz se pa privežem tudi če premaknem avto sam za en meterverjetno zato k me je en norc vozil naokol na sovoznikovem sedežu se pa ni dalo pripet
če nisi bil pripet, bi pa lahko ven skočo
saj bi če nebi avto skoraj ob ograjo drajsal Tilen je napisal/-a:Nasvet: ne lagat, če veš, da te je vidu. Zadnjič nas je blo 5 v avtu, js se kao prvežem takoj k ga zagledam iza ovinka (sam me je vidu). Prvu je reku, da nismo bli prvezani (nisem nič oporekal) in da bo to 5 položnic 50 jurjev, pol je reku, da bo eno napisu za vse (10 jurjev), na konc mi je uspel z opozorilom. Tako da se včasih splača bit pošten... Če bi mu že na začetku težil, da sem bil prvezan, verjetno ne bi blo tako.
LP Tilen
peters je napisal/-a:Koga, razen sebe, ogrožam, če se ne pripnem????
Zakaj pol moralo policaji zaradi tega težit?

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov