Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Pyrat
Nov uporabnik

pomoč pri čudni nesreči!!!

Napisal/-a Pyrat Sr nov 27, 2002 4:22 pm

Pred par dnevi sem se na AC zaletu v kavč, ki je stal na prehitevalnem pasu, pa ne se mi smejat fantje to je žalostno.
Kdo krije škodo???

Darlok
Nov uporabnik

Re: pomoč pri čudni nesreči!!!

Napisal/-a Darlok Sr nov 27, 2002 4:51 pm

Pyrat pravi:
Pred par dnevi sem se na AC zaletu v kavč, ki je stal na prehitevalnem pasu, pa ne se mi smejat fantje to je žalostno.
Kdo krije škodo???

Po mojem bi moral krit škodo DARS. Mislim, da so solidarnostno odgovorni al kak se že temu reče. Bi moral kjakega pravnika vprašat.

Se je pa men tud neki podobnega SKORAJ zgodlo. Sem se peljal po AC in tudi na prehitevalnem pasu je bilo KOLO (bicikl- dirkalc). Komaj sem se mu izognil, ker sem šel 140, pa prej ga nisem videl, ker sem ravno na prehitevlani pas skoču, ko sem hotu tovornjak prehitet.

G-4S

Napisal/-a G-4S Sr nov 27, 2002 6:35 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr nov 27, 2002 7:32 pm

Pa se to clovk ne more verjet. Pol si pa zamisl da se ti to zgodi pri 200+. Pol pa zakaj so smrtne zrtve. Jah kaj cmo Rutar ima akcijo

[Sporočilo uredil/a Sej na dan 27.11.2002 ob 19:35 GMT]
SlikaSlika

grehc
Novinec

Kraj: Lublana

Napisal/-a grehc Sr nov 27, 2002 8:27 pm

Samo moje mnenje:

Glede na to ,da plačaš AC so oni odgovorni, da je cesta OK, zato so tudi odgovorni, ker maš avto zbit.

Lohk se pritožiš samo na tramvaj komando pomoje, da od DARS-a ne boš dobil nič.

Moja iskušnja.

Jest sem se za las izognil biciklu ponoči na AC pri 130km/h, se sreča, da je bla prazna avtocesta, da sem mel plac avto lovit, drač bi se pa tud razletu, je pa sovoznik(fotr) reku, da je bil bicikl že zbit se pravi, da ga je en po vsej verjetnosti ža nabasal.

Edina možnost je, da najdeš lastnika kavča. Veliko sreče, sej celi ste vsi ne je sam pleh pokrivlen ne.
Zmaga tisti, ki z najpočasnejšim časom vožnje pride prvi skozi cilj.
Slika

vladek
Stalni uporabnik

Napisal/-a vladek Če nov 28, 2002 7:39 am

grehc: dars ima ac zavarovane pri zavarovalnice za take primere, naceloma bi moral dobiti povrnjeno.
Slika

Uporabniški avatar
Diesel
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Diesel Če nov 28, 2002 12:23 pm

Tud jaz imam podobno izkušnjo.V nedeljo zvećer+malo megle se peljem MB-LJ,priletim proti prvemu tunelu (pri Trojanah) enih 150 na sredi Ac pa razsipana prikolica z balami sena.Blo je na knap. En tipson pa veselo naklada nazaj na prikolico.Aja pa niti vseh 4 blinkerov ni mel. In če bi ga povozo?
Slika

grehc
Novinec

Kraj: Lublana

Re: Re: pomoč pri čudni nesreči!!!

Napisal/-a grehc Če nov 28, 2002 12:40 pm

vladek pravi:
grehc: dars ima ac zavarovane pri zavarovalnice za take primere, naceloma bi moral dobiti povrnjeno.

Ej vladek sej jest upam, da bo dobil sam pa veš, da se motajo na vse načine, ker vedno lahko rečejo, da vožnje nisi prialgodil razmeram na cesti, da bi mogel predvideti, da je lahko na prehitevalnem pasu kavč:D in podobne traparije.

Vsekakor pa naj, da odškodninski zahtevek.
Zmaga tisti, ki z najpočasnejšim časom vožnje pride prvi skozi cilj.
Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S Če nov 28, 2002 2:59 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Zazko
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Zazko Če nov 28, 2002 3:41 pm

Men se je tut neki tazga zgodil!
Vozm iz strani morja (pocitnce):) proti Lj. in kr naenkrat kolo pred mano, na leu pas pa nisem mogu zapelat, k je bla uizi kolonca (par autou). In kva zdej narest pr 160 kmh? Mau po bremzi in cez kolo! K sem pogledu v ogledalo sem vidu sam kako kolo leti po zraku. Prou dobr pogled je biu. Kva je blo z vozilom? NC!!! Zakaj??? Kr sem HVALA BOGU vozu glih od fotra terenca Tojoto Lendcruiser! Tist je pa itak pou metra nad tlemi.
Dobr ane?
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Re: Re: pomoč pri čudni nesreči!!!

Napisal/-a X-Hair Če nov 28, 2002 7:40 pm

Diesel pravi:
Tud jaz imam podobno izkušnjo.V nedeljo zvećer+malo megle se peljem MB-LJ,priletim proti prvemu tunelu (pri Trojanah) enih 150 na sredi Ac pa razsipana prikolica z balami sena.Blo je na knap. En tipson pa veselo naklada nazaj na prikolico.Aja pa niti vseh 4 blinkerov ni mel. In če bi ga povozo?

Vstavu bi se pa mu mal razlozu Slika da kar dela je pa "mogoce" mal nevarno.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Meggy
Nov uporabnik

Napisal/-a Meggy Pe nov 29, 2002 7:52 am

Moj prjatu je na AC povozil en kup desk, tko da je vse 4 felgne sesu (ksreči še jeklene).Je klicu na DARS In so mu vso škodo povrnili,Tko da jz mislim, da s ttem ne bi smelo bit problemov.
A.-P.Don

Uporabniški avatar
Meggy
Nov uporabnik

Napisal/-a Meggy Pe nov 29, 2002 7:55 am

Pa veš ka sem enkrat Slišu po radiu!Po AC smer MB-CE se je sprehajala domača svinja in to v okolici tunelov.Ka lahko verjame kdo, da nekomu prašič uide iz svinjaka in pol pohaja po AC?!!!!!!!!!!!
A.-P.Don

Zazko
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Zazko Pe nov 29, 2002 2:04 pm

Meggy prau
Pa veš ka sem enkrat Slišu po radiu!Po AC smer MB-CE se je sprehajala domača svinja in to v okolici tunelov.Ka lahko verjame kdo, da nekomu prašič uide iz svinjaka in pol pohaja po AC?!!!!!!!!!!!

Pol pa klices fotra!
Ej fotr, jst sem meu prometno na avtocesti. Svinja se mi je zabila v avto!!!!
On pa: Kira svinja? J*** mu mater takoj, in mu uzem kuponcek!!
Ti pa: Njej jo raj nebi j***, kuponcka pa tut nima, k je domaca svinja!!! Pa se smrdi!!! :) :) :) :) :)
Ha ha ha ha
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov