woolff je napisal/-a:Po eni strani težko vprašanje. Mislim, da v lantri glede na ceno več dobiš motorji pa so itaki v obeh vredu. Jaz osebno sem bol za lantro.
Vic Gledano denarno dobis vec opreme v lantri kakor v mondeu. Ampak mondeo pa lantra je kot noc in dan Jaz sem bolj za mondea.
Saj se strinjam z vami.
Ker, če že gremo tako daleč ta avta po moje ne moreš niti primerjati med sabo, ker mislim, da je tu glede na ceno velika luknja.
Mondeo bi se že lažje primerjal z kako mazdo6, hondo acord, opel vectro ali pa kaj podobnega po kvaliteti, ceni in zmogljivostih. Da me ne boste narobe razumeli, lantra tudi ni glih slabe kvalitete
Avto bo namenjen predvsem za družinske namene, predvsem pa se mi gre za otroka da mu je udobno in karseda najbolj varno v avtu.
Po tem kar ste mi predlagali ima mondeo prednost pred lantro plus tega je dosti bolj prostornejši kot lantra.
Kljub temu HVALA vsem za odgovore.
Kaj pa ce kupis mojo vectro karavan 1.6 16V l.98 ? Meni je za druzinske in nedruzinske potrebe super sluzu, pa se za 1600000 tezko dobis kaj tako ohranjenega v tem razredu.