Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Lojzek
Novinec

Kdo obvlada A3 styling?

Napisal/-a Lojzek Sr apr 14, 2004 5:19 pm

Rabim ga dol spustit spredaj 2 zadaj 3 cm. dat spojler na vrh vrat prtljažnika, potem nekega blagega na pragove (ker spredja ne bom dajal nič in zadaj tudi ne), kupit nove feltne na katere pašejo 225/45/17 gume, ki (zelo pomembno) ne štrlijo iz avta ven ampak so spredaj z odbijačem poravnane (zadaj bi jih podložil za tisti centimeter). in pa še kromast izpuh (samo nastavek ne celega lonca).

kdo je majster da se spozna na styling te znamke in ima tudi PREDVSEM veliko izbiro felten? moram ga nekam peljat kjer ti človek z veseljem vse razloži, pokaže in svetuje in predvsem ne pametuje ter ima izkušnje. obstaja kdo tak?

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Sr apr 14, 2004 5:38 pm

Ja na enem mestu bos mal tesko vse zrihtal.
Bos moral za feltne k enemu, za pragove k drugemi in spet za nastavek k tretjemu.
Kaj pa vem, jst bi na A3 dal 17" Mille Miglia Action, al pa mogoce kaksen model od OZ Racing (tanov model Forgiata mejbi? ;)). Poglej si mal na netu razlicne feltne. Itak je to stvar tvojega okusa. Na pragove se lih ne spoznam najbolje. Lahko gres k Edotu v LJ, al pa kupis pri pooblascenem prodajalcu pragove za A3 s papirji. Nastavek pa dobis kjerkoli... ce si iz LJ gres k kakemu Novaku, Avtogalant, Laus...
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Lojzek
Novinec

Napisal/-a Lojzek Sr apr 14, 2004 6:38 pm

Daco je napisal/-a:Ja na enem mestu bos mal tesko vse zrihtal.
Bos moral za feltne k enemu, za pragove k drugemi in spet za nastavek k tretjemu.
Kaj pa vem, jst bi na A3 dal 17" Mille Miglia Action, al pa mogoce kaksen model od OZ Racing (tanov model Forgiata mejbi? ;)). Poglej si mal na netu razlicne feltne....

ja no, če ma človek trgovino lahko vse skupaj nabere, sploh če maš kataloge in izkušnje.

Mille Miglia Action zgledajo ok na sliki samo kako bo pa to v živo. a veš to mi je problem največji. potem jih pa dobim dam gor in zgledajo povprečno. un filing da bi si lukno v koleno zvrtal. na netu gledat feltne je sicer ok, samo še vedno rabiš primerke v živo. dona a je kak styling/tuning show kje v bližini zdaj v roku kakega meseca ali dveh?

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Sr apr 14, 2004 8:09 pm

Ja 24.04.2004 imas tuning show v Mozirju ;)

Drugac sem pa sam prepricanja, da si moras avto zrihtati po svojih zeljah in okusu, ne pa da vidis na enem avtu pa pol to kopiras :P

Glede feltn, zberes si nekaj favoritov prek neta, pol si jih pa pogledas se v zivo in vidis ce je to res to! Mille Miglia gres lahko pogledati k Stipicu v LJ-Polje, OZ mas itak pri Spanu... Mas pa tut nekaj wheel-wizardov na netu, kjer lahko priblizno nastavis feltno na svoj avto in pogledas kako bi zgledalo. To da bi pa vse nasel pri enemu pa se vedno ne verjamem. Al mislis, da si bos iz kataloga bolj predstavljal stvari? Sicer pa ne vidim kaj bi bilo narobe, ce kupujes dolocene stvari pri tistih prodajalcih, ki so specializirani za to... ne pa da kupis feltne + pragove + nastavek pri kakem maherju ala A3M. Jst osebno bi raje feltne poiskal posebej, za pragove bi se oglasil pri Fazerju in drugih mojstrih, itd.

No to je sicer zgolj moje skromno mnenje... ;)
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

BL-R
Nov uporabnik

Napisal/-a BL-R Sr apr 14, 2004 8:56 pm

Lojzek je napisal/-a:
Daco je napisal/-a:Ja na enem mestu bos mal tesko vse zrihtal.
Kaj pa vem, jst bi na A3 dal 17" Mille Miglia Action, al pa mogoce kaksen model od OZ Racing (tanov model Forgiata mejbi? ;)). Poglej si mal na netu razlicne feltne....

ja no, če ma človek trgovino lahko vse skupaj nabere, sploh če maš kataloge in izkušnje.

Mille Miglia Action zgledajo ok na sliki samo kako bo pa to v živo. a veš to mi je problem največji. potem jih pa dobim dam gor in zgledajo povprečno. un filing da bi si lukno v koleno zvrtal. na netu gledat feltne je sicer ok, samo še vedno rabiš primerke v živo. dona a je kak styling/tuning show kje v bližini zdaj v roku kakega meseca ali dveh?

Mille Miglia zgledajo fantastično, spoh pa meni osebno zgleda svetovno antracit barva, za 16" jih lahk vidiš na mojem Leonu, 17" zgledajo pa še tolk bol svetovno. Pa itak styling mora bit po lastnih okusih, denarnih zmožnostih, pa paprijev ne izpusti...
BL-R -gsm1

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Kraj: Trnovo (LJ in GO)

Napisal/-a s.Hio Sr apr 14, 2004 11:15 pm

Za feltne ti priporocam da gres do Špana v Brezovico, kjer imajo ogromno izbire in vse bos videl v zivo razstavljeno. Glede nastavkov pa imajo kar nekaj v a3m, drugace pa jih ima tud avtogalant ogromno. Pragove in spojler pa ti priporocam od ms design ker ni prevec vpadljiv ali pa kaksen od lester. Za ms design je generalni Fazer, za Lester pa Avtostil v Ljubljani (nekje pri lpp-ju ima zdaj poslovalnico). Obe firmi pa imajo kataloge na internetu.

Za a3 se da dobit tudi kaksne kopije spojlerja in pragov, predvsem od ms design in potem potegnes papirje z uradne strani, tako seveda prihranis polovico ali se vec.
Slika
Bolje je imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj.

Lojzek
Novinec

Napisal/-a Lojzek Če apr 15, 2004 9:45 am

no to fantje to. :) zdej pa imam informacije. bomo obiskali te štacune.

kar se tiče showov kjer vidiš stvari v živo je to ravno to. da vidiš kako kaka reč paše na avtu in potem vprašaš lastnika, ker to je točno to kar si iskal in ti pade v oči in moraš met. približno tako kot če bi šel v ženevo, tam videl avto ki ga moraš met. vprašaš kje jih pordajajo in geš kupit. na showih je pa tako da eden ma dobre feltne, drugi dober spojler, tretji dobro notranjo opremo. težko najdeš takega da bi pasalo vse po lastnem okusu, bistvo pa je da potem lastnika baraš kje je kaj dobil. jaz sem tu začetnik totalni, bi pa malo spedenal avto, ko že moram nekam denar zapravit :)

Lojzek
Novinec

Napisal/-a Lojzek Če apr 15, 2004 9:46 am

a no pa hvala za nasvete. če ima še kdo kaj kar povejte :)

Lojzek
Novinec

Napisal/-a Lojzek Ne apr 18, 2004 10:45 pm

danes sem videl mille miglia action v živo in moram reč da res spodobno igledajo :) kdo jih prodaja? kake so kaj cene 17"?
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov