no meni se zdi, da ko kupis ti neki avto (predvsem nove) in ce se ti nic ne kaj prevec zameri v prvih treh letih je najbolje, da ga mas dokler ga lahko imas in ko je zadeva za na odpad, ga ali prodas ali pa staro za novo (kao EUROTAX+350.000SIT reklame za novi avto) zamenjas. Nimam ravno 14 let starega avtomobila ampak verjamem, da bom imel ta avtomobil se karkih 2-3leta in bo ze na 14 oziroma vec kot 14.
Japonski avtomobili (toyota, honda) imajo na rjavenje 12let garancije, tako da tudi ce se tam kaj zgodi, jim pac reklamiras, glede motorja in vsega ostalega pa ni tako roznato. Za toyoto vem, pravijo da je najzaneslivejsi avto, za hondo pa nebi vedu. Mi je pa kot omenjeno ta honda zelo pri srcu in ce bi sedaj imel 10 miljonov bi zelo verjetno vlozil v ta avtomobil.
Glede na to da je ta verzija accorda, se relativno nova, bo potrebno se kako leto dve pocakati, da bojo cene rabljenih padle na 3miljone in se potem vzame rabljenega. Kar sem jaz gledal, je ze osnovna verzija (comfort) zelo zelo lepo opremljena in jaz razen potovalnega racunalnika, meglenk, xenon luci in umivalnikov za lucine najdem. Je pa tudi res, da jih ni ne vem kako dosti na cesti.
kaj bi dal, da se avto nebi kvaril...