4 šraubi so in pride 11.5 cm ne vem pa a merim od začetka do konca šraufa al od sredine al od kraja da vem pol kašne felge naročit
Dimenzija gume zdej 155/75/R13 4x 115 pride sam nism prepričan če sm prou meru

Pacek je napisal/-a:sm zdej iskov 2 ure pa nism najdu na netu točnih podatkov![]()
Hyundai ATOS URBAN 1.0 4 vijaki so gume 155/75/R13 sam gume nimajo veze =)
če ker kdo kaj več najde samo dvomim al pa povejte kako nej prou pomerm da se ne bom zajebou
Pacek je napisal/-a:*atos=4x114,3 tole bo ja jao a so loh teli korejci se bl zmesan a niso mogl dat 4x100 ne more bit 4x114,3 sm šu h enmu je reku da je nemogoč dobit v slovenij tele felge lite
ma kdo drugačno mnenje ? lahko kdo zrihta ?
ej domžalčan učer si neki govoru, da ma dolebjska ke pocen gume pa litke, a si mel kej bl točnga u glavi, al sam kot dolenska nasplošnodomzalcan21 je napisal/-a:Pacek je napisal/-a:*atos=4x114,3 tole bo ja jao a so loh teli korejci se bl zmesan a niso mogl dat 4x100 ne more bit 4x114,3 sm šu h enmu je reku da je nemogoč dobit v slovenij tele felge lite
ma kdo drugačno mnenje ? lahko kdo zrihta ?
poglej v mojo garažo, jst mam 114,3mm razmak med šraufi, mas pa tut feltne k majo pac kao za 5 šraufov sam je fora da ni za avtomobile k so na 5 šraufov, ampak možnost da namestis na avto k majo razmak 4x100mm oziroma 4x114,3
Poglej mal, ce te pa kej vec zanima pa PM, drgac pa na jesenicah mislm da ma ČOP vse zate
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov