Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Pacek
Novinec

ŠE SO DOBRI POLICAJI =)

Napisal/-a Pacek Če apr 15, 2004 1:33 pm

Evo mam eno pohvalo čez plave :lol:

Pred 5 minutam me je ustavu par sto metrov pred domom radar pelov mnogo preveč kot zmeri po naši vasi .. in sem se nekako lepo vedel in mi je dal samo opozorilo drugače bi plačal Uf =) tko da RESPECT :twisted:

Bom od zdej naprej vozu skoz 40 tlele okol bli so pa skriti za hribom tko da se jih sploh ni dal vidt da k si prpelov dol s hriba u parih sekundah je ze mahov z rdečo zastavco :D

Slika

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Če apr 15, 2004 1:42 pm

Drugič ti bo mahou s črno belo :D

Slika

andrav
Nov uporabnik

Napisal/-a andrav Če apr 15, 2004 1:46 pm

Policaji so psiholosko vzhicena golazen.

1. Poleti me je oglobil primorski policaj, in me po krivem obdolzil, da sem prehiteval cez polno crto. Se huje je to, da takrat sploh nisem bil v njegovem vidnem polju, ko me je "kao" videl. Policaj je bil na motorju.

2. V Nedeljo so me na prelep soncen dan zopet ustavili na ekstremno siroki cesti bogu za hrbtom (Skrilje - pod Golem), kjer sem peljal po klancu dol 65km/h namesto 50kmh. Spet kazen seveda, golazen.

Ena zenska je na viski izpostavi , ko pise kazen, hladna kot mrtvak. Tko, da moznost "pogovora" tud pod razno ni mozen.

Uporabniški avatar
germancarfan
Novinec

Kraj: kranj

Napisal/-a germancarfan Če apr 15, 2004 1:55 pm

ja velikrat je tko da ce naletis na zensko v uniformi si ga najbeal
ski and drive

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 Če apr 15, 2004 1:59 pm

andrav je napisal/-a:Policaji so psiholosko vzhicena golazen.

1. Poleti me je oglobil primorski policaj, in me po krivem obdolzil, da sem prehiteval cez polno crto. Se huje je to, da takrat sploh nisem bil v njegovem vidnem polju, ko me je "kao" videl. Policaj je bil na motorju.

Kasen primorski policaj????
Tle pri nas so sami ljubljancani, stajerci, dolenci, gorenci.....
To te je morebiti kak vaš oglobil ;)
:lol: :lol:

Ampak se strinjam da zenske v uniformi so prepotentne, zafrustrirane, nezadovoljne, pa tako naprej
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Če apr 15, 2004 2:19 pm

mazda-mx3 je napisal/-a:
andrav je napisal/-a:Policaji so psiholosko vzhicena golazen.

Kasen primorski policaj????
Tle pri nas so sami ljubljancani, stajerci, dolenci, gorenci.....
To te je morebiti kak vaš oglobil ;)
:lol: :lol:

Ampak se strinjam da zenske v uniformi so prepotentne, zafrustrirane, nezadovoljne, pa tako naprej

Predvsem nepristranske kar je zelo vredu ;) ne pa kaki policisti ki so pristranski pa samo zato ker mas mal lepsi avto al pa karkoli, se naprdne proti tebi ;) medtem ko policistko zanima samo prekrsek katerega si naredil ;)
Jaz sem imel do sedaj take izkusnje ;)
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

peters
Stalni uporabnik

Kraj: PTUJ

Napisal/-a peters Če apr 15, 2004 3:03 pm

andrav je napisal/-a:Ena zenska je na viski izpostavi , ko pise kazen, hladna kot mrtvak. Tko, da moznost "pogovora" tud pod razno ni mozen.

Gotovo je hladna še kje drugje

Policaj - samo, da ima uniformo na sebi, pa več ni človek ampak neka nadčloveška rasa, ki pomiluje vse pod sabo - skratka za pomendrat.

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Če apr 15, 2004 3:08 pm

mazda-mx3 je napisal/-a:Ampak se strinjam da zenske v uniformi so prepotentne, zafrustrirane, nezadovoljne, pa tako naprej

glede na zadnje pritozbe okrog nadlegovanja na delovnem mestu, so vsaj zadovoljene, ce ze zadovoljne ne morejo bit :twisted:
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Kraj: brežice

Napisal/-a [g0ran24] Če apr 15, 2004 3:09 pm

mene je enkrat policaj v krškem je*o v 3 krasne ej cel avto mi pregledo kompletno not in ven, piho sm 0.0 pol pa menda mu ni blo dost pol je pa hoto da grem še z njim v zdravstveni dom na odvzem krvi ker je trdil da sm pod vplivom mamil ker se mi zenice ne širijo in ne krčijo(to je ugotovil v popolni temi) a v žilvjenju nism droge probo ka se pa alkohola tiče pa spijem par pirov na mesec. matr mu ej pol ure me je drko tam.

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby Če apr 15, 2004 5:54 pm

germancarfan je napisal/-a:ja velikrat je tko da ce naletis na zensko v uniformi si ga najbeal
Sm to je čist res, so me ustavl v mostah, nism bil pripet. Govorila je full potih, tko da sm use mogu dvakrat uprašat, pa še zajebavala me je če me u avtošoli niso učil kako se prpasa, pa kr neki uglavnm je ŽIVAL :evil:

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Če apr 15, 2004 6:16 pm

Eni so pa tud mal zmedeni pri svojem opravilu...

Zadnč se peljem pa jih vidm ko ustavljajo na drugi strani ceste. Pa me policaj zagleda in začne z loparčkom laufat na sredo ceste da bi me ustavu, sam jst sm pa po gasu pa kr lepo naprej pelu. Kako je gledu!!! :twisted: Sm mislu da bo šou za mano (bi mu povedu da ne sme čez cesto skakat tam kjer ni prehoda :P ), sam je samo začudeno bulu.
Drugič nej pa na pravi strani ceste stoji če me hoče ustavt. :P
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
Drasoss
Novinec

Napisal/-a Drasoss Če apr 15, 2004 6:27 pm

dejan84 je napisal/-a:Eni so pa tud mal zmedeni pri svojem opravilu...

Zadnč se peljem pa jih vidm ko ustavljajo na drugi strani ceste. Pa me policaj zagleda in začne z loparčkom laufat na sredo ceste da bi me ustavu, sam jst sm pa po gasu pa kr lepo naprej pelu. Kako je gledu!!! :twisted: Sm mislu da bo šou za mano (bi mu povedu da ne sme čez cesto skakat tam kjer ni prehoda :P ), sam je samo začudeno bulu.

DA BEST

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Pe apr 16, 2004 12:19 am

daewoo je napisal/-a:
germancarfan je napisal/-a:ja velikrat je tko da ce naletis na zensko v uniformi si ga najbeal
Sm to je čist res, so me ustavl v mostah, nism bil pripet. Govorila je full potih, tko da sm use mogu dvakrat uprašat, pa še zajebavala me je če me u avtošoli niso učil kako se prpasa, pa kr neki uglavnm je ŽIVAL :evil:

Eh dejte no.......... so prav ql punce. Men je, ko sem mel prometno, Ženska zapisnik delala pa je bla prav ql........ medtem k ON ni čist nč zastopu kok je bla nesreča.... z njo pa sem se lepo pomenu pa je blo. Je pa res da so ženske bolj tko da gledajo na prekšek in jo kaj druzga ne zanima medtem ko moški (policaji) niso tko.
Me pa neki zanima.
Ali te lahko policist ustav prek ceste?!?! tko da leti prek pa te ustav??? al ga lahk ignoriraš pa če gre za tabo mu rečeš da ga nis vidu ker ni bil na tvoji strani?
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo Pe apr 16, 2004 12:24 am

dejan84 je napisal/-a:Eni so pa tud mal zmedeni pri svojem opravilu...

Car si ej morm ti rečt :pivo :bow
LP

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Pe apr 16, 2004 6:36 am

mazda-mx3 je napisal/-a:Ampak se strinjam da zenske v uniformi so prepotentne, zafrustrirane, nezadovoljne, pa tako naprej

so pa fajne k ne znajo vozit, koje treba bezat (se se spomnte unga bemfla, k je neko katrovje lovil??)... :lol: :lol: :lol:
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
VaLe
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a VaLe Pe apr 16, 2004 6:43 am

Omelo je napisal/-a:Drugič ti bo mahou s črno belo :D

Slika

:har :EE :har
My Love... Nissan 350 z
Slika

Uporabniški avatar
Jonas
Novinec

Napisal/-a Jonas Pe apr 16, 2004 6:55 am

Mah cist odvisn je na kaksnega naletis. Eni so cist cool pa se da vse normalno zment in pogovort z njim, eni se pa res obnasajo ko da so boga za j***a prjel. Ampak v splosnem nimam nic proti njim, to je pac njihovo delo, za to so placani in ce ga opravljajo dobro, se tolk bols za nas, eden more morit pa skakat po cesti, drugace bi biu kaos. Kar se mojih izkusenj tice, mam za1x samo dobre izkusnje (trkam po lesu) :P

LP
Slika

Uporabniški avatar
prinzigor
Novinec

Napisal/-a prinzigor Pe apr 16, 2004 11:34 am

Zvim bliz polcijske sole in uceri sem bil v baru in zravn polcijski podmladek...Kokr so se nekteri obnašal, ni nobena prihodnost za nas voznike...

drugace me je pa tut ustavila policistka in je bla zlo korektna, ceprov bi lahko komot ksno kazn napisala, pa se zarad cesa druzga bi mi lahko srala...

Mislim, da je zlo odvisno, kaksen dan ima g. policist in kaksen karakter ima nasploh + okoliscine in "tvoja malenkost"

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Pe apr 16, 2004 11:50 am

Pa sej ce je policaj nekorekten, ga vprasas za podatke pa nadrejenega in si lepo zabelezis dogodek in pritozba. Mogoce bo tebe se zajebaval, ce pa to naredi se par folka... mislim da ta policaj nebo vec dolgo opravljal svojega dela. Vsaj tko bi moralo bit v teoriji, kaj se pa dogaja med plavimi... pa zal ne vem.

Mam pa eno kolegico policistko, pa je lustna in postena... bi jo prov rad kdaj srecal pri kontroli prometa :lol:
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff Pe apr 16, 2004 11:53 am

Včeraj me je ustavila policajka, ki je ziher bla začetnica (verjetno prvič na delu).
Ko mi je kao hotela nekaj rečti (me malo posvariti glede vožnje) se je totalno zamotala, meni pa je postalo smešno. Postala je rdeča in ni vedela kaj naj naredi. Jaz pa kar butnem, če me ne misli povabiti do njihovega avta :lol:
Policaj v avtu se je kar skril pod amaturko, ona pa tudi v smeh. In tako nisem potem nič plačal kljub 62 km/ h. :D

To se mi je zdaj prvič zgodilo (mogoče sta bila pijana) :roll: :lol:
Če se bojiš brzine prelepi števec!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov