Sem glih dal gor GY HydraGrip 185/60 R14, pa so mi nekam premal nizkoprofilne gume

Kennman je napisal/-a:Hej!! A mogoce kdo ve, ce se da na Hyundai Accent homologirat velikost platisc 7Jx15, pa gor gume 195/50 R15 ??
Sem glih dal gor GY HydraGrip 185/60 R14, pa so mi nekam premal nizkoprofilne gume
Viper123 je napisal/-a:Kennman je napisal/-a:Hej!! A mogoce kdo ve, ce se da na Hyundai Accent homologirat velikost platisc 7Jx15, pa gor gume 195/50 R15 ??
Najbrš misliš nizkopresečne![]()
Drgače je pa 7J kar široko platišče za 15". Prej se prepričaj, da ti ne bo dirgnilo kjeJaz bi na tvojem mestu rajši vzel malo ožje feltne.
LP
Kennman je napisal/-a:Viper123 je napisal/-a:Kennman je napisal/-a:Hej!! A mogoce kdo ve, ce se da na Hyundai Accent homologirat velikost platisc 7Jx15, pa gor gume 195/50 R15 ??
Najbrš misliš nizkopresečne![]()
Drgače je pa 7J kar široko platišče za 15". Prej se prepričaj, da ti ne bo dirgnilo kjeJaz bi na tvojem mestu rajši vzel malo ožje feltne.
LP
aha... pa res ja! pa ven ne smejo gledat izza blatnika, ce od zgoraj pogledas ane? sam men ze te 6Jx14 spredi za 0,5cm ven gledajo...
bo zgleda treba sirit blatnike, ce bom hotu dat kej sirsega gor....
a kdo ve, kolk bi prislo sirjenje ??
(sem slisu da Fazer to dela, ampak zdele je petek pop. in dvomim da e bo kdo javu ce poklicem zdele.)
Tenxx.
Kennman
bo zgleda treba sirit blatnike, ce bom hotu dat kej sirsega gor....
(sem slisu da Fazer to dela, ampak zdele je petek pop. in dvomim da e bo kdo javu ce poklicem zdele.)
Tenxx.
Kennman
Kennman je napisal/-a:bo zgleda treba sirit blatnike, ce bom hotu dat kej sirsega gor....
Tenxx.
Kennman
Torej sirjenje?? cene??![]()
![]()
Kennman je napisal/-a:Hej!! A mogoce kdo ve, ce se da na Hyundai Accent homologirat velikost platisc 7Jx15, pa gor gume 195/50 R15 ??
maky je napisal/-a:johnyr je napisal/-a:možne dimenzije (TUV) z Rial platišči:
freigegebene Reifengrößen
kW-Bereich
195/45R 15
195/50R 15
205/45R 15
215/45R 15
185/55R 15
sam med temi dimenzijami so huda odstopanja... 195vs215 pa obe 45 višine je 3,2 %
med 195/45 pa 195/50 pa tud 3,5%
si ziher da je tole prav?
HeP][MeN je napisal/-a:ja ampak za razlicne avtomobile verjetno
maky je napisal/-a:kolk ti vn gledajo je odvisno od et-ja!! samo če je napačen et z namenom da ti ne bojo vn gledale ti bojo pa notri drsale...
![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov