No včeraj sem se vozu z tanovo opel astro. Na prvi pogled je avto res zanimiv. Sprememba je res korenita, če jo primerjam z golfom 5. Pomoje bo prodaja bol uspešna od golfa, ker je v neki srednji opremi cenejši kar za 700k Sit. Jaz osebno sem se kar navdušil nad njo. Tko da sam še mal tolarčku naberem pol bo pa
morem rčt da je men astra lepša od golfa 5 ,sem jo že na motor showu v bologni gledu in je oblika res huda to se bo dal ful pedenat ,kaj se pa da dobit kej za pod haubo.
Najmočnejši motor bencina je 2.0 T , se mi zdi da ma 170 km, zame je pa bol zanimiv 1.9 cdti, skupni vod 150 km. Ta pride ven junij ali julij, nevem točno. Testni av
Jest sm ga tud vozu, 80 KM dizla. Mene je oblika zelo navdušila, tako zunaj kot notri. Serijsko je klima šele v 3. stopnji opreme, ampak pride cenejš kokr če vzameš čist oskubljeno in doplačaš za klimo (okrog 230 kSIT).
jst sm jo šu učeri k avtotehni vis pogledat in me je ponovno navdušila (prvič sem v njej sedel na zagrebškem salonu). zelo všečna mi je notranjost. sem pozabil kateri paket opreme je imela ta astra, se mi je zelo dopadla kombinacija blaga in usnja na sedežih.
Jaz sicer nisem mel časa pogledat, sem jo pa na cesti vidu (za njo fural) in mi je kr lepa. Dugače pa mislim da je trenutno najmočnejša 2.0T 200km, prišla bo pa še močnejša različica.
Tista na avtotehni v salonu je imela opremo cosmo, to je mal bol školkasti in bol trdi sedeži. Testna, s katero si se pa lahko peljav, je bila pa elegance, ta je pa ful udobna (sedeži) in je za navadno vožnjo bol primerna.