Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Primorske ceste + DEŽ

Napisal/-a andrej777 Pe apr 23, 2004 6:04 pm

Zdej ko se je spet začela sezona. Smo bli že dvakrat na krku ko smo šli pripravljat za sezono pa vsakič smo šli po dežju domov. No sej je kombi synchro da še nekak gre samo vsen.

Kakšne mate kej izkušnje z mokrimi primorskimi cestami. Zdej so še nekak, polet če pa dolg časa ni dežja pa pol pada je pa tako kot poledica. Najbolš da somo pobengneš iz ceste preden useka.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Pe apr 23, 2004 6:21 pm

Use si povedal! :P

Uporabniški avatar
kdk
Uporabnik

Napisal/-a kdk Pe apr 23, 2004 6:22 pm

Lani v Splitu je padla samo ploha in v tenutku je bilo hujše kot led. V rahel klanec sem komaj speljal , vsi pa smo samo lezli naokoli. Po tej izkušnji se tudi sam raje takoj ustavim in počakam da se " sluzava" zadeva posuši ali pa izpere.

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Pe apr 23, 2004 8:39 pm

Saj to je najhuje, ko pada dve minuti. Na asfaltu je cel kup olja, ki tja prie skozi auspuhe z izpuhom in ko na to pade par kapljic vode je kot drsalnica. Sele, ko se vse to spere dol, je bolje. Sicer pride to tega tudi pri nas, vendar je tu to zaradi boljse kvalitete asfalta manj opazno.

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Pe apr 23, 2004 8:40 pm

Ja fotr je govoru še iz časov ko je fural špedicije. Je reku da če je bil dež da je začela navzdol prikolica kamjon prehitevat ko si zabremzal. :lol: :lol: :lol:
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Pe apr 23, 2004 9:21 pm

Primorske ceste pa dez, je ZELO slaba kombinacija. Pa tud druge hrvaske niso ne vem kok dobre. Tm nekje od Plitvic cez en prelaz do Gospica me je na vsakem ovinku vn nesl, k je bla mal mokra cesta :?

Ko so mokre ceste, pa ce jih ne poznate, vozte pocas.
Primer slabega asfalta je na izvozu LJ-Ig. Tm v cetrti koplje ce so tapravi pogoji.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko So apr 24, 2004 12:06 am

Mate je napisal/-a:Primorske ceste pa dez, je ZELO slaba kombinacija. Pa tud druge hrvaske niso ne vem kok dobre. Tm nekje od Plitvic cez en prelaz do Gospica me je na vsakem ovinku vn nesl, k je bla mal mokra cesta :?

Ko so mokre ceste, pa ce jih ne poznate, vozte pocas.
Primer slabega asfalta je na izvozu LJ-Ig. Tm v cetrti koplje ce so tapravi pogoji.

Na Ig me prosim ne spominjat......... 2x sem že skor avto tam zlomu ravn iz one fore ko je asfalt u pizdi
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 So apr 24, 2004 12:25 am

No že ki smo pri debati o slabem asfaltu, naj mi negdo pove zakaj je v logatcu stanje tako kot je že tolko let?? (in se nič ne spremeni)

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko So apr 24, 2004 1:55 am

Heh tu pr nas u bližini je en ovinek. In u tem ovinku so ble skoz nesreče, ni blo enga tedna brez da bi kaka nesreča bla.Pol pa so Avstrijci asfalt nardil( je prav ste prebral avstrijcem so dali asfalt delat) in od takrat dalje še tam u tistem ovinku noben ni ven let.Od tega pa je že 8 let in še nobene nesreče prej pa vsak teden ena. Vse to pove dovolj kajne?
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
AnDr3jC3K
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a AnDr3jC3K So apr 24, 2004 3:09 am

lisko1 je napisal/-a:Heh tu pr nas u bližini je en ovinek. In u tem ovinku so ble skoz nesreče, ni blo enga tedna brez da bi kaka nesreča bla.Pol pa so Avstrijci asfalt nardil( je prav ste prebral avstrijcem so dali asfalt delat) in od takrat dalje še tam u tistem ovinku noben ni ven let.Od tega pa je že 8 let in še nobene nesreče prej pa vsak teden ena. Vse to pove dovolj kajne?

To pa je germanska natančnost...TÜV pa tako dalje :lol:

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo So apr 24, 2004 6:14 am

Skull23 je napisal/-a:No že ki smo pri debati o slabem asfaltu, naj mi negdo pove zakaj je v logatcu stanje tako kot je že tolko let?? (in se nič ne spremeni)

Če bi uprašal ta glavne tam bi ti sigurn rekl ker ni dnarja. Zadnjič sem se peljal po tistmu drevoredu polno naložen z prtljago in 4 folka pa sn mislu da mi bo fedre polomil ker mi je avto skoz zabijal.

Uporabniški avatar
babyM
Novinec

Napisal/-a babyM So apr 24, 2004 8:27 am

Primorske ceste so totalna katastrofa ko dežuje (lahko slajdamo brez snega :twisted: ).

Primer slabega asfalta je pa na cesti Krško-Zidani most, pri Vrhovem, kjer je cesta v obupnem stanju že ne vem koliko let. Sej so se neki spravlal popravlat se mi zdi, sam niso vlk nardil, pa so raj postavl omejitev 40 :roll:
Ko ne moreš pomagat pa nagajaj, važno je sodelovati ;)

Uporabniški avatar
Gigen
Novinec

Kraj: Izola/Portorož

Napisal/-a Gigen So apr 24, 2004 5:05 pm

Sej so iste kot po ostali sloveniji , mogoce Lucija-Portoroz so malo bolj mastne ... Enkrat sem gledal eno katrco 40 na uro, bremza-gume blokirajo, je dobil se vecjo hitrost.
Made in Japan
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov